Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Maj. 2006 22:10

LARIKA napisal/-a:Jaz vem,da z nekom, ki ga dobro poznam ne bi mogla it na nudistično plažo. Lahko sem zgoraj brez-ni problema, da sem pa popolnoma gola to pa ne. Ne moti me golota,dokler so okoli mene ljudje, ki jih ne poznam. Čim se najde kdo ki me pozna,se zadekam in fertik luštnega.

in jaz tudi..zdej mi pa še povejte kaj je FKK??? :?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Maj. 2006 22:14

fkk je nudistična plaža.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Maj. 2006 22:27

jah to mi je znano..zanima me pa kje al pa kaj sploh točno pomeni FKK
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Maj. 2006 22:28

tega pa tud jst ne bi vedla. pomoje je kej v nemščini. :wink:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 28. Maj. 2006 23:15

FKK: Frei Koerper Kultur :)

Kultura osvobojenega telesa, nekak.
nina90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nina90 » 29. Maj. 2006 7:58

Mimi_M napisal/-a:Men je blo tud mal smešno, ko smo bil ienkrat skupaj na dopustu dva para in se una druga punca ni upala dat modrca dol, čeprav sem bila jaz že od vsega začetka brez.. :D

Sej pol se je opogumila, čez nekaj dni...

Samo sta jo pa oba tipa dost zaj**** zaradi tega, da ji je kao nerodno.
Joooj, takrat smo bli še mladi :lol:

Ker men je to res neki najbolj normalnega;
kaj pa je to takega, če nekdo vidi tvoje joške?
Joški kot joški, pač eni malo večji, drugi manjši..

Mi smo bili enkrat mešana družba skupaj na dopustu in smo hodili na divjo nudl plažo, pa si ena kolegica tudi ni slekla kopalk, čeprav smo bili ostali nagi.

Tudi mi smo jo za..bavali, tako, da potem ni več hodila z ostalimi na plažo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Maj. 2006 8:54

tega pa sploh ne razumem.kako lahko zajebavate folk na tak način..pač ji ni sedel slečena zraven skakat..in je zato treba potem zajebavat ljudi al kako?? :?
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 29. Maj. 2006 10:20

Zafrkavali so jo zato, ker je na tak način iztopala.
Mislim no, če je to družba desetih ljudi in so vse punce zgoraj brez, ena pa ne, itak, da bi jo vsi tipi zafrkavali pa še ostalim puncam bi se zdela mal čudna.

Enkrat je en kolega pravil, da so bili na morji družba in da je bila večina punc zgoraj brez, razen dveh morda , ki sta bile tako sramežljivi, da ko sta si menjali morke kopalke, so morali vsi stran gledat ali pa sta se hodili spreoblačit v grmovje, vsaka zase, se razume.:D

Gre ravno za kontra učinek, tako kot če bi bila na na navadni plaži popolnoma gola.

Pa saj na morje greš, da se sprostiš, ne pa da se sekiraš kak zgledaš, a se mi vidi kak špehec!

Mislim no, če se ena družba odloči, da gre zase na neko divjo plažo, je to verjetno zarad tistega občutka celi dan skakat brez kopalk, bit sproščen, ne čutit mokrih kopalk, ne pa zato da bodo bulili drug v drugega...
Pa saj nismo stari 15 let, ne?

Saj npr. v toplicah si kaj takega ne moreš privoščit, razen v savni pa še tam so eni pri 40 stopinjah zelo zaviti v brisače! :roll:

Sicer pa še sreča, da smo si tako zelo različni, ne? :)
Uporabniški avatar
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantasistykke » 29. Maj. 2006 14:20

Glede kampov, okej sm so zmeri polno zasedeni pa to, plaža pa niti ni. tisti ki so v prikolicah so itak večino časa pred prikolico. pridejo se sam mal u morje namočt pol pa tm pred prikolico ležijo. tolk da sploh ni take gužve.
Če pa je pa ni čist nč večja kot na navadnih plažah
Zadnjič spremenil Fantasistykke, dne 30. Avg. 2009 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 29. Maj. 2006 17:19

men se je lansko leto polet nardila ena kriza,.... 5 kolegic smo šle na morje in se sončle zgori brez in v tanga kopalkah. ponavadi je bilo na plaži maksimalno 20 ljudi (ostali vsi stari). enkrat pa se je dobila ena mladina in so nas slikal... koj k smo opazle smo se oblekle, ampak prepozno... v tisti vasici smo postale kar zvezde, saj je vas na nekem minimalnem otočku, kjer ni turistov in jim ni bilo vseeno in vedno ko smo šle v trgovino so se vaški pijanci pogovarjali o slečenih dekletih. prvi dan nam je blo grozn poj smo se pa delale ponosne in smo hodile v kopalkah v trgovino ipd. tam nas itak noujo vidl več.
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 29. Maj. 2006 17:23

:eek: ohjoj. če bi se meni to zgodilo bi bili tile faloti že :box: .

zato pa raje sploh ne grem na nudistično plažo. :D preveč slabih izkušenj sem že slišala.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 29. Maj. 2006 21:51

oho,to se je tud nam enkrat zgodil, sam da je blo to celo v zelllooo znanem turističnem mestu, ki poleg vsega še majhno ni. sej jst nism bla topless, sam kolegice pa, in je takoj en fotograf jih pršu slikat v joške :eek: , pa folk fulll bulu, ma dej no, kr neki, nej se grejo solit :x
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a limoncaa » 30. Maj. 2006 14:37

Naga se kopam samo ponoči :D , drugače pa brez modrca vedno, da se ne pozna lis...
Villeneuve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 4. 2006
Kraj: Škofja Loka

Neprebrana objavaNapisal/-a Villeneuve » 31. Maj. 2006 13:33

Kratica FKK, s katero so danes označeni nudistični kampi in klubi, je postala simbol širšega gibanja za kulturo svobode telesa.(Freikoerperkultur)
nina90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nina90 » 02. Jun. 2006 14:49

Enkrat je en kolega pravil, da so bili na morji družba in da je bila večina punc zgoraj brez, razen dveh morda , ki sta bile tako sramežljivi, da ko sta si menjali morke kopalke, so morali vsi stran gledat ali pa sta se hodili spreoblačit v grmovje, vsaka zase, se razume.

Enkrat nas je en fant iz naše družbe malo provociral, če bomo vse punce zgoraj brez, pa je potem ena kolegica za foro rekla, da gremo lahko zaradi nje tudi na nudl plažo, če se bodo tudi fantje slekli.

No, potem smo šle 4 punce in samo dva fanta na nudl plažo, kjer smo bili nagi. Pa je bilo meni ful fajn in smo bili vsi sproščeni.

Ostali so se kopali pa na navadni plaži.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]