Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
aja, sem se pogovarjala s svojim o tem, kako bi bilo njemu na nudistični plaži. in je rekel, da to niti podrazno ni tako, da gre mimo neka punca, pa se njemu že dvigne. ne vem, kako mu verjeti, ker dejansko vem, da nekarim moškim se dvigne, čim ko žensko samo vidijo.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Meni ni glih do tega, da bi bila gola na obljudeni plaži. Enostavno ne bi bila sproščena pa tud nimam nobene želje po tem. Če pa na nekem odmaknjenem placu in skritem kotičku ne bi bilo nikogar pa čist možno, da bi mi tudi to padlo na pamet.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
Valeria napisal/-a:Smešni komentarji..a na oblečeni plaži se mu pa ne more dvignit, če gre ena seksi mimo, po možnosti zgoraj brez?
ne vem, koliko je v resnici možnost. se pa to definitivno lahko zgodi večkrat na nudistični, kjer so punce gole, kot pa na 'normalni' plaži, kjer si tu in tam ena sleče zgornji del bikinija.
sicer pa še vedno ne razumem, kako se lahko tipu kar tak dvigne, če vidi neko žensko zgoraj brez, ker itak tega ne vidi prvič v življenju. no razen če je res zelo potreben.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
hahaha moraš se znat kontrolirat.. Leta nazaj je en kolega skoz lezu na trebuhu k mu je gor stal ni upal niti v vodo
je pac tko ko se neznas kontrolirat
je pac tko ko se neznas kontrolirat
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- andrej_311
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2008
Ja, nudistična plaža je zakon... mirno, čisto, predvsem pa občutek svobode...
Pa ne samo plaža, predvsem to, da se ti ni treba obleči, če greš na sprehod, lahko nag igraš odbojko ...
Tudi sam sem bil precej sramežljiv do 19. leta (padel sem na tiste predsodke, da mi bo stal in podobno), potem pa me je kolegica prepričala da sva šla enkrat na nudistično plažo. In od takrat naprej sem naturist ...
Tako da punce, svoje fante morate tja spraviti zlepa ali zgrda. In naj se ne zgovarjajo na to, da jih skrbi, da bodo imeli težave z določenim delom telesa ... to je neumnost in samo izgovor!:cool:
Punce pa običajno skrbijo čudaki, okrog katerih je kup forumskih legend, enako kot o golem nakupovanju starčkov ... v praksi pa to prispevajo tisti, ki še niso bili v FKK kampu, besedilo pa je vedno eno in isto
(vem da je na divjih plažah to lahko problem, za Savo imajo občasno probleme, pa še gej plaža je tam blizu - sem zašel nanjo, ker tega nisem vedel in se čudil, ker so tipi bili tam v parih )
Škoda le, da bom letos v FKK kampu lahko prebil le omejen čas ...
V Ljubljani pa razen dežele savn v Atlantisu (ta je cool in cela nudistična, ampak draga) in nudistične terase ("pečice") na Iliriji ne poznam nič drugega...
Pa ne samo plaža, predvsem to, da se ti ni treba obleči, če greš na sprehod, lahko nag igraš odbojko ...
Tudi sam sem bil precej sramežljiv do 19. leta (padel sem na tiste predsodke, da mi bo stal in podobno), potem pa me je kolegica prepričala da sva šla enkrat na nudistično plažo. In od takrat naprej sem naturist ...
Tako da punce, svoje fante morate tja spraviti zlepa ali zgrda. In naj se ne zgovarjajo na to, da jih skrbi, da bodo imeli težave z določenim delom telesa ... to je neumnost in samo izgovor!:cool:
Punce pa običajno skrbijo čudaki, okrog katerih je kup forumskih legend, enako kot o golem nakupovanju starčkov ... v praksi pa to prispevajo tisti, ki še niso bili v FKK kampu, besedilo pa je vedno eno in isto
(vem da je na divjih plažah to lahko problem, za Savo imajo občasno probleme, pa še gej plaža je tam blizu - sem zašel nanjo, ker tega nisem vedel in se čudil, ker so tipi bili tam v parih )
Škoda le, da bom letos v FKK kampu lahko prebil le omejen čas ...
V Ljubljani pa razen dežele savn v Atlantisu (ta je cool in cela nudistična, ampak draga) in nudistične terase ("pečice") na Iliriji ne poznam nič drugega...
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
gaby_ napisal/-a:Valeria napisal/-a:Smešni komentarji..a na oblečeni plaži se mu pa ne more dvignit, če gre ena seksi mimo, po možnosti zgoraj brez?
ne vem, koliko je v resnici možnost. se pa to definitivno lahko zgodi večkrat na nudistični, kjer so punce gole, kot pa na 'normalni' plaži, kjer si tu in tam ena sleče zgornji del bikinija.
sicer pa še vedno ne razumem, kako se lahko tipu kar tak dvigne, če vidi neko žensko zgoraj brez, ker itak tega ne vidi prvič v življenju. no razen če je res zelo potreben.
Mislim, da ti še nisi bila na nudistični plaži.Povprečna starost ženske na nudistični plaži je okoli 50 let.Če s emlademu tipu dvigne na rit 55-letne Nemke, potem pa je res bogi.
Neprimerno več lepih punc in žensk je na oblečenih plažah..Na kaj se bo tipu prej dvignilo, na celulitično rit čist gole 50-letnice, ali na čvrsto ritko 20-letnice v bikiniju?
Večina vas ima precej zgrešene predstave o nudističnih kampih in plažah..
- andrej_311
- Sramežljivka
Valeria napisal/-a:gaby_ napisal/-a:Valeria napisal/-a:Smešni komentarji..a na oblečeni plaži se mu pa ne more dvignit, če gre ena seksi mimo, po možnosti zgoraj brez?
Mislim, da ti še nisi bila na nudistični plaži.Povprečna starost ženske na nudistični plaži je okoli 50 let.Če s emlademu tipu dvigne na rit 55-letne Nemke, potem pa je res bogi.
Neprimerno več lepih punc in žensk je na oblečenih plažah..Na kaj se bo tipu prej dvignilo, na celulitično rit čist gole 50-letnice, ali na čvrsto ritko 20-letnice v bikiniju?
He he ... dober odgovor Valerija, vidim da si res nudistka
No, se nas najde tudi kar nekaj mlajših, res pa da je predvsem v predsezoni tam res veliko upokojencev (ker drugi pač delamo). Je pa povprečje res opazno starejše kot na drugih plažah, predvsem zato, ker skoraj povsem manjkajo najstniki (ki imajo danes res hude komplekse glede svoje zunanjosti), pa tudi študentov je bistveno manj ...
In še nekaj, tudi če ležiš zraven kake hude punce nimaš problemov, če si normalen... ko ugotoviš da so na plaži vsi goli te to ne gane več toliko.
Bi pa bilo verjetno drugače, če bi punca s telesno govorico začela kaj namigovati, ampak to pa bonton na plaži prepoveduje...
Tako pa sem zadnjič z eno na plaži govoril 1 uro in vem marsikaj o njej (in ona o meni), niti pod razno pa si nisem zapomnil npr. kakšno frizurico je imela. Me pač ni zanimalo. Vem samo, da je imela modre oči
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz pa totlano nisem tip za nudisticno plazo. Za polezavanje na plazi, soncenje in kopanje brez kopalk ja - ampak samo v primeru, da ni na plazi nikogar razen mene in osebe, ki je z mano. Pa se to bi moral biti moj partner, s prijatelji ne bi mogla biti tako sproscena.
Na nudisticni plazi se sploh ne bi mogla sprostiti, ne bi upala gledati levo in desno, kaj sele da bi sla v bar ali igrati odbojko naga. Pa nimam predsodkov do tega, niti me ne motijo nudisti, ampak jaz nisem za to.
Na nudisticni plazi se sploh ne bi mogla sprostiti, ne bi upala gledati levo in desno, kaj sele da bi sla v bar ali igrati odbojko naga. Pa nimam predsodkov do tega, niti me ne motijo nudisti, ampak jaz nisem za to.
- andrej_311
- Sramežljivka
_Petra_ napisal/-a:Jaz pa totlano nisem tip za nudisticno plazo. Za polezavanje na plazi, soncenje in kopanje brez kopalk ja - ampak samo v primeru, da ni na plazi nikogar razen mene in osebe, ki je z mano. Pa se to bi moral biti moj partner, s prijatelji ne bi mogla biti tako sproscena.
Te čisto razumem. Tudi sam sem mislil tako ... da ne omenim, kako nesproščen in sramežljiv sem bil ... prvo uro si nisem upal pogledati naokoli, da ja ne bi kdo mislil, da buljim ali pa še huje, dobil erekcijo...
kolegica pa se mi je samo smejala... potem pa sem ugotovil, da pogovor pomaga in se do večera povsem sprostil in nehal ležati na trebuhu.
Pa tudi moj strah, da srečam koga znanega je bil odveč... saj je potem tudi ona/on naturist in imaš še koga več, s katerim lahko preživiš dopust
Tako da pogum velja. Dokler ne poizkusiš, ne veš ali je zate ali ne
Ali pa poizkusiš s savno - tam imaš lahko brisačo okrog sebe. In če jo zmoreš odvreči in se kopati naga, greš na naslednjo stopnjo - plažo (obljudeno). Nato pa kamp. Če ti pa ne sedi pač ne.
Ampak ne vnaprej izključiti vsega. Najhujše prepreke so tiste, ki si jih postavimo sami.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^ In kak bi se ti pocutla, ce bi se z nekom na plazi pogovarjala njemu bi pa stal? In po moznosti se tvoj fant zraven tebe. Meni bi blo ZELO neprijetno.
andrej_311, ja mislim, da je veliko odvisno od tega s kom si in ce se s kom o tem pogovoris, to probas itd. Ampak jaz trenutno niti nimam kaksne zelje po tem, da bi probala.
andrej_311, ja mislim, da je veliko odvisno od tega s kom si in ce se s kom o tem pogovoris, to probas itd. Ampak jaz trenutno niti nimam kaksne zelje po tem, da bi probala.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
Valeria napisal/-a:gaby_ napisal/-a:Valeria napisal/-a:Smešni komentarji..a na oblečeni plaži se mu pa ne more dvignit, če gre ena seksi mimo, po možnosti zgoraj brez?
ja imaš prav, ne hodim na nudistične plaže in še nisem bila na nobeni (kar bi lahko prebrala par postov nazaj). in ja, sem videla sike od raznih nudističnih kampov s starejšimi ljudmi, toda to še ne pomeni, da tam ni mladih.
pa moj point ni bil v tem, koliko mladih ali starih je na nudističnih plažah. odgovarjala sem na mnenja punc glede tega, ali se fanu dvigne, ko vidi nago žensko.
in še vedno sem mnenja, da se fantu ne more kar tako dvignit, če je koliko toliko 'skuliran' oz. ni potreben. pa tudi če vidi žensko v bikiniju ali brez vsega.
- andrej_311
- Sramežljivka
gaby_ napisal/-a:Valeria napisal/-a:gaby_ napisal/-a:Valeria napisal/-a:Smešni komentarji..a na oblečeni plaži se mu pa ne more dvignit, če gre ena seksi mimo, po možnosti zgoraj brez?
ja imaš prav, ne hodim na nudistične plaže in še nisem bila na nobeni (kar bi lahko prebrala par postov nazaj). in ja, sem videla sike od raznih nudističnih kampov s starejšimi ljudmi, toda to še ne pomeni, da tam ni mladih.
pa moj point ni bil v tem, koliko mladih ali starih je na nudističnih plažah. odgovarjala sem na mnenja punc glede tega, ali se fanu dvigne, ko vidi nago žensko.
in še vedno sem mnenja, da se fantu ne more kar tako dvignit, če je koliko toliko 'skuliran' oz. ni potreben. pa tudi če vidi žensko v bikiniju ali brez vsega.
Uf, tale debata se bo pocasi sprevrgla v erektivne probleme fantov
No, da strnem izkusnje mlajsega, vec kot 3/4 leta samskega in ustrezno potrebnega moskega: ne, to ni problem.
Kolikor pac vidis vec kot na obicajni plazi (in tega ni tako veliko...), je vec kot ne kompenzirano z bolj zadrzanim obnasanjem punc (ne le da je bonton na nudisticni bolj strog - je pac vec starejsih okoli - tudi punce so ali bolj skulirane ali pa si ne upajo izzivat. In to je precej bolj pomemeben faktor zame.
Bi pa raje videl, da obdelamo manj prezvecene teme, npr. kje pri nas ali pa v blizini so plaze in kampi in ali morda nameravamo letos med nudiste. Sam bom vsaj 1 teden nudist, morda (ce sef da vec dopusta ) pa se vec... sicer pa bo za silo dezela savn v Atlantisu.
Mimogrede, pozabil sem na se en kamp pri nas - terme Banovci imajo manjsi naturisticni del.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men je pa bl seksi vidt eno hudo bejbiko u hudih kopalkah al pa dobrga deca u dobrih boardshortsih kt pa taiste oseb(k)e u adamovih cotah.
Kadar sva z mojim kje bl na samem (plaža, čoun), je on veselo nagec, me nagovarja, nej se mu prdružm, ampak mu ne uspeva. Ostajam oblečena.
Decu, k je že zlezu iz pubertete, se pa najbrž ne dviguje use pouprek, pa nej bo nagica al pa kopalkarca. Jst takih "težkih" primerkou ne poznam. Če pa obstajajo, jeba, ceu dopust sam hrbet pržit, nč kej zabauno ...
Kadar sva z mojim kje bl na samem (plaža, čoun), je on veselo nagec, me nagovarja, nej se mu prdružm, ampak mu ne uspeva. Ostajam oblečena.
Decu, k je že zlezu iz pubertete, se pa najbrž ne dviguje use pouprek, pa nej bo nagica al pa kopalkarca. Jst takih "težkih" primerkou ne poznam. Če pa obstajajo, jeba, ceu dopust sam hrbet pržit, nč kej zabauno ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov