Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 26. Maj. 2006 11:40

evo spet bom OUT, ampak Kamenjak je res zakon, sigurno se najde kakšen košček kjer si res lahko nusist in uživaš lepote Istre.
Zame so tam najlepše "nudistične" plaže. :lol:
a999y
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a999y » 26. Maj. 2006 13:16

S kolegico in najinima fantoma smo bili lani skupaj v kampu in smo šli vsi prvič na divjo nudistično plažo, ki se je začela na koncu kampa. Vsi smo ful užival brez kopalk, tako, da gremo letos spet na morje nekam, kjer bomo lahko nudisti.

Ko smo prvi dan raziskoval kamp, smo čisto slučajno odkrili zelo lepo plažo, kjer je bila večina ljudi nagih, pa še gužve ni bilo.

Meni se ni bilo nič nerodno slečt, ker sem bila že prej ponavadi zgoraj brez, fanta pa sta se malce obotavljala pri slačenju kopalk. Vendar je tudi pri njiju zadrega po par urah minila.

Drugače je bilo pa ful smeha, ko je fantoma med mazanjem s kremo korenjak nabreknil. Ampak smo bili bolj na samem in sploh ni bilo problema s tem.
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 26. Maj. 2006 22:40

ojoj :eek:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Maj. 2006 23:10

jst pa nikol nebi šla s kolegico in njenim tipom na nudl plažo..nevem no, nekak me res ne zanima kašno luliko ma ona in kašnga lulčka on..pa seveda bi mi blo ful nelagodno zarad tega tud...sicer pa še zmer mislm da je golota-vsaj zame, neka intimnost in se nikoli nebi razgalila pred kakšnim znanim...pol pa če se kdaj kej skregaš, ali pa pač maš hinavke za kolegice, bi vsi tlele okol vedel kje mi kšna dlaka stoji...to ni zame...sm rajš naga pred nekom, ki ga ne ponam..pa še to ne..najraj mam plaže, na samem, kjer res ni nobenga in lahko s fantom uživava samedva v najini goloti, brez da naju kdo gleda in ocenjuje..sploh pa vem, glede na moje kilograme, da bi se zihr najdu kšn k bi imel kej za povedat in čemu se hihitat...jst mam pa na morju rada mir in se res nebi rada še s kšnim skregala...
uglavnem..no go... :?
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 26. Maj. 2006 23:32

se strinjam popolnoma s purple bitch!

Itak, da nebi šla niti sama s fantom na nudistično plažo, kaj šele, da bi šla prijateljico in njenim fantom!! :eek: Da bom potem imela nonstop pred očmi obadva gola... bljak...
ne to je res proti mojim pogledom, navadam, vrednotah in nasploh okusu.
Golota je tudi zame izključno intimna stvar. Ne prenesem, da bi vsak videl moje telo.
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 27. Maj. 2006 2:15

Ah, pa sej to e ful taka stvar, da najprej ti je čudn, sam ko se navadiš, ti je pa čist normalno pa kul.
Sama sem bla sicer sam dost let nazaj, k sm bla še mejčkena .. Sam sem pa misnla it k prjatlci, k je v FKK-ju, tko mal na dopust. Sam še vedno čakam na boljše cajte, da mi bo ratal it. Pa sej najprej bi mi blo čudn, bi mela verjetn filing, da me miljon folka gleda & ocenjuje .. Sam sej bi se navadla hitr. Prjatlca me je pa itak, k smo se kdaj po kaki tekmi tuširal, vidla nago, tko da kar se nje tiče, mi ne bi blo neki ful neprijetno.

Mi je pa smešno videti punco, ki je drugače skoz v FKKju in ji je smešno biti v kopalkah .. Se je enkrat celo ustrašila štrikca od kopalk, ko je plavala. :D
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 27. Maj. 2006 8:33

jst sem se pa v savni znebila teh predsodkov...mi ne bi bil noben problem tkole it na morje kot je napisala a999y, čeprav bi me pa motila gužva na plaži (me moti tudi če sem v kopalkah :wink: ). in tud ne maram nudističnih kampov, mam preveč lepih poletnih cunjic. :D
drugač pa ja, freaked, smo vsi dojel da ti pač ne bi šla na nudl plažo, tko da lahko nehaš s temi svojimi glupimi "ojoj" komentarji! :evil:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 27. Maj. 2006 8:54

rinca napisal/-a: freaked, smo vsi dojel da ti pač ne bi šla na nudl plažo, tko da lahko nehaš s temi svojimi glupimi "ojoj" komentarji! :evil:

am Rinca, to se je nanašal na temo biti na nudi s fantom, kolegico in njenim fantom in po možnosti še s tastarimi... :roll: Jst tud mislm tko kt je napisala Purple Bitch :!:
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 27. Maj. 2006 10:40

Mi smo velikokrat hodli na morje in tudi na samotne nudistične plaže z fantovo sestro in njegovim tipom, pa mojo prijatelco in njenim tipom in morem rečt, da ni bilo nikol kakršnekoli sramežljivosti ali pa nelagodja z nobene strani.
Nobeden ni nikol bulil v drugega, se nam je zdelo to čist normalno.

Če maš rad svoje telo in samega sebe, ti ga pomoje ni sram pokazat.

Že ko sem bila majhna smo s starši hodili na Fkk plaže in sem se navadila tega občutka golote.
Na morju mi je pa prav smotan občutek met te mokre kopalke na sebi, že zarad zdravja in se mi zdi da me kar skozi lulat tišči. Pač zdravje je na prvem mestu... vsaj zame.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 27. Maj. 2006 12:10

Men je blo tud mal smešno, ko smo bil ienkrat skupaj na dopustu dva para in se una druga punca ni upala dat modrca dol, čeprav sem bila jaz že od vsega začetka brez.. :D

Sej pol se je opogumila, čez nekaj dni...

Samo sta jo pa oba tipa dost zaj**** zaradi tega, da ji je kao nerodno.
Joooj, takrat smo bli še mladi :lol:

Ker men je to res neki najbolj normalnega;
kaj pa je to takega, če nekdo vidi tvoje joške?
Joški kot joški, pač eni malo večji, drugi manjši..
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 27. Maj. 2006 12:42

Freaked napisal/-a:
rinca napisal/-a: freaked, smo vsi dojel da ti pač ne bi šla na nudl plažo, tko da lahko nehaš s temi svojimi glupimi "ojoj" komentarji! :evil:

am Rinca, to se je nanašal na temo biti na nudi s fantom, kolegico in njenim fantom in po možnosti še s tastarimi... :roll: Jst tud mislm tko kt je napisala Purple Bitch :!:

vem, na kaj se je nanašal, hvala, pa se mi zdi vseeno glup komentar.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 27. Maj. 2006 12:55

men je tud najboljši filing na FKK-ju, ker te nič ne veže, pa še mokrih kopalk nimaš. :)
Tud pred frendi in ful folka mi ni nič bad, ker je to itak neki ful naravnega. Mi je blo pa vedno ful smešno, kadar sem šla na Koversado, kjer je ful starih Nemcev, ker je ni stvari, ki je ne bi delal goli. Pol pa videš kakšnega golega debelušastega zagorelega 70-letnika na kolesu, pri aerobiki, med kuhanjem... pa mu vse binglja naokol. :D
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 28. Maj. 2006 10:09

Tkole je pa lani zgledala moja nudl plaža, slikam js, na plaži pa me čaka sexy morska deklica :cool:
Slika
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 28. Maj. 2006 14:10

jz nimam predsodkov do tistih k te plaže obiskujejo, obratno, zdi se mi da je to prov fajn. sam ne zame. nism tak tip človeka.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 28. Maj. 2006 19:31

Jaz vem,da z nekom, ki ga dobro poznam ne bi mogla it na nudistično plažo. Lahko sem zgoraj brez-ni problema, da sem pa popolnoma gola to pa ne. Ne moti me golota,dokler so okoli mene ljudje, ki jih ne poznam. Čim se najde kdo ki me pozna,se zadekam in fertik luštnega.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov