Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
*purple* napisal/-a:
pa v posočju je velik takih plažic, sam poznat morš vse skrite kotičke.čeprav v tem momentu vse te osamele plažice odsvetujem, ker brundabrunda taca naokoli
kaj, a medvedi so tam a kako?? nisem nič slišala o tem.
- andrej_311
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2008
*purple* napisal/-a:filozofsko prašanje z logičnim odgovorom: ker je premalo plaž
sicer pa sej so nudisti pod Piransko cerkvijo.No, sicer že par let tam nisem bla, ampak ko pa sem konstantno dol hodila sem se tud tam skos kopala-oblečena sicer.je pa edin mal bedno ker se nedorasli mulci zbirajo na vrhu obzidja in potem bulijo in opazujejo nage ženske na plaži.No v tem rpmeru se jst tud mal nebi počutila dobr.
pa v posočju je velik takih plažic, sam poznat morš vse skrite kotičke.čeprav v tem momentu vse te osamele plažice odsvetujem, ker brundabrunda taca naokoli
He he ... premalo plaž je, ker vsi hodijo na Hrvaško ... vsi pa hodijo na Hrvaško, ker je premalo plaž. Problem kure in jajca torej ...
Hm, za te črne plaže pa nisem vedel ...
kje pa je to v Posočju, če smem vprašat? Ali pa naj ostane skrito, da ne bo gledalcev
Po drugi strani pa mi divje plaže niso tako všeč, na takih ti lahko kak zatežen palicaj še kaj zaračuna (no, najprej mora dokazati motenje javnega reda ali kako že, ampak vseeno ... se prej najde kdo, ki nas moške ožigosa za exhibicioniste kot pa je to pri puncah) pa "gledalcev" tudi ne maram - na pravih naturističnih plažah pa je pred takimi mir ...
Glede medota pa ... si vsaj lahko prepričana, da nimaš gledalcev
razen morda kak lovec z daljnogledom ... pa še on mora paziti hrbet
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no ja,na hravško ne hodimo samo zato ker je pri nas malo plaž, ampak ker so pri nas vse plaže u ku*cu.
drgač pa maš v posočju cel kup plaž.če si recimo v bovcu se zapelješ z avtom do čezsoče in takoj čez most parkiraš pa potem greš malo peč v levo.pa potem iščeš kotičke in dlje si, večja verjetnost je da ne bo nobnega.pa tam isto pri bazenu Slatenik imaš tud nekaj kotičkov.
pa pri koritih v lepeni...Ali pa v okolici trnovega ob soči, srpenice in pa tudi Kobarida...Mal skreneš iz poti in poiščeš.
drgač pa maš v posočju cel kup plaž.če si recimo v bovcu se zapelješ z avtom do čezsoče in takoj čez most parkiraš pa potem greš malo peč v levo.pa potem iščeš kotičke in dlje si, večja verjetnost je da ne bo nobnega.pa tam isto pri bazenu Slatenik imaš tud nekaj kotičkov.
pa pri koritih v lepeni...Ali pa v okolici trnovega ob soči, srpenice in pa tudi Kobarida...Mal skreneš iz poti in poiščeš.
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
*purple* napisal/-a:filozofsko prašanje z logičnim odgovorom: ker je premalo plaž
sicer pa sej so nudisti pod Piransko cerkvijo.No, sicer že par let tam nisem bla, ampak ko pa sem konstantno dol hodila sem se tud tam skos kopala-oblečena sicer.je pa edin mal bedno ker se nedorasli mulci zbirajo na vrhu obzidja in potem bulijo in opazujejo nage ženske na plaži.No v tem rpmeru se jst tud mal nebi počutila dobr.
se spomnim ko smo mi bli v enem 7 al 8 razredu osnovne v Piranu in smo šli tud tu mimo in so naši fantje čist mastni opazovali te ženske, se smejali ko majhni otroci, jih slikali, snemali in se drli... je res, da se nihče ni pritoževal ali oziral na njih, vendar bi blo meni meni v tem primeru zelo neprijetno.
So give me your forever.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
če bi rada šla bližje, maš en FKK na koncu Krka.Zdej nevem kako točno se mu reče, slediš pa tablam za mesto Punat in nato Škrila,malce pred Škrilo pa tud ta FKK kemp stoji.kamp je dost velik in skrit, tko da so tam res sam nudisti in kšnga firbca oblečenga težko vidš kje.No, mene se je vidl, ker pač niti nism vedla da sm v nudističnem kempu
maš pa lepe plažice zraven, pa še kemp Škrila s tudi lepimi plažicami in tudi nudl plažo.
maš pa lepe plažice zraven, pa še kemp Škrila s tudi lepimi plažicami in tudi nudl plažo.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Na Krku maš tudi v Baški (čist na koncu) FKK, kako pa je notr pa nevem. Sva lani s fantom zalutala do tja.
Drugač bi pa šla probat, mogoče bi mi blo kul. Ponavadi sem pa na morju itak večinoma zgoraj brez, kdaj pa kdaj mam tut tanga.
Drugač bi pa šla probat, mogoče bi mi blo kul. Ponavadi sem pa na morju itak večinoma zgoraj brez, kdaj pa kdaj mam tut tanga.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Ashley*** napisal/-a:^^ Ta kamp na Krku je Bunculuka...dost luškan, zlo zelen kamp - čist drgač k nenudistični kamp zravn, k ni nobenih dreves, pa samo sonce
Če misliš tega zravn AC Zablaće je kr dreves in sence, samo naletet morš na fraj plac.
Drugač pa sm glih gledala Banculuko, je ful lepa plaža (vsaj po slikah sodeč).
A ve ktera za kako nudistično plažo blizu Pakoštan?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
La_Stella - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
Z družino nismo nikoli bili na kakšni FKK plaži. Četudi bi kdaj bili, se sama kasneje ne bi nikoli odločila iti na nudistično plažo, ker nisem tak tip človeka, da bi bila brez kopalk kje v javnosti.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
La_Stella napisal/-a:Z družino nismo nikoli bili na kakšni FKK plaži. Četudi bi kdaj bili, se sama kasneje ne bi nikoli odločila iti na nudistično plažo, ker nisem tak tip človeka, da bi bila brez kopalk kje v javnosti.
A na navadni plaži se sončiš zgoraj brez?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov