Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Ko sem bla mejhna smo s starši hodil na FKK in že takrat mi je blo neprijetno. Zdej bi se naga kopala samo na kasni bolj samotni plaži. Se mi zdi da so na FKK plažah večinoma tudi sami dedki in babice, ki jim tako ali tako že dol visi kako zgledajo Potem pa pride en mlad parček in ga usi buljo Se pa drugače sončim zgoraj brez na plažah kjer ni ravno ogromno ljudi. Spodaj imam pa brazilke, tako da imam tudi rito rjavo
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
am bi šla na nudistično..niti me ni sram..nwm tut zakaj da bi me blo..letos se tut odpravljava s fantom na morje in zihr bova tut na nudistično zavila..se spomnm k sm bla mlajša, pa k sm se še brez kopalk kopala..kak je biu tu dobr filing, ne pa da maš cunce gor..pa čeprou minimalne..
tk da..letos bom tut js mal nudistke
tk da..letos bom tut js mal nudistke
- nana008
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2008
Prvič sem bila na nudistični plaži pri 18, ko sem bila na morju z družbo kolegic in kolegov. Punce sploh nismo imele problemov s sramežljivostjo in smo se brez problema slekle, fantje so pa rabili kar nekaj spodbude, da so se slekli in pokazali svoje tičke.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
čivava napisal/-a:Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji?
Ne, ker ne hodim na nudistično plažo gledat tiče oz. spolne organe obiskovalcev. Sploh ne razumem, kaj je tle tako smešnega?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
čivava napisal/-a:sej vrjamem d je to zihr drgač, ker nimajo nič na sebi, kot pa kje drugje
Ne čist nč ni drugače. Tudi na "navadni" plaži ne opazujem moških z namenom, da bi videla, kdaj se jim bo "šotor" naredu.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
No dobr, sploh se ne bom več prepirala, v glavnem moj je v hecu reku d če bi šu na nudistično plažo bi mu kuj usov... no zato sm mal napelala tole temo u te besede....
Dej no, mal za hec vzem kašno stvar hehehe
aja.. pa še to, sej tud jest ne gledam če se komu nardi šotor, važn d se mojmu takrat k pač hočva... hehe
Dej no, mal za hec vzem kašno stvar hehehe
aja.. pa še to, sej tud jest ne gledam če se komu nardi šotor, važn d se mojmu takrat k pač hočva... hehe
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
nudistična plaža...jah zakaj pa ne k sm bla mlajša smo redno hodil na nudl, pol sm pa js itak začela s kolegi hodt pa se je logično to nehal. sicr mi je pa to čist kul, ponavad je tm dost skuliran folk. drugo je na divjih plažah, k ni ustopnine. tja se prkradejo raznorazni čudaki, k radi gledajo in se razkazujejo . drgač tut na klasičnih plažah prakticiram topless, ker mi je res grdo, če se mi pol vid belo od štrikcou.
- nana008
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2008
freaky napisal/-a:čivava napisal/-a:Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji?
Ne, ker ne hodim na nudistično plažo gledat tiče oz. spolne organe obiskovalcev. Sploh ne razumem, kaj je tle tako smešnega?
Ko sva z mojim na nudl plaži in ga mažem s kremo se tudi mojemu dvigne njegov korenjak. Sploh ne rabi veliko spodbude.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
ne hodim in verjetno nikoli ne bom hodila na nudistično plažo, ker ne vem kaj je pomen le te. sprejemam goloto in sebe, vendar svojega telesa ne maram razkazovati vsem očem.
glede fantov, tudi sama sem premišljevala na to. če bi se to zgodilo mojemu fantu v prisotnosti mene, ok. bi se verjetno malo nasmehnila, ker si predstavljam, kako bi zardel. če bi videla na drugih pa, kaj vem. vsakemu se lahko zgodi.
nikoli pa ne bi hodila na nudistično plažo ocenjevat velikost moških korenjakov in ženskih prsi.
aja, pa popolnoma se zgražam nad ljudmi, ki so goli na normalni plaži. zakaj pa imamo nudistične?
glede fantov, tudi sama sem premišljevala na to. če bi se to zgodilo mojemu fantu v prisotnosti mene, ok. bi se verjetno malo nasmehnila, ker si predstavljam, kako bi zardel. če bi videla na drugih pa, kaj vem. vsakemu se lahko zgodi.
nikoli pa ne bi hodila na nudistično plažo ocenjevat velikost moških korenjakov in ženskih prsi.
aja, pa popolnoma se zgražam nad ljudmi, ki so goli na normalni plaži. zakaj pa imamo nudistične?
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
čivava napisal/-a:Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji???
Jest ne vem če bi mojga pelala, k bi mu kuj ustov hahahahaha
Ne ne vem, u bistvu nisva za take stvari, raje razkrivam svoje telo mojmu najdražjemu
jaa to tud mene zanima.. mojmu bi tud zihr.. da bi en " napačn " gib nardila bi ž mev anteno tam spodi.. 100% se to tud dogaja?... v taki situaciji bi si zihr kr zaželu bit ženska
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov