Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 459 prispevkov
• Stran 3 od 31
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31
Naslednja
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
tiasha napisal/-a:Hm jst sm bla takrat tok zmedena in presenečena, da ne bi mogla izdavt nobene besede, kaj šele, da bi mu kej tazga rekla!?
jaz sem dolg časa zbirala pogum, ker sem tipa kar nekajkrat že srečala. potem sem pa mislila, da je morda pa to edina rešitev...pa je 'palilo'
*I love sunshine*
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
ja ja tega tipa k to dela na avtobusni postaji poznamo vsi.....jst sm mela bližnje srečanje z njim že 8 let nazaj na gospodarskem raztavišču....drugače pa so ga že skor usi v lj srečal ....mal mu manjka v glavi in to je to.....seveda ko ne veš o njem nč se ful prestrašiš....jst sm bla ta prvič tok presrana da sm tekla eno postajo naprej, ampak pol k slišiš o njem ti rata pa že naumn....jst sm ga dost srečavala popoldne ko sm hodila iz aškrčeve gim. domov na 14-ko....men se zdi da žvi v rožni,tm zravn študentskih blokov....
-
marateja - Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Kaj? Pa še zraven študentskih blokov živi? Pa sej temu bo stran padl (roka al pa tič), če se ne bo mal umiru
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
ma ja...jz sm tut ze dozivela te izkusnje z moskimi ki si ga kr na ulici drkajo...enkrat sm sla na wc,pa si hocem roke umit,pa pogledam stran pa en tip stoji,pa mi rece da ce mu ga zmecem da mi placa...kk zbezala sm iz wc-ja..z milom na roki!pol pa grem sedet nazaj za mizo,pa ga vidim kasnej ko za sankom sedi pa me gleda(star okol 55 -60 let)
pol sm tut v lj bliz FDV-ja(tist podhod) 2 krat srecala enga mladga tipa ko si ga mece!enkrat sm sla mim pa je ena punca pred njim stala pa ni vidla ka si dela...blek...
tega je polno...pac ce majo veselje...jz rajs umrem kot da bi kaj tazga na ulici delala
pol sm tut v lj bliz FDV-ja(tist podhod) 2 krat srecala enga mladga tipa ko si ga mece!enkrat sm sla mim pa je ena punca pred njim stala pa ni vidla ka si dela...blek...
tega je polno...pac ce majo veselje...jz rajs umrem kot da bi kaj tazga na ulici delala
-
marateja - Kofetarica
Pa zdej sem se spomnla. Enkrat na bus. Ful gužva tok da se tud premaknt nism hotla. In je bil en dec za mano. Starejši, tam okol 50 do 55 let, močnejše postave. In sem čutila tko njegovo roko tm pr moji rit. Zdej pa ne vem al si ga je drku al kva....k nism se mogla obrnt....u glavnem komi sm čakala da gremo s kolegicam dol....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Hvala bogu da sm in NMja...tle pr ns še nimamo tega tolk. Nism mela takih izkušenj. Bom vidla ka bo zdj k grem u LJ.
Kar se pa tiče nudističnih plaž...bla sm že velikrat in s fantom sva šla lani u kamp pa je blo ful u redu...čist tko na frej. In res-ljudje se sploh ne obremenjujejo tm. Vidla sm tut tipico, k ne vem če je mela gor dost za modrc A, pa se je čist normalno šetala (sj ne da mam jst pa kej velik več pa me ni noben čudno ne gleda al pa kej). K na navadni plaži te itak vsak ocenjuje in če sm že tm, pol sm pa vsaj gor brez (edin če vidm d bi bla edina...).
LP!
Kar se pa tiče nudističnih plaž...bla sm že velikrat in s fantom sva šla lani u kamp pa je blo ful u redu...čist tko na frej. In res-ljudje se sploh ne obremenjujejo tm. Vidla sm tut tipico, k ne vem če je mela gor dost za modrc A, pa se je čist normalno šetala (sj ne da mam jst pa kej velik več pa me ni noben čudno ne gleda al pa kej). K na navadni plaži te itak vsak ocenjuje in če sm že tm, pol sm pa vsaj gor brez (edin če vidm d bi bla edina...).
LP!
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Ej, bejbe...si predstavlate kolk lahko tko pršparate za nudistično plažo?! Kolk date za ene kopalke? Okol 8000?-jst dam ponavad tolk, k cenejš jih sploh ne dobim, pa kupm Beti. Torej...na morje je treba met vsaj dvoje kopalke, pa kakšn pareo...pa je prec 20.000.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
jagoda77 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Jaz sem letos prvic obiskala fkk kamp in plazo. Jaz vam recem, da je super. Najprej se moras mau navadit na vso goloto, pol pa ko enkrat odvrzes vse in zaplavas v morju, je pa super. Ma jaz ne grem v noben drug kamp vec. Tu je tudi kultura ljudi cisto druga. Ceprav je blo nekaj bebcev, ki so bili obleceni na plazi, pa je prisel redar in rekel, da al naj gredo drugam ali pa se naj cist slecejo. To je tud men skrajno neumno, ce si na nudlu, pol si gol, drugace pa res najbolj it drugam.
Pa se zato je nudl dobr, ker nimas potem nobene crte od kopalk
Pa se zato je nudl dobr, ker nimas potem nobene crte od kopalk
Prvi neprebran prispevek • 459 prispevkov
• Stran 3 od 31
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov