Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 15. Jul. 2008 14:04

*purple* napisal/-a:
pa v posočju je velik takih plažic, sam poznat morš vse skrite kotičke.čeprav v tem momentu vse te osamele plažice odsvetujem, ker brundabrunda taca naokoli :D :?

kaj, a medvedi so tam a kako?? nisem nič slišala o tem.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Jul. 2008 14:09

so so.zdejle pa je en skos naokoli, viden že parkrat, clo sredi vasi :? (OT)
andrej_311
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrej_311 » 15. Jul. 2008 18:16

*purple* napisal/-a:filozofsko prašanje z logičnim odgovorom: ker je premalo plaž :D
sicer pa sej so nudisti pod Piransko cerkvijo.No, sicer že par let tam nisem bla, ampak ko pa sem konstantno dol hodila sem se tud tam skos kopala-oblečena sicer.je pa edin mal bedno ker se nedorasli mulci zbirajo na vrhu obzidja in potem bulijo in opazujejo nage ženske na plaži.No v tem rpmeru se jst tud mal nebi počutila dobr.

pa v posočju je velik takih plažic, sam poznat morš vse skrite kotičke.čeprav v tem momentu vse te osamele plažice odsvetujem, ker brundabrunda taca naokoli :D :?

He he ... premalo plaž je, ker vsi hodijo na Hrvaško ... vsi pa hodijo na Hrvaško, ker je premalo plaž. Problem kure in jajca torej ...

Hm, za te črne plaže pa nisem vedel ...
kje pa je to v Posočju, če smem vprašat? Ali pa naj ostane skrito, da ne bo gledalcev :wink:

Po drugi strani pa mi divje plaže niso tako všeč, na takih ti lahko kak zatežen palicaj še kaj zaračuna (no, najprej mora dokazati motenje javnega reda ali kako že, ampak vseeno ... se prej najde kdo, ki nas moške ožigosa za exhibicioniste kot pa je to pri puncah) pa "gledalcev" tudi ne maram - na pravih naturističnih plažah pa je pred takimi mir ...

Glede medota pa ... si vsaj lahko prepričana, da nimaš gledalcev :D
razen morda kak lovec z daljnogledom ... pa še on mora paziti hrbet :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Jul. 2008 19:16

no ja,na hravško ne hodimo samo zato ker je pri nas malo plaž, ampak ker so pri nas vse plaže u ku*cu.

drgač pa maš v posočju cel kup plaž.če si recimo v bovcu se zapelješ z avtom do čezsoče in takoj čez most parkiraš pa potem greš malo peč v levo.pa potem iščeš kotičke in dlje si, večja verjetnost je da ne bo nobnega.pa tam isto pri bazenu Slatenik imaš tud nekaj kotičkov.
pa pri koritih v lepeni...Ali pa v okolici trnovega ob soči, srpenice in pa tudi Kobarida...Mal skreneš iz poti in poiščeš.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 16. Jul. 2008 21:20

*purple* napisal/-a:filozofsko prašanje z logičnim odgovorom: ker je premalo plaž :D
sicer pa sej so nudisti pod Piransko cerkvijo.No, sicer že par let tam nisem bla, ampak ko pa sem konstantno dol hodila sem se tud tam skos kopala-oblečena sicer.je pa edin mal bedno ker se nedorasli mulci zbirajo na vrhu obzidja in potem bulijo in opazujejo nage ženske na plaži.No v tem rpmeru se jst tud mal nebi počutila dobr.

se spomnim ko smo mi bli v enem 7 al 8 razredu osnovne v Piranu in smo šli tud tu mimo in so naši fantje čist mastni opazovali te ženske, se smejali ko majhni otroci, jih slikali, snemali in se drli... :roll: je res, da se nihče ni pritoževal ali oziral na njih, vendar bi blo meni meni v tem primeru zelo neprijetno.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2008
Kraj: Nebesa

Neprebrana objavaNapisal/-a messfox » 16. Jul. 2008 21:38

Nee..sem preveč sramežljiva za take stvari :oops: . Mogoče pa kdaj :D .
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pinanina » 21. Mar. 2009 13:04

Poleti ne bom šla na dopust na Hrvaško pa me zanima kje so še dobri FKK kampi in plaže po vaših iskušnjah.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Mar. 2009 0:38

če bi rada šla bližje, maš en FKK na koncu Krka.Zdej nevem kako točno se mu reče, slediš pa tablam za mesto Punat in nato Škrila,malce pred Škrilo pa tud ta FKK kemp stoji.kamp je dost velik in skrit, tko da so tam res sam nudisti in kšnga firbca oblečenga težko vidš kje.No, mene se je vidl, ker pač niti nism vedla da sm v nudističnem kempu :D
maš pa lepe plažice zraven, pa še kemp Škrila s tudi lepimi plažicami in tudi nudl plažo.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 22. Mar. 2009 13:47

Na Krku maš tudi v Baški (čist na koncu) FKK, kako pa je notr pa nevem. Sva lani s fantom zalutala do tja.

Drugač bi pa šla probat, mogoče bi mi blo kul. Ponavadi sem pa na morju itak večinoma zgoraj brez, kdaj pa kdaj mam tut tanga.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 22. Mar. 2009 15:32

^^ Ta kamp na Krku je Bunculuka...dost luškan, zlo zelen kamp - čist drgač k nenudistični kamp zravn, k ni nobenih dreves, pa samo sonce :)
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 22. Mar. 2009 18:55

Ashley*** napisal/-a:^^ Ta kamp na Krku je Bunculuka...dost luškan, zlo zelen kamp - čist drgač k nenudistični kamp zravn, k ni nobenih dreves, pa samo sonce :)

Če misliš tega zravn AC Zablaće je kr dreves in sence, samo naletet morš na fraj plac. :P

Drugač pa sm glih gledala Banculuko, je ful lepa plaža (vsaj po slikah sodeč).

A ve ktera za kako nudistično plažo blizu Pakoštan?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 23. Mar. 2009 17:31

Letos bom 100% :)
miškon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a miškon » 27. Mar. 2009 9:24

renatka_ napisal/-a:
A ve ktera za kako nudistično plažo blizu Pakoštan?

V bližini naselja slamnatih hišk Club Pakoštane je lepa FKK plaža.
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 31. Mar. 2009 13:56

Z družino nismo nikoli bili na kakšni FKK plaži. Četudi bi kdaj bili, se sama kasneje ne bi nikoli odločila iti na nudistično plažo, ker nisem tak tip človeka, da bi bila brez kopalk kje v javnosti. :wink:
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 31. Mar. 2009 14:13

La_Stella napisal/-a:Z družino nismo nikoli bili na kakšni FKK plaži. Četudi bi kdaj bili, se sama kasneje ne bi nikoli odločila iti na nudistično plažo, ker nisem tak tip človeka, da bi bila brez kopalk kje v javnosti. :wink:

A na navadni plaži se sončiš zgoraj brez?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov