Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ko grem na plažo sem vedno zgoraj brez, tudi moji kolegi so zgoraj brez.
Se pa tudi kopam brez problema nag, v Albaniji sem se, in na enemu jezeruv Durmitorju...
Golote sem se navadil v vojski, ker sem dnevno videl več tičev in riti kot kurba iz avtocestnega postajališča.
I fear no dicks no more!
Za ženske mi je kul, čeprav je težko vzdrževati linijo oči.
Se pa tudi kopam brez problema nag, v Albaniji sem se, in na enemu jezeruv Durmitorju...
Golote sem se navadil v vojski, ker sem dnevno videl več tičev in riti kot kurba iz avtocestnega postajališča.
I fear no dicks no more!
Za ženske mi je kul, čeprav je težko vzdrževati linijo oči.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ma ja, meni golota ni nič kej takega, hodim v savno, tko da mi to nek big deal. Sam je težko najdit družbo za nudistično ali nudo kamp, vsi so neki sramežljivi in fini...
Drgač mi pa ni panike vzdrževat linijo oči, tudi s prejšnjim tipom sva šla npr. takoj po eni pijački v savno, pa takrat nisva mela še nič...
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js sm pa prov anti za to, nism bla še nikol na nudistični, niti se sončla zgori brez..nevem, se bolš počutim s celotnim kompletom kopalk,mi je ubistvu neprijetno, če sm kakorkoli preveč razgaljena v javnosti. Ampak bi pa šla tko za foro recimo če bi kdo iz družbe predlagu,glih zato ker ni nekaj kar bi običajno počela,za izziv.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- ninasara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
Zanima me, kje v Ljubljani se lahko sončiš poleti popolnoma brez kopalk. Poznam samo Atlantis svet savn, ki deluje tudi poleti ampak se mi zdi da je malo preveč moških tam, ki hodijo samo gledati in hodijo za teboj, kar zna biti zelo neprijetno.
Kakšne divje plaže mi niso všeč, ker se mi zdi, da te lahko vsak trenutek nekdo fotografira s telefonom.
Kakšne divje plaže mi niso všeč, ker se mi zdi, da te lahko vsak trenutek nekdo fotografira s telefonom.
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
@ninasara:
http://www.fanci.si/sprostitveni_center ... cna_plaza/
Dvomim sicer, da obstaja javna plaža kjer se lahko izogneš nazaželenim pogledom.
http://www.fanci.si/sprostitveni_center ... cna_plaza/
Dvomim sicer, da obstaja javna plaža kjer se lahko izogneš nazaželenim pogledom.
All is vanity, nothing is fair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov