Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Dadyka15 napisal/-a:halo...da te starčki gledajo kako se naga sprehajaš okoli...
NE HVALA...
katastrofa kdo si je sploh take plaže zmislu!!!!
mene že ne bi spravl tja ...
sicer pa...zarečenga kruha se največ poje...za zdej mi še ne paše it tja, ko bom pa babica stara okol 60 let pa že mogoče...
ja, ker starčki gredo na nudo plažo z enim in edinim namenom: da tebe gledajo kako se naga sprehajaš naokoli. ker najbrž še nikoli v svojih 60 letih niso vidl jošk in nage riti.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Precej odvisno je od tega, kakšna je nudistična plaža, da bi šel na njo.
Vidim pa v tem čar, ko se s partnerko sprehajaš povsem gol in brez zadreg.
Na začetku me je bilo sram iti na tako plažo, danes pa me je skorajda sram, da me je bilo včasih tega sram.
Nimam nobenega razloga, da bi se sramoval svojega telesa in če se bojiš pokazati samega sebe, te je definitivno sram. V sramu pa ni nič dobrega.
Cunje naj bi bile za okras in pa za izolacijo, ne pa za pokrivanje lepega.
Vidim pa v tem čar, ko se s partnerko sprehajaš povsem gol in brez zadreg.
Na začetku me je bilo sram iti na tako plažo, danes pa me je skorajda sram, da me je bilo včasih tega sram.
Nimam nobenega razloga, da bi se sramoval svojega telesa in če se bojiš pokazati samega sebe, te je definitivno sram. V sramu pa ni nič dobrega.
Cunje naj bi bile za okras in pa za izolacijo, ne pa za pokrivanje lepega.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
najbolj všeč mi je samo zgoraj brez.Spodaj pa tangice ali bikinke. Mogoče sem čudna, ampak nekaj malcega imam vseeno rada skritega. Na nudistični plaži še nisem bila. Mogoče se pa enkrat v prihodnosti opogumim in odvržem na nudistični plaži še tisto malo krpico
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
madonca pol se tm sami pedofili sprehajajo k jim itak use dol visi pa se ti zagab vse skup k jih vidš...eni pravjo d se sramuješ svojga telesa če si ful proti tem plažam sam jz sm ful proti pa se nč ne sramujem same sebe!!!
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
Dadyka15 napisal/-a:madonca pol se tm sami pedofili sprehajajo k jim itak use dol visi pa se ti zagab vse skup k jih vidš...eni pravjo d se sramuješ svojga telesa če si ful proti tem plažam sam jz sm ful proti pa se nč ne sramujem same sebe!!!
LOL
mejhni otroci so tudi na navadnih plažah ponavadi nagi, tako da pedofilu res ni treba hodit na nudistično. razen če je zate pedofil kar splošen izraz za vse čudake.
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Dadyka15 napisal/-a:madonca pol se tm sami pedofili sprehajajo k jim itak use dol visi pa se ti zagab vse skup k jih vidš...eni pravjo d se sramuješ svojga telesa če si ful proti tem plažam sam jz sm ful proti pa se nč ne sramujem same sebe!!!
Mogoče bi se vprašala, zakaj si proti nečemu, ki ničemur ne škodi, ampak le koristi. Človek je proti nečemu takrat, ko mu to škodi. Ker ti to ne more škoditi, to pomeni, da imaš napačno razvito percepcijo ali pa da se podzavestno sramuješ svojega telesa, kar pomeni, da si v takem primeru prepričana, da ti bo upadel ugled ali veljava, če se boš komu pokazala. Zavestno si sicer 100 x zatrjuješ, da si lepa in da pač ne želiš, da te drugi vidijo... vprašaj se, zakaj do tega pride.
Tisto s pedofili je pa predsodek, ki te označuje za manj zrelo osebnost.
Na takih plažah so ponavadi tudi starejši študentje in študentke in pa mlade mamice s svojimi mladimi moškimi.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Ma ne vem no, jaz če se hočem naga sončit grem nekam res na samo, na eno čist divjo plažo, pa da me nihče ne gleda, ker sem pač bolj shy. Bi mi blo neprijetno se naga tam okoli sprehajat, med samimi nagci. Drugač pa nimam nič proti, saj komur je všeč, naj pač to dela.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
midva s fantom ne hodiva prav na fkk, ampak hodiva na tako plažo kjer ni veliko ljudi, pa še to so pretežno nagci, tko da nobenga ne "motiva". kok fajn zgleda k nimam nobenih črt od kopalk in bele riti
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Presramežljiva
Ni mi do tega,pa nočem na sebi čutit nobenih potrebnih pogledov moških in slišat nepotrebnih komentarjev,..
Ni mi do tega,pa nočem na sebi čutit nobenih potrebnih pogledov moških in slišat nepotrebnih komentarjev,..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja itak, na nudl plažah so sami pedofili.Mislm, bolj omejenga stavka pa še ne.
drgač pa tud jst nisem lih fkk fan.Ok, če sva nekje sama se brez problema slečeva oba in uživava goloto, samo na fkk plažah se pa ne počutim uredu, še manj bi se počutila uredu v kakih fkk kampih.nevem, neprijetno mi je ob vseh nagcih in neprijetno bi blo med nagi med njimi, čeprov verjetno te tud nihče ne porajta.
No, odkar se je pa kolegici zgodila stvar da je v fkk kempu lepo naga ležala na plaži in srečala največjega opravljivca na našem koncu-seveda se je mimo sprehodil oblečen, in je potem cel naš konc zvedel kje ji kšna dlaka stoji, se pa res na veliko izogibam takim plažam, sploh ker mam srečo da vedno nekje na kšni obljudeni plaži, pa makar u koncu dalmacije, srečam kakšnega znanga iz našga konca.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Sexy Kitty napisal/-a:Presramežljiva
sej če je nudistična plaža, je najbrž bolj mlo pogledov potrebnih moških, ker jim je normalno, da boš gola in se s tem en obremenjujejo tko, da bi rekl wooo lej ta je pa kr gola..gremo jo gledat.
Pomoje boš več potrebnih pogledov moških doživela na normalni plaži, kjer samo gledajo, katera ima premajhne kopalke ali pa kateri pomotoma kaj ven gleda al pa se kaj vidi
- Black Kitty
*lilica* napisal/-a:Pomoje boš več potrebnih pogledov moških doživela na normalni plaži, kjer samo gledajo, katera ima premajhne kopalke ali pa kateri pomotoma kaj ven gleda al pa se kaj vidi
Jp to je pa res. Itak je skoraj vsako telo bolj privlačno v kopalkah in v množici golih teles moraš biti res kaj extra extra, da te opazijo.
Mi2 greva letos v nudistični kamp. Js grem prvič, na fkk sem že hodila, sam tko pa še nisem bila v takmu kampu . Pomoje bo super fino fajn svobodno in zelo pozitivna izkušnja
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Madonca...ampak teli množični kampi pa ne vem kako je tam...sem nudist in vse...ampak še vedno imam pa rad da se ravno ne je v restavraciji nag pa po trgovini nag hoditi tudi ne vem če je okusno?
Saj ugibam na pamet ker ne vem kakšna politika obnašanja je v fkk kampih...samo slika česa takega me pa ravno ne gane.
Samo jaz z mojo ne bi šel v kamp...da mi tam v trgovini stopi ko gledam njo,ccc...saj se še skriti ne morem madonca...če sem na plaži nekje na samem je še kul...se da pač poštimati zadevo.
Pa drugače jaz še nisem bil na neki zelo komercijalni sceni nudizma.
Ponavadi je taka scena da takoj ko se na čoln butnem si kopalke dol dam v parih sekundah...potem pa itak kruzaš naokoli pa plažicah in tko...ko se pa vračaš pa si spet kopalke nazaj gor daš in čao.
Saj ugibam na pamet ker ne vem kakšna politika obnašanja je v fkk kampih...samo slika česa takega me pa ravno ne gane.
Samo jaz z mojo ne bi šel v kamp...da mi tam v trgovini stopi ko gledam njo,ccc...saj se še skriti ne morem madonca...če sem na plaži nekje na samem je še kul...se da pač poštimati zadevo.
Pa drugače jaz še nisem bil na neki zelo komercijalni sceni nudizma.
Ponavadi je taka scena da takoj ko se na čoln butnem si kopalke dol dam v parih sekundah...potem pa itak kruzaš naokoli pa plažicah in tko...ko se pa vračaš pa si spet kopalke nazaj gor daš in čao.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov