Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
p!ka napisal/-a:Mene na nudistično plažo sploh ne vleče. Mi bi blo nerodno ful bit gola pred x ljudmi. Sej mogoče enkrat bom probala, sam trenutno ne. Kopala sm se enkrat gola, sam mi je blo ful nerodno, ker je bla navadna plaža.
In v čem je fora se gol kopat na navadni plaži?
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^hmm, da si v središču pozornosti.
sicer pa mene nudistične plaže sploh ne premamijo, 'odvratni' so mi pa ljudje, ki so goli na navadnih plažah. skrajno neodgovorni. pa še dovoljeno ni.
in ja, kaj je pomen, da se ženska sonči brez zgornjega dela?? ok, da je lepo porjavela po celem telesu že. ampak po zadnjici pa? ne razumem teh žensk. če že to delajo, naj grejo nekam na nudistično plažo, ne pa pred triletne strogo vzgojene otroke. saj pa, zato pa obstajajo nudistične plaže, da se lahko vsak odloči, kaj mu bolj ugaja.
sicer pa mene nudistične plaže sploh ne premamijo, 'odvratni' so mi pa ljudje, ki so goli na navadnih plažah. skrajno neodgovorni. pa še dovoljeno ni.
in ja, kaj je pomen, da se ženska sonči brez zgornjega dela?? ok, da je lepo porjavela po celem telesu že. ampak po zadnjici pa? ne razumem teh žensk. če že to delajo, naj grejo nekam na nudistično plažo, ne pa pred triletne strogo vzgojene otroke. saj pa, zato pa obstajajo nudistične plaže, da se lahko vsak odloči, kaj mu bolj ugaja.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Je blo ponoči in sva bla sama na plaži. Sam mi je blo useeno nerodno, ker mi je bla panika, da pride kdo mimo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
gaby_ napisal/-a:
Da ti pojasnim
Moje riti ne gleda nihče, razen mojega dragega in meni je še všeč, če je bela, ker imam primerjavo, koliko sem rjava (itak nikoli nisem kaj dosti).
Zgornji del se pa hitro poznajo kakšne črte, ker so majčke različnih krojev. In to mi pač ni všeč. Pa tudi sicer sem rada brez modrca (pod majico), kadar je vroče. Zato sem toples skoraj povsod, na vseh javnih plažah na Hrvaškem in v Sloveniji. Edino v kakih eksotičnih muslimanskih državah raje nisem, če presodim, da bi zgledalo čudno (oziroma, da bi bila edina toples).
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Sem že poskusila, se kopat brez vsega, na samotni plažici na Visu. Fenomenalno!!! Sem pa bila v Turčiji, kjer je prepovedano se sončiti zgoraj brez!!(tk da brez vsega sploh ne!!!)
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Razlagalka napisal/-a:Sem že poskusila, se kopat brez vsega, na samotni plažici na Visu. Fenomenalno!!! Sem pa bila v Turčiji, kjer je prepovedano se sončiti zgoraj brez!!(tk da brez vsega sploh ne!!!)
V Turčiji je na hotelski plaži dovoljeno zgoraj brez in je tudi velika večina brez moderca, ker čist nič ne komplicirajo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Hyades napisal/-a:Jaz bi sla, takoj! Samooo... kaj ko je moj dragi take bolj sramezljive vrste ...
Mogoce bi mi bilo sprva malce nerodno..
Ampak verjetno se navadis? (na vse tiste nagce)
pa pojdita nekam na samo, na samotno plažo, kjer ni nobenega
midva tud to počneva skos
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
*purple* napisal/-a:Hyades napisal/-a:Jaz bi sla, takoj! Samooo... kaj ko je moj dragi take bolj sramezljive vrste ...
Mogoce bi mi bilo sprva malce nerodno..
Ampak verjetno se navadis? (na vse tiste nagce)
pa pojdita nekam na samo, na samotno plažo, kjer ni nobenega
midva tud to počneva skos
Midva sva vecinoma na tamali barki ..
On plaz ne mara..
Ampak vcasih le znese.. Bova poskusila najt kaksno samotno plazo, sicer bo to bolj tezko (turisti povsod?)..
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
kr.ena napisal/-a:gaby_ napisal/-a:
Da ti pojasnim
Moje riti ne gleda nihče, razen mojega dragega in meni je še všeč, če je bela, ker imam primerjavo, koliko sem rjava (itak nikoli nisem kaj dosti).
Zgornji del se pa hitro poznajo kakšne črte, ker so majčke različnih krojev. In to mi pač ni všeč. Pa tudi sicer sem rada brez modrca (pod majico), kadar je vroče. Zato sem toples skoraj povsod, na vseh javnih plažah na Hrvaškem in v Sloveniji. Edino v kakih eksotičnih muslimanskih državah raje nisem, če presodim, da bi zgledalo čudno (oziroma, da bi bila edina toples).
se popolnoma strinjam s tabo kr dejansko riti tak nihče ne vidi, črte od modrčka se pa takoj vidijo..SPLOH pri odprtih majcah
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Nism še bla nikol, pa bi šla .. drugač pa vrjamem da je kul ane.. drugač se pa na navadni plaži sred portoroža kopam zgoraj brez pa mi je ful fajn.. nism sramežljiva pač mi je vseen da nekateri kr buljo js se sam nasmejim tud fanta ne moti celo ful mu je všeč.. da sm cela rjava pol!
Zadnjič spremenil bucka_*, dne 23. Jun. 2008 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Ko sem bla mejhna smo s starši hodil na FKK in že takrat mi je blo neprijetno. Zdej bi se naga kopala samo na kasni bolj samotni plaži. Se mi zdi da so na FKK plažah večinoma tudi sami dedki in babice, ki jim tako ali tako že dol visi kako zgledajo Potem pa pride en mlad parček in ga usi buljo Se pa drugače sončim zgoraj brez na plažah kjer ni ravno ogromno ljudi. Spodaj imam pa brazilke, tako da imam tudi rito rjavo
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]