Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz sm bla na nudisticni plazi ki je namenjena izkljucno zenskam..in morm rect, da men je blo super.
Ce bi mel kej tazga pr nas bi tud sla...
Ce bi mel kej tazga pr nas bi tud sla...
-
urša** - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: šiška
maca napisal/-a:kathy napisal/-a:niso mi pa jasni nudistični kampi,kjer si 24h na dan nag....to pa že ni estetsko...
jao, meni to tudi ni jasno. kak lahko greš v menzo in se vsedeš na stol, kjer je prej neka druga oseba sedela in so na njem še sramne dlake iz njegovega telesa, vmes si pa naročiš kosilo in ješ.... brrr....
za restavracije, trgovine v kempih so obvezne kopalke samo infromativno povem
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Madonca...ampak teli množični kampi pa ne vem kako je tam...sem nudist in vse...ampak še vedno imam pa rad da se ravno ne je v restavraciji nag pa po trgovini nag hoditi tudi ne vem če je okusno?
.
definitivno ni okusno.
pa ne da bi blo karkoli narobe s samo golot, ampak nekateri ljudje fkk kamp razumejo mogoče mal drugače, kot je pa zasnovan.s fantoms kos hodiva na konc Krka nekam kampirat, pa je dost zraven fkk kamp.in sva predlani šla enkrat poškilit notr, kako kaj plažice in to (v upanju, da si lahko tudi oblečen) pa naju je že folk čudno gledal ko sva hodila v kopalkah po kempu proti plaži.In videla sem svega in svašta.Enga tipa pa bejbo, obadva naga na skuterju po kampu, pa nage riti sedet na stolih v lokalu.kaj pa brisača pa to?Mislm s tole posrano ritjo na stol brez brisače, haloo no, jst res nočm sedet na tisti svinjariji pol mislm take stvari mi čist niso.Morjo bit ene meje, tko kot v savni velja da ne nasloniš nage riti na klopce, tudi v kemp lokalu naj nebi.In sva se valda obrnila in se šla kppat drugam.
*AnNy napisal/-a:men je kolegica razlagala k se je sončla na nudistični plaži, da si ga je en starejši moški pač "na roke vrgu" lol jst sm mislna da bom umrla od smeha biggrin
takih stvari pa jst en verjamem.Vsako leto se najde kr nekej ljudi ki take stvari pripoveduje, pol pa povedo da so bli na enem izmed najbolj obljudenih fkk kempov.Ja itak, v fkk kempih in na večjih plažah majo tud reševalce in ljudi ki skrbijo za red.Zihr bi lepo gledali, da s ga en drka, zraven pa otroc.Pa tud tko, kjer je velik ljudi, bi se najdu zihr e ki bi tazga nagonu.če bi jst mela otroka na plaži in da en začne to delat, prisežem da nebi šle dve minute mim ko bi se spravla nanga.
vsaka stvar ma mejo dobrega okusa in ni vsaka stvar resnična ki jo slišiš.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Js nisem imela nikol slabe izkušnje s FKK. Z družino smo že kar nekaj let hodili na nudističo, js sm se sicer kopala s kopalkami, ker mi je pred starši še vedno neprijetno. Zame so ponavadi nudistične plaže tudi lepše in bolj urejene od ostalih, všeč so mi skale in predvsem tista divja narava.
In ko greva s fantom na morje, greva 100% na nudl. Ni boljšega filinga kot plavanje brez kopalk, nobenih štrikcov okol vratu, porjavelost po celem telesu...
In ko greva s fantom na morje, greva 100% na nudl. Ni boljšega filinga kot plavanje brez kopalk, nobenih štrikcov okol vratu, porjavelost po celem telesu...
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Men je pa ravno ta filing najboljši. Edin problem je, če je bolj mrzla voda, me potem ful "reže" čez joške. Ampak se da preživet.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Posrane riti? Svinjarija?
Mislm, da pretiravat pa spet ni treba. Ljudje se (načeloma) umivamo, ne nosmo oblek zato, da skrijemo "svinjarijo" in nagci se mi ne zdijo čist nč mnj higienični kt pa kopalkarji. Izjeme se najdejo pr obeh skupinah.
Men ne bi blo prijetno se usest na stou, kjer je sedela bodisi prešvicana naga rit bodisi na pou mokre, "dehteče" kopalke.
Sama sm navajena na brisače, čeprou ne kažem nage ritke po plažah.
To, da se pa nagci pelejo na kolesih, motorjih, sedijo na svojih camp garniturah, se guncajo u mrežah, ... me pa ne bi čist nč motil, sej gre za njihove stvari, kerih (si) ne delijo z naključnimi ljudmi.
Mislm, da pretiravat pa spet ni treba. Ljudje se (načeloma) umivamo, ne nosmo oblek zato, da skrijemo "svinjarijo" in nagci se mi ne zdijo čist nč mnj higienični kt pa kopalkarji. Izjeme se najdejo pr obeh skupinah.
Men ne bi blo prijetno se usest na stou, kjer je sedela bodisi prešvicana naga rit bodisi na pou mokre, "dehteče" kopalke.
Sama sm navajena na brisače, čeprou ne kažem nage ritke po plažah.
To, da se pa nagci pelejo na kolesih, motorjih, sedijo na svojih camp garniturah, se guncajo u mrežah, ... me pa ne bi čist nč motil, sej gre za njihove stvari, kerih (si) ne delijo z naključnimi ljudmi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Juj...meni je pa tak zakon nag biti ej!!!
Res tisti ki imajo probleme se pokazati jim je lahko žal kaj zamujajo!
Pa saj so povsod kakšne drkadžije ali pa čudaki...a misliš da na plaži navadni pa ni kakega starčka ki čez luknjo gleda in si ga drka ali kaj takega.
Kolikor jaz poznam ljudi iz nudističnih plaž so ful skulirani ljudje in res face...dosti odprti...se mi tudi zdi da bolj iskreni...kje boš nag pred nekom stal in lagal ne moreš ej Si že gol,ccc...
Drugače je pa mi bilo enkrat bedno ker je bila ena res huda lubica na plaži s starši...oni ene 50 ona pa ravno prav stara. In je tam nekaj okoli mene skakala in se ene par metrov stran od mene butnila...nisem hotel nje ogovoriti ampak sem njene starše kao kolk je vroče pa te fore in da če bo dež...sem pripravljal teren...ampak kot za vraga sem moral kaj kmalu oditi ker je prišel čas za iti...sem se lepo poslovil od njih pomahal ona tudi mahala in se mi smejčkala...in sem veselo čakal na drugi dan da jo bolj konkretno omrežim, ampak jih ni bilo
Skratka malo sem zaplaval na druga pota...folk tam na nudističnih plažah je ful v redu in kopati se brez kopalk je super fino!
Ampak kot pravim nisem jaz neki kamp fkk scena...bolj za take plažice in relaks ne da sem tam nag kot tuna poleg tune...to pa bi me motilo ker rabim neko gibanje in prostor!
Res tisti ki imajo probleme se pokazati jim je lahko žal kaj zamujajo!
Pa saj so povsod kakšne drkadžije ali pa čudaki...a misliš da na plaži navadni pa ni kakega starčka ki čez luknjo gleda in si ga drka ali kaj takega.
Kolikor jaz poznam ljudi iz nudističnih plaž so ful skulirani ljudje in res face...dosti odprti...se mi tudi zdi da bolj iskreni...kje boš nag pred nekom stal in lagal ne moreš ej Si že gol,ccc...
Drugače je pa mi bilo enkrat bedno ker je bila ena res huda lubica na plaži s starši...oni ene 50 ona pa ravno prav stara. In je tam nekaj okoli mene skakala in se ene par metrov stran od mene butnila...nisem hotel nje ogovoriti ampak sem njene starše kao kolk je vroče pa te fore in da če bo dež...sem pripravljal teren...ampak kot za vraga sem moral kaj kmalu oditi ker je prišel čas za iti...sem se lepo poslovil od njih pomahal ona tudi mahala in se mi smejčkala...in sem veselo čakal na drugi dan da jo bolj konkretno omrežim, ampak jih ni bilo
Skratka malo sem zaplaval na druga pota...folk tam na nudističnih plažah je ful v redu in kopati se brez kopalk je super fino!
Ampak kot pravim nisem jaz neki kamp fkk scena...bolj za take plažice in relaks ne da sem tam nag kot tuna poleg tune...to pa bi me motilo ker rabim neko gibanje in prostor!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Js prepricujem fanta, da bi sla letos na nudisticno plazo, sam mi nekak ne uspeva.
Drugac se pa rada soncim brez vsega, sploh ce sva nekje na samem.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Josephina napisal/-a:Js prepricujem fanta, da bi sla letos na nudisticno plazo, sam mi nekak ne uspeva.
Če sta nekje na samem in se mu dvigne lahko nate skoči..da bo pa zdaj tam med rajo tebe gledal kako tam skačeš...potem bo skos na trebuhu ležal ti mu boš pa težila: Lubi zakaj pa ne greš nič v vodo? A ti ni nič vroče? Daj pejdi no...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
jaz hodim na nudistične plaže že 3 leta zapored in moram res priznat, da ni boljšega kot to!! vsaj zame. tudi jaz sem bila od začetka sramežljiva potem pa ugotoviš, da smo vsi enaki sicer pa iz izkušenj povem, da te folk sploh ne gleda čeprav maš od začetka filing kot, da si čist sam nag men folkom. aja pa še to mi je všeč ker ni problema z kopalkami, ker zelo težko najdem take, ki bi mi bile res všeč.. aja pa kdo to prakticira naj gre v črno goro => ada bojana tam je naturalistično naselje in kamp tak d se lah skoz sprehajaš kak ti paše
-
*waterlily* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2008
Ah ja...jst pa nekak nism človek za to...nisem še bla in tut mislem, da ne bi mogla odložit kopalk in se naga šetat naokrok
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]