Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 25. Jun. 2008 7:32

Ko sem bla mejhna smo s starši hodil na FKK in že takrat mi je blo neprijetno. Zdej bi se naga kopala samo na kasni bolj samotni plaži. Se mi zdi da so na FKK plažah večinoma tudi sami dedki in babice, ki jim tako ali tako že dol visi kako zgledajo :D Potem pa pride en mlad parček in ga usi buljo :roll: Se pa drugače sončim zgoraj brez na plažah kjer ni ravno ogromno ljudi. Spodaj imam pa brazilke, tako da imam tudi rito rjavo :P
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 25. Jun. 2008 8:50

am bi šla na nudistično..niti me ni sram..nwm tut zakaj da bi me blo..letos se tut odpravljava s fantom na morje in zihr bova tut na nudistično zavila..se spomnm k sm bla mlajša, pa k sm se še brez kopalk kopala..kak je biu tu dobr filing, ne pa da maš cunce gor..pa čeprou minimalne..

tk da..letos bom tut js mal nudistke :razz:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 26. Jun. 2008 15:58

meni je super, dokler ne pride kdo poznan mimo :D
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 26. Jun. 2008 17:24

grem kr velikrat na nudistično, da cela lepo ogorim :) kšnih fkk kampov pa ne maram, ker kar je preveč je pa preveč... da bi mogla pomivat posodo naga, zravn pa kšn senior vs zguban... no go...
nana008
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nana008 » 30. Jun. 2008 14:57

Prvič sem bila na nudistični plaži pri 18, ko sem bila na morju z družbo kolegic in kolegov. Punce sploh nismo imele problemov s sramežljivostjo in smo se brez problema slekle, fantje so pa rabili kar nekaj spodbude, da so se slekli in pokazali svoje tičke. :D
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 30. Jun. 2008 17:36

Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji??? :lol: :lol: :lol:

Jest ne vem če bi mojga pelala, k bi mu kuj ustov hahahahaha

Ne ne vem, u bistvu nisva za take stvari, raje razkrivam svoje telo mojmu najdražjemu :D :D
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 30. Jun. 2008 18:11

čivava napisal/-a:Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji?

Ne, ker ne hodim na nudistično plažo gledat tiče oz. spolne organe obiskovalcev. Sploh ne razumem, kaj je tle tako smešnega?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 30. Jun. 2008 19:26

Ne to sm tko vprašala ... sej vrjamem d je to zihr drgač, ker nimajo nič na sebi, kot pa kje drugje...

Ne sej drugač nimam nč proti, jest sm pravm d jest nism za ke... moj pa tud ne. :)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 30. Jun. 2008 20:32

čivava napisal/-a:sej vrjamem d je to zihr drgač, ker nimajo nič na sebi, kot pa kje drugje

Ne čist nč ni drugače. Tudi na "navadni" plaži ne opazujem moških z namenom, da bi videla, kdaj se jim bo "šotor" naredu.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 30. Jun. 2008 20:57

No dobr, sploh se ne bom več prepirala, v glavnem moj je v hecu reku d če bi šu na nudistično plažo bi mu kuj usov... no zato sm mal napelala tole temo u te besede....
Dej no, mal za hec vzem kašno stvar hehehe :lol: :lol: :lol:

aja.. pa še to, sej tud jest ne gledam če se komu nardi šotor, važn d se mojmu takrat k pač hočva... hehe :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 30. Jun. 2008 21:08

nudistična plaža...jah zakaj pa ne :D k sm bla mlajša smo redno hodil na nudl, pol sm pa js itak začela s kolegi hodt pa se je logično to nehal. sicr mi je pa to čist kul, ponavad je tm dost skuliran folk. drugo je na divjih plažah, k ni ustopnine. tja se prkradejo raznorazni čudaki, k radi gledajo in se razkazujejo :roll:. drgač tut na klasičnih plažah prakticiram topless, ker mi je res grdo, če se mi pol vid belo od štrikcou.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 30. Jun. 2008 21:11

Kdo se pa kj prepira? Js že ne :wink: Ti si vprašala, js sm odgovorila, to je vse. :D
nana008
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nana008 » 04. Jul. 2008 12:16

freaky napisal/-a:
čivava napisal/-a:Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji?

Ne, ker ne hodim na nudistično plažo gledat tiče oz. spolne organe obiskovalcev. Sploh ne razumem, kaj je tle tako smešnega?

Ko sva z mojim na nudl plaži in ga mažem s kremo se tudi mojemu dvigne njegov korenjak. Sploh ne rabi veliko spodbude.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 04. Jul. 2008 12:54

ne hodim in verjetno nikoli ne bom hodila na nudistično plažo, ker ne vem kaj je pomen le te. sprejemam goloto in sebe, vendar svojega telesa ne maram razkazovati vsem očem.

glede fantov, tudi sama sem premišljevala na to. če bi se to zgodilo mojemu fantu v prisotnosti mene, ok. bi se verjetno malo nasmehnila, ker si predstavljam, kako bi zardel. če bi videla na drugih pa, kaj vem. vsakemu se lahko zgodi.
nikoli pa ne bi hodila na nudistično plažo ocenjevat velikost moških korenjakov in ženskih prsi. :roll:

aja, pa popolnoma se zgražam nad ljudmi, ki so goli na normalni plaži. zakaj pa imamo nudistične? :?
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 04. Jul. 2008 17:47

čivava napisal/-a:Ej punce, ste kdaj gledale kolkm tipom stoji??? :lol: :lol: :lol:

Jest ne vem če bi mojga pelala, k bi mu kuj ustov hahahahaha

Ne ne vem, u bistvu nisva za take stvari, raje razkrivam svoje telo mojmu najdražjemu :D :D

jaa to tud mene zanima.. mojmu bi tud zihr.. da bi en " napačn " gib nardila bi ž mev anteno tam spodi.. 100% se to tud dogaja?... v taki situaciji bi si zihr kr zaželu bit ženska :razz:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov