Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
A je vprasanje, ce bi sla na nudisticno plazo ali ce bi se kopala gola?!
Ker, odgovor na prvo vprasanje je NE. Ker se mi obraca ze, ko grem zdaj vcasih samo mimo. Ker so nekatera telesa tako stara in tako neprivlacna. Ja, ja...nobody is perfect (TUDI jaz ne! Uf, se zdalec ne. ). Ampak jaz tam dobim kar neko 'kvazifobijo'. Kaj moram, enostavno mi je full neprebavljivo,npr. ko se cela druzina usede za mizo in je polno hrane, oni pa nagi pa vsakem nekaj visi...
Drugo vprasanje pa . Super feeling!
Ker, odgovor na prvo vprasanje je NE. Ker se mi obraca ze, ko grem zdaj vcasih samo mimo. Ker so nekatera telesa tako stara in tako neprivlacna. Ja, ja...nobody is perfect (TUDI jaz ne! Uf, se zdalec ne. ). Ampak jaz tam dobim kar neko 'kvazifobijo'. Kaj moram, enostavno mi je full neprebavljivo,npr. ko se cela druzina usede za mizo in je polno hrane, oni pa nagi pa vsakem nekaj visi...
Drugo vprasanje pa . Super feeling!
Za dežjem pride blato...
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ej ne da živim v sobi na vrh gradu, izolirana od javnosti, sam meni se zdi da ene stvari pač spadajo samo med 4 stene. Pa sej ok, če bi se vsi tega zavedal da so pač na nudi in da je to le plaža za ljudi ki se radi sončjo brez kopalk al pa da bi postal celi rjavi, sam k je pou folka tacga k sam firbec pase tam. Brezveze.
Kar se tiče pa urejanja intimnih predelov, pa se mi zdi bolano to da se ene posebi za takšno plažo urejajo na srčke in na nevemkakšneše figure, to samo potrjuje mojo tezo da se čekirajo tam takšni ki očitno da tega ne morejo početi v privat življenju.
Kar se tiče pa urejanja intimnih predelov, pa se mi zdi bolano to da se ene posebi za takšno plažo urejajo na srčke in na nevemkakšneše figure, to samo potrjuje mojo tezo da se čekirajo tam takšni ki očitno da tega ne morejo početi v privat življenju.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no s tem o srčkih na luliki se tud jaz strinja ja....mal pretiravanja in s tem da se tkole uredijo, grejo na nudl plažo samo z namenom da se razkazujejo....dobr ne posplošujem, sam tisti ki si pač izrecno zato tkole uredijo, pa že so nagnjeni h razkazovanju..sicer pa veliko ljudi na nudl plaži ne čikira vsepovprek, ker so pač tud oni nagi in mislm da niso tam zarad čekiranja.najbolj mi grejo na živce kšni mladi fantje wannabe zajebani, ki pridejo tja v kopalkah pol pa oprezajo za nagimi mladenkami.no take bi jst vrgla stran iz plaže......
ker mislm-vsaj jst, da če pridem na nudl plažo da pač pridm zarad sebe, zarad sončenja,svobode in ne zato da bom gledala ljudi okol sebe.so pa tud taki ja......
če ne pa jst mam najraj kšn skrit kotiček plaže.brez nobenih ljudi, ker lohk počnem še kej več od plavanja in sončenja
ker mislm-vsaj jst, da če pridem na nudl plažo da pač pridm zarad sebe, zarad sončenja,svobode in ne zato da bom gledala ljudi okol sebe.so pa tud taki ja......
če ne pa jst mam najraj kšn skrit kotiček plaže.brez nobenih ljudi, ker lohk počnem še kej več od plavanja in sončenja
- Freaked
- Debatorica
Ja no sej, samotne plaže so itaq luksuz, o tem pomoje kr vsak sanja. Sam kšne take da veš da sigurn ne bo kr naenkrat se usul kup enih turistov, pa da si res sproščen...K tud to se je že zgodil,mislm,glih se namestiš in si full zadovoljen, pa sonček pa to, pa brez oblek, pa sam,ohja, in pol...kr naenkrat zagledaš en folk k te gleda, pa sploh ne veš iz kje so se prkazal. Pa najbl bed je k pridejo kšni pubci k se pol neki režijo prou glupo pa svašta no. Sej na nudi, če bi blo tak da bi bli res vsi sam zarad sebe tm, sam kaj ko pride pa vedno še neki firbcov. in tega ne prenesem.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men nudističe plaže in kampi (bog ne daj) niso niti najm všeč. Pa sploh e zarad kakšnih predsodkov o goloti, razkazovanju...
AMpak vsi ti kampi in tud plaže so men tko nagnusno zastavljene in tud ne predstavljam si sebe nikol tm. Mi je bolš kakšna samotna plaža, ampak to je, valda, luksuz.
Se pa spomnim enkrat, ko sem bila ene 6 let stara, pa smo bli na morju z družinskimi kolegi (skupi ns je blo 5 otrok) in so 'tastari' hotl na vsak način na nudistično plažo. Mi smo pol ostal v tistem gumenjaku cel dan in se okol fural . Drugih izkušenj pa nimam in dvomim, da jih bom kdaj imela .
AMpak vsi ti kampi in tud plaže so men tko nagnusno zastavljene in tud ne predstavljam si sebe nikol tm. Mi je bolš kakšna samotna plaža, ampak to je, valda, luksuz.
Se pa spomnim enkrat, ko sem bila ene 6 let stara, pa smo bli na morju z družinskimi kolegi (skupi ns je blo 5 otrok) in so 'tastari' hotl na vsak način na nudistično plažo. Mi smo pol ostal v tistem gumenjaku cel dan in se okol fural . Drugih izkušenj pa nimam in dvomim, da jih bom kdaj imela .
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
v nudistični kemp glih neb šla, plaže so pa d best noben te ne gleda tja, kamor neb hotu, vsi se zase držijo. Folk pač uživa, kt da bi blo to vsakdanje
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Freaked napisal/-a:ojoj, nagi v štacuno ....ampak s kakšnim namenom je to tko narejeno? Mislm,ok,da se sončiš nag pa kopaš,štekam,sam da si kr povsod nag, pa ja, pa da greš na kosiu,večerjo nag, ....ja svašta no, res, 100 ljudi,100 čudi!
predstavlji si da gres nag v lokal kjer jih je pred tabo tisti dan ze ene 30 sedel z nago ritjo... TO je sele nehigiensko
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
*purple bitch* napisal/-a:najbolj mi grejo na živce kšni mladi fantje wannabe zajebani, ki pridejo tja v kopalkah pol pa oprezajo za nagimi mladenkami.no take bi jst vrgla stran iz plaže......
ker mislm-vsaj jst, da če pridem na nudl plažo da pač pridm zarad sebe, zarad sončenja,svobode in ne zato da bom gledala ljudi okol sebe, so pa tud taki ja ....
Imam enako mnenje, ne maram razkazovanja na nudističnih plažah, in ne maram takih, ki pridejo oblečeni potem pa buljijo v nagce.
Če bi bila v takem kampu, da hodijo nagi po trgovini - sama bi šla oblečena, niti nebi dovolila vstopa nagcem, neka meja golote pa tudi more bit.
Lokali - sem bila v hotelu, ki je izključno za nudiste, ima svojo nudistično plažo, in po hotelu je bilo zaželjeno, da se hodi oblečeno, zunaj pa je bil lokal, v katerem se je lahko sedelo brez vsakega oblačila na sebi, ampak obvezno pa moraš imeti s seboj brisačo, na katero se usedeš, ravno tako je bila potrebna brisača na ležalnikih, v nasprotnem primeru, če se tega nisi držal, te je na to opozoril v lokalu natakar, na plaži oskrbnik, ki je dnevno pobiral in potem spet razlagal ležalnike. In to se mi je zdelo v redu. Edino kar me je motilo, je bilo to, da je bila premajhna nudistična plaža.
- Freaked
- Debatorica
oooo, neeee, fuj,da bi sedela na stolu kjer so že prej nagi deci sedel, aaaaa, ogabno! No jst tud z brisačami ne bi preveč zaupala, k vem da v fitnesu recimo je tud potrebno met brisačo pa je zlo velik folka nima. Se pač že nekak izmuzneš če se ti ne da it iskat. Ampak sploh da obstaja nudy hotel, madona no, a pa ta biznis res tok laufa!? A folku to dejansko paše da skoz nag naokol skače!
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
midva s fantom in njegovo familijo vsako leto hodmo na nuistično plažo.v bistvu je to tak divji kamp,kjer je večina folka naga.in men je super res! zakon je ko plavaš nag,se človek pol bol čistega počut.a ko se sončiš nimaš nobenih znakov kopalk.men je super.sam na žalost kamp ratuje iz leta v leto bolj skomercializiran in pride tut nekaj folka ki so pa tam v kopalkah!bomo mogl najdt kako drugo lokacijo.drgač pa je super!preden sem bla s mojim se mbla tut js skeptična pa ne za to,sam pol me je pa on v to vpeljal i nje super in sem mu hvaleža(pa d noute mislil da me je silu-me ni,sem se sama odločla da provam)!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov