Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Jun. 2008 11:57

om.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 09. Jun. 2008 17:22

~NIA~ napisal/-a:
leoncinha napisal/-a:Jst mam pa eno vprašanje za tiste k HODTE na nudistično plažo- a greste samo s fantom al tud s frendicami? Al same?

s fantom.

lani sem bla z sestro in njenim fantom pa moj je biu tud zram
Uporabniški avatar
vityka01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a vityka01 » 11. Jun. 2008 20:20

Nudistična plaža je čisto ok. Jaz na tako plažo hodim že od čist malega, toraj moje prvo moje je blo na fkk :) Ko si že od nekdaj navajen na to da so vsi okoli tebe goli ti to postane čist vsakdanje in že to kaj vidiš na nek način ignoriraš. Vrjamem da je vsem ki predtem niso bli na fkk to pač malo neprijetno vsaj kar se tiče tega da bi se mogli slečt. Sicer sem jaz tudi mela obdobje ko sem se sramovala (nevem česa že) ampak me je to minlo in zdaj sem spet med nageci. Kaj pa je lepšega kot pa kopat se brez koplk + to da še ni nobenih črt in si cel lepo porjavel :D
Drugače pa ko koga vprašam kak se ti zdi fkk, nekateri takoj začnejo o trgovini da nebi prenesli da jim kdo okoli hrane skače nag al pa npr. v gostilni-na kosilu. To sploh ni tak. V trgovini in v raznih restavracijah kjer strežejo hrano je obvezno oblačilo - toraj v trgovini ponavadi nezaslediš nagcev :D
Toraj fkk sem za :D :oops:
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 13. Jun. 2008 10:29

no jaz komaj čakam, da letos zavijem med nagce in nagica zaplavam ....meni ga ni lepšega....res ne.
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pinanina » 16. Jun. 2008 12:56

leoncinha napisal/-a:Jst mam pa eno vprašanje za tiste k HODTE na nudistično plažo- a greste samo s fantom al tud s frendicami? Al same?

lani sem bila s fantom in še dvema paroma.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jun. 2008 12:59

:eek:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_lady » 18. Jun. 2008 15:26

Jaz sem ponavadi z kolegico šla ko sma ble skupaj na morju ker je res čudovit občutek kopati se brez vsega :) vsaj meni :D Drugače pa grem na fkk sam na začetku da dobim barvo pol pa na drugo plažo. Sam sem še vseeno goreh brez, ker mi je to zakon :D
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 18. Jun. 2008 15:55

Meni pa občutek brez kopalk v vodi ni všeč.
Sploh nimam nobenih predsodkov al pa karkoli, le občutek mi ni všeč. :)
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 19. Jun. 2008 7:35

S fantom,frendi,taščo,tastom... letos sva bla več ali manj sama, drugače pa smo hodili ponavadi skupaj z bratom od mojga ter njegovo ženo in mučkom. pa pol itak še kdo pride dol in smo skupaj.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 19. Jun. 2008 18:53

~NIA~ napisal/-a:čudno da tle nimate proti da se določeni ljudje nagi razkazujejo v javnosti, kjer sploh ni nudistična plaža (npr.Fiesa-Piran), sploh da si fant in punca tam data lupčka, ojoj, to je že skor sex :eek:

Meni niso jasni ti neuradni nudisti na divjih plažah.Še bolj katastrofalno se mi zdi, kako se v Piranu praktično sredi mesta ženske na plaži zgoraj brez sončijo.Jaz imam na oblečeni plaži obvezno modrček gor..
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 19. Jun. 2008 18:57

pupica20 napisal/-a:

taščo,tastom... quote]

:eek: Js si definitivno ne bi upala razkazovat pred taščo in tastom, sploh pa si tud niju ne bi želela videt.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 20. Jun. 2008 7:26

lolitaa napisal/-a:
pupica20 napisal/-a:

taščo,tastom... quote]

:eek: Js si definitivno ne bi upala razkazovat pred taščo in tastom, sploh pa si tud niju ne bi želela videt.

sej,ko sem bla prvič z njimi na morju je blo tut men čudn. mela sem 18let in ravn sem začela hodit z mojim. sem ga kr vprašal,ase čm slečt tut js al ne. pa je reku d kokr se počutm. pa sem se. mal je blo čudn,ampak pol sm vidla d ni nč panike in da so ful fajn ljudje. sej itak se ne gledamo tm v organe,ampak se pač normalno meniš o vsesorti stvareh in sploh pozabiš,da smo nagi. Dobr,kšnkrat pade komentar,da ne vem,si shujšala, al kej,sam to pač nč tazga. jah,je pa res d odvisn od človeka. Sto ludi sto čudi. meni ni nagost več noben tabu in nč kej posebnega. Č pa je drugm pa jih tut zastopm in cenim. pač,ljudje smo si različni in hvalabogu d je tako.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 20. Jun. 2008 13:21

jaz sem tudi zaljubljena v nudistične plaže, no res pa je, da špage ravno na plaži ne delam..:)
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pussy_ka_ » 21. Jun. 2008 13:59

jaz bi šla samo moj dragi noče :oops:

bom pa mogla počakat na drugo leto ko grem s kolegicami na morje kr ena koelgica bi tui fuul rada la tk da boma mogle skup it :)

se pa drugače zadni 2 leti sončim zgoraj brez to pa zarad tega kr pol ko oblečem kako tako bolj odprto majčko, mi fuul niso všeč črtke ki se poznajo od kopalk
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 21. Jun. 2008 15:01

Mene na nudistično plažo sploh ne vleče. Mi bi blo nerodno ful bit gola pred x ljudmi. :oops: Sej mogoče enkrat bom probala, sam trenutno ne. Kopala sm se enkrat gola, sam mi je blo ful nerodno, ker je bla navadna plaža.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]