Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Aloha napisal/-a:Posrane riti? Svinjarija?
Mislm, da pretiravat pa spet ni treba. Ljudje se (načeloma) umivamo, ne nosmo oblek zato, da skrijemo "svinjarijo" in nagci se mi ne zdijo čist nč mnj higienični kt pa kopalkarji. Izjeme se najdejo pr obeh skupinah.
Men ne bi blo prijetno se usest na stou, kjer je sedela bodisi prešvicana naga rit bodisi na pou mokre, "dehteče" kopalke.
Sama sm navajena na brisače, čeprou ne kažem nage ritke po plažah.
To, da se pa nagci pelejo na kolesih, motorjih, sedijo na svojih camp garniturah, se guncajo u mrežah, ... me pa ne bi čist nč motil, sej gre za njihove stvari, kerih (si) ne delijo z naključnimi ljudmi.
Aloha si bla kdaj v kakšnem zaprtem prostoru kjer je veliko ljudi, v klubih, trgovinah pa nikoli nobenga nisi zavohala da smrdi po starem švicu kar pomeni da se že nekej dni ni stuširal?
o, mene take stvari blazno motijo in ne vem kakšna rit sedi na tistem stolu, al je dobro obrisala al slabo al je umita al ni.Tko da mi ubistvu ni niti malo mar kakšna je tista rit, sam vem pa to da naga rit nima kej sedet na stolu kamor se bodo usedli tudi drugi ljudje.In ja isto je z mokrimi kopalkami ali prešvicanimi telesi.Nič od tega mi ne predstavlja veselja pogledat in se potem usest.
ja na motorji so že njihovi, ampak mene pač moti pogled na take stvari, ker sem pač malo drugačnega mnenja.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Purple, mene tudi veliko stvari moti, ampak se zavedam, da ljudi ne moreš spremeniti. In če me nekaj blazno moti, se bom temu potem tudi izogibala. Tako je tudi z nudističnimi plažami. Če te pogled na nagce moti, zakaj potem hodiš na nudl (oz. če ne hodiš, tukaj sploh ni nobenega problema, ker jih ne vidiš)? Restavracije, kjer ljudje sedijo nagi, so v nudističnih kampih. In tja ti ni potrebno hodit, če te moti. Če ti je pa tist bife tolk všeč, si pa ti prinesi brisačo. Množica ljudi se ne bo prilagodila enemu človeku, če si nekaj želiš, se boš mogel sam prilagodit.
Tako kot praviš ti v nekaterih temah. Če te moti, poglej stran. Simple.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Josephina napisal/-a:Js prepricujem fanta, da bi sla letos na nudisticno plazo, sam mi nekak ne uspeva.
Drugac se pa rada soncim brez vsega, sploh ce sva nekje na samem.
Če sta nekje na samem in se mu dvigne lahko nate skoči..da bo pa zdaj tam med rajo tebe gledal kako tam skačeš...potem bo skos na trebuhu ležal ti mu boš pa težila: Lubi zakaj pa ne greš nič v vodo? A ti ni nič vroče? Daj pejdi no...
Lol.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
A to vas pa ne moti, da se ti isti prešvicani ljudje kopajo v istem morju kot vi?
-
*purple* - Cosmopsiho
freaky napisal/-a:Purple, mene tudi veliko stvari moti, ampak se zavedam, da ljudi ne moreš spremeniti. In če me nekaj blazno moti, se bom temu potem tudi izogibala. Tako je tudi z nudističnimi plažami. Če te pogled na nagce moti, zakaj potem hodiš na nudl (oz. če ne hodiš, tukaj sploh ni nobenega problema, ker jih ne vidiš)? Restavracije, kjer ljudje sedijo nagi, so v nudističnih kampih. In tja ti ni potrebno hodit, če te moti. Če ti je pa tist bife tolk všeč, si pa ti prinesi brisačo. Množica ljudi se ne bo prilagodila enemu človeku, če si nekaj želiš, se boš mogel sam prilagodit.
am, sej sem že povedala da ne hodim na fkk plaže, niti v fkk kampe.
enkrat sem šla pogledat, pa sem se obrnila in šla drugam.
-
urša** - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: šiška
js sm hodila v solaris (fkk) ker mi gre na živce da mam še celo leto belo rit in tut mojga dragega v temi nočm flašerat z belo ritjo in še s čem
in tm so pravila zlo stroga, kaplk se na plaži ne sme nosit (razen spodnjega dela - punce), sladoled se lahko kopuje samo oblečen, enako velja za restavracije, trgovine... nage riti na biciklih me pa ne motjo, dokler ni moj bicikl na začetku je pa to usakmu čudn, pa to še ne pomen da fkk ni zate
in tm so pravila zlo stroga, kaplk se na plaži ne sme nosit (razen spodnjega dela - punce), sladoled se lahko kopuje samo oblečen, enako velja za restavracije, trgovine... nage riti na biciklih me pa ne motjo, dokler ni moj bicikl na začetku je pa to usakmu čudn, pa to še ne pomen da fkk ni zate
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*purple* napisal/-a:am, sej sem že povedala da ne hodim na fkk plaže, niti v fkk kampe.enkrat sem šla pogledat, pa sem se obrnila in šla drugam.
Pol pa sploh ni nobenga problema. Če tega ne gledaš, te ne more motit.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
*purple* - Cosmopsiho
freaky napisal/-a:*purple* napisal/-a:am, sej sem že povedala da ne hodim na fkk plaže, niti v fkk kampe.enkrat sem šla pogledat, pa sem se obrnila in šla drugam.
Pol pa sploh ni nobenga problema. Če tega ne gledaš, te ne more motit.
Točno tako
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm zaprisežena nudistka že od nekdaj in sm prov slabe volje, če se gremo kopat na ne-nudistično plažo, k mam pol takoj štrikce od kopalk porisane po telesu in to mi je fuul grdo ; v nudističnih kampih se folk načeloma briga vsak zase, imamo stroga pravila glede gostov (tip brez punce, prijateljice, prijatelja, otrok uglavnem sam, se ne more prijaviti na recepciji kot gost), plaže čekirajo varnostniki (tako da, samo da se eden od gostov pritoži zaradi "sumljivega" vedenja, takoj ukrepajo)..tiste, ki govorite o sedenju z nago ritjo v restavracijah, trgovinah - ne vem v kakih kampih ste ve ble, ampak pri nas je treba v trgovini in restavraciji bit oblečen - in še nisem vidla nobenga, ki se teh pravil nebi držal...
Pa še to - ko je frendica prišla na obisk, je rekla da še v življenju ni vidla bolj čistih wc-jev, tušov v nobenem kampu..res mamo full urejen in čist kamp. (zdj sm nardila eno mini reklamo za fkk kamp ampak ok )
Pa še to - ko je frendica prišla na obisk, je rekla da še v življenju ni vidla bolj čistih wc-jev, tušov v nobenem kampu..res mamo full urejen in čist kamp. (zdj sm nardila eno mini reklamo za fkk kamp ampak ok )
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ta je pa malo huda, da tip sam ne more v kamp. Ok, sej razumem, zakaj je tako, ampak če bi bila samski tip, bi mi bilo pa malo gadno Čeprav folk itak načeloma ne hodi sam na počitnice, tako da verjetno ni ravno veliko zavrnjenih turistov
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Pozabla sm dodat, da lahko pride v kamp, sam samo tako, da se prijavi k neki prikolici, parceli, apartmaju..recmo, če bi k nm pršu kak kolega, se lahko prijavi tako, da pove številko naše parcele in da bo pri nas "na obisku"; ne more pa pridt na recepcijo, pa rečt d bi se šu sam mal sončt/kopat..pač tko je - raj par zavrnjenih turistov, kot pa d pridejo kakšni čudaki na plažo...
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Men je tud fajn bit brez kopalk na plaži...pr dragemu majo prikolco v enem kampu, ki sicer ni nudističen, ampak so kr interno zmenjeni na tistem delu plaže, da so vsi nudisti. In je res kul, ker nimaš nikol mokrih kolak na seb...men je všeč...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Ashley*** napisal/-a:Pozabla sm dodat, da lahko pride v kamp, sam samo tako, da se prijavi k neki prikolici, parceli, apartmaju..recmo, če bi k nm pršu kak kolega, se lahko prijavi tako, da pove številko naše parcele in da bo pri nas "na obisku"; ne more pa pridt na recepcijo, pa rečt d bi se šu sam mal sončt/kopat..pač tko je - raj par zavrnjenih turistov, kot pa d pridejo kakšni čudaki na plažo...
Sam to res ni logično.Lahko se tut kak čudak prijavi s prikolico.
Drgač pa zame niso nudistični kampi ker sem preveč sramežljiva za kaj takega in mislim da malo intime tut more bit in ne pa da se kr vsak tam neki razkazuje.Pač meni je to no go .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Jaz bom letos kar tri tedne nagica na morju. Pa še fajn mi je, ker ne greva prav na fkk plažo, ampak na samotni otoček, kjer bo redko kdo zavil k nama (verjetno se bo samo kakšen čolniček pripeljal mimo). To je pa res uživancija, če si lahko skoz nag.. Komi čakam!!!
Kar se pa tiče nudističnih plaž, bom pa tkole rekla: še nikoli nisem bila (ker smo pretežno hodili na oddaljene divje plaže, kjer smo bili lahko ravno tako nagi) in po moje bi mi bilo malo zoprno.. Ker pa sem zelo sproščena, bi se verjetno kaj kmalu znebila predsodkov in uživala v družbi ostalih neobremenjenih nagcev.
Kar se pa tiče nudističnih plaž, bom pa tkole rekla: še nikoli nisem bila (ker smo pretežno hodili na oddaljene divje plaže, kjer smo bili lahko ravno tako nagi) in po moje bi mi bilo malo zoprno.. Ker pa sem zelo sproščena, bi se verjetno kaj kmalu znebila predsodkov in uživala v družbi ostalih neobremenjenih nagcev.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov