Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

andrej_311
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrej_311 » 12. Jul. 2008 8:53

Imam eno bolj filozofsko vprašanje - zakaj je po vašem mnenju pri nas tako malo (hm, morda bi raje rekel nič) nudističnih plaž?
Najprej sem mislil, da zato ker smo pač zavrti, potem pa berem, da je pri nas do 100 tisoč naturistov/nudistov (res, to je menda ocena turistične zveze!).
Verjetno pa je štos v tem da se plaža in potem tudi reklama pri nas ne dela samo zato, ker mislimo, da nas bodo sosedje krivo gledali. In sosed, ki je tudi naturist, misli o meni isto?
:freak:

Aja, zakaj sploh tole - včeraj sem govoril s kolegico in ko sva govorila o dopustu sem ji omenil na katero plažo želim iti. Pričakoval sem, da bo izdavila "e...ee nudisti..i..čna?" pa mi je povedala, da je tista plaža zanič, ker so sami ostri kamni in nobene sence in mi svetovala eno drugo, lepšo. :cool:
Poznam jo že 6 let, pa nisem vedel da je nudistka (in ona zame). :D
In potem sva se pričela spraševati, kaj je pri nas narobe... najprej sva ugotovila, da morava urediti pri sebi... sedaj bom za večino znancev pričakoval, da so potencialni nudisti :D
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 12. Jul. 2008 16:19

Nikoli nism vedla kje je štos tega da hodiš nag okoli.. Kot da te kopalke ful ovirajo v življenju :rolleyes:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 12. Jul. 2008 16:53

my_self napisal/-a:Nikoli nism vedla kje je štos tega da hodiš nag okoli.. Kot da te kopalke ful ovirajo v življenju :rolleyes:

Hehe, ta je pa smešna, sam imaš prav :wink:

Zakaj bi se nag kazal okol? Jest se naga kažem samo mojmu lubiju in ne bi šla na nudistično plažo, bi pa šla recimo z mojim v kakšen zalivček, kjer bi bla sama in bi oba odvrgla kopalke :P :wink:
andrej_311
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrej_311 » 12. Jul. 2008 17:02

my_self napisal/-a:Nikoli nism vedla kje je štos tega da hodiš nag okoli.. Kot da te kopalke ful ovirajo v življenju :rolleyes:

Moraš poskusiti (pa četudi si nudistka samo doma, kadar si sama), pa boš ugotovila :)

Predvsem se počutiš svobodno, neutesnjeno - plavanje brez vsega je preprosto 1a, pa tudi sprehod brez vsega - po možnosti bos po travi - je fantastičen, verjemi mi. :cool: Na sploh je gibanje brez obleke zelo mikavna zadeva, čutiš veter, vsako gibanje zraka, preprosto se bolje zaveš gibanja kot takega...

Glede kopalk pa - ne obremenjuješ se s tem, ali kopalke ustrezajo trenutnim trendom (da ne bi prijatelj/ica ugotovila, da imaš lanske ... o groza :D), ali kopalke poudarijo kak del telesa ali ne (no, moški smo pri tem na boljšem...), ni ti treba sušit kopalk (to absolutno sovražim), se preoblačiti na skritih mestih ... pri moških pa ima verjetno tudi pozitiven učinek na plodnost - še posebej, če nosimo med letom pretesne kavbojke. No vsaj moja bivša je bila tega mnenja :wink:
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 12. Jul. 2008 21:16

Men je pa kopanje brez kopalk čist zanič. Sem že enkrat omenla, da nimam predsodkov do nudistov, ampak mi ni fajn občutek zarad sebe. :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 12. Jul. 2008 21:26

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 13. Jul. 2008 14:24

mene bi pa na nudistično plažo privabilo ravno to, da mi ne bi bilo treba preoblačiti kopalk in jih sušiti. moram pa jih, ker sem drugače takoj bolna.

ne vem, zakaj, ampak še vedno pa imam predsodek pred tem, da bi me vsi gledali in skinirali moje telo, da ne omenjam kakšnih dedkov :?
saj mi folk zatrjuje, da se to ne dogaja, pa vseeno ne vem ...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 13. Jul. 2008 14:30

samo res.. :D
sploh pa se mi zdi razkazovanje telesa neka dokaj intimna stvar tko da se ne bi lih vsim kazala.
tudi sproščena nbi bla tko da sigurno nbi uživala v vsej tej "svobodi"
edina pozitivna stvar k jo vidim je ta da maš zagorelo celotno telo in zgleda ful lepše, čeprou zaenkrat se vidim samo js naga tko da who cares. :P
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 13. Jul. 2008 20:05

tud js nism vidla fore v nudističnih plažah, čeprav nimam nič porti nudistom. je pa res, da sma bla letos s fantom nudista na eni divji plaži, sam sma bla skoz sama tam. se mi pa dopade, da sm prvič rjava vsepovsod. čeprav prav na nudistično plažo še pa vedno ne bi šla, ker je preveč ljudi okol :D
So give me your forever.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 15. Jul. 2008 7:47

rammsteingirl napisal/-a:mene bi pa na nudistično plažo privabilo ravno to, da mi ne bi bilo treba preoblačiti kopalk in jih sušiti. moram pa jih, ker sem drugače takoj bolna.

ne vem, zakaj, ampak še vedno pa imam predsodek pred tem, da bi me vsi gledali in skinirali moje telo, da ne omenjam kakšnih dedkov :?
saj mi folk zatrjuje, da se to ne dogaja, pa vseeno ne vem ...

He he, jaz imam pa ravno na oblečeni plaži filining, da si me tipi ogledujejo.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 15. Jul. 2008 8:11

andrej_311 napisal/-a:Imam eno bolj filozofsko vprašanje - zakaj je po vašem mnenju pri nas tako malo (hm, morda bi raje rekel nič) nudističnih plaž?
Najprej sem mislil, da zato ker smo pač zavrti, potem pa berem, da je pri nas do 100 tisoč naturistov/nudistov (res, to je menda ocena turistične zveze!).
Verjetno pa je štos v tem da se plaža in potem tudi reklama pri nas ne dela samo zato, ker mislimo, da nas bodo sosedje krivo gledali. In sosed, ki je tudi naturist, misli o meni isto?
:freak:

Aja, zakaj sploh tole - včeraj sem govoril s kolegico in ko sva govorila o dopustu sem ji omenil na katero plažo želim iti. Pričakoval sem, da bo izdavila "e...ee nudisti..i..čna?" pa mi je povedala, da je tista plaža zanič, ker so sami ostri kamni in nobene sence in mi svetovala eno drugo, lepšo. :cool:
Poznam jo že 6 let, pa nisem vedel da je nudistka (in ona zame). :D
In potem sva se pričela spraševati, kaj je pri nas narobe... najprej sva ugotovila, da morava urediti pri sebi... sedaj bom za večino znancev pričakoval, da so potencialni nudisti :D

Sta pomislila na najbolj preprost odgovor, to, da pri nas na splošno NI veliko plaž?Komaj, da premoremo kak spodoben kamp.

Jaz sicer poznam dve: ena je na obali, ena pa v posočju, obe sta divji in malo skriti, a če se potrudiš že zveš kam je treba it. Pa verjamem, da nista edini. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Jul. 2008 9:23

filozofsko prašanje z logičnim odgovorom: ker je premalo plaž :D
sicer pa sej so nudisti pod Piransko cerkvijo.No, sicer že par let tam nisem bla, ampak ko pa sem konstantno dol hodila sem se tud tam skos kopala-oblečena sicer.je pa edin mal bedno ker se nedorasli mulci zbirajo na vrhu obzidja in potem bulijo in opazujejo nage ženske na plaži.No v tem rpmeru se jst tud mal nebi počutila dobr.

pa v posočju je velik takih plažic, sam poznat morš vse skrite kotičke.čeprav v tem momentu vse te osamele plažice odsvetujem, ker brundabrunda taca naokoli :D :?
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 15. Jul. 2008 10:35

To pod Piransko cerkvijo je na črno nudistična plaža, uradno ne.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Jul. 2008 11:14

ja no ja,a mpak pač je nudl folk tam že skos ane.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 15. Jul. 2008 14:03

Valeria napisal/-a:
He he, jaz imam pa ravno na oblečeni plaži filining, da si me tipi ogledujejo.

to itak, samo če si gola, si te pa pomoje še z večjim užitkom ane :?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov