Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Jun. 2008 12:28

nimam s kom it :S :D

Maychy napisal/-a:ali pa ko sem plavala kam daleč in sem se vmes slekla. :P

In kaj pol če tiste krpice zgubiš? :D Odplavaš na nudistično plažo? :D
Zadnjič spremenil marypa, dne 03. Jun. 2008 12:34, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Jun. 2008 12:34

ups
ursekk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ursekk » 03. Jun. 2008 20:52

bla u nudističnm kampu u straškm in blo je supr sicer je vlik starih ljudi nemcu ampk ni gužve si lako na samem supr je!!!
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 04. Jun. 2008 12:42

punce res ga ni lepšega kot plavati nag v morju....božansko res!
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 07. Jun. 2008 10:59

Nudizem je zakon; v nudističnem kampu še nisem doživela, da bi kakšen stari osladnež bulil vame, kot je to običajno na oblečenih plažah.Nudisti so sproščeni, navajeni so biti nagi, tam nihče nikogar ne opazuje..
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 07. Jun. 2008 11:01

*purple* napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Posrane riti? Svinjarija?
Mislm, da pretiravat pa spet ni treba. Ljudje se (načeloma) umivamo, ne nosmo oblek zato, da skrijemo "svinjarijo" in nagci se mi ne zdijo čist nč mnj higienični kt pa kopalkarji. Izjeme se najdejo pr obeh skupinah.

Men ne bi blo prijetno se usest na stou, kjer je sedela bodisi prešvicana naga rit bodisi na pou mokre, "dehteče" kopalke.
Sama sm navajena na brisače, čeprou ne kažem nage ritke po plažah.

To, da se pa nagci pelejo na kolesih, motorjih, sedijo na svojih camp garniturah, se guncajo u mrežah, ... me pa ne bi čist nč motil, sej gre za njihove stvari, kerih (si) ne delijo z naključnimi ljudmi.

Aloha si bla kdaj v kakšnem zaprtem prostoru kjer je veliko ljudi, v klubih, trgovinah pa nikoli nobenga nisi zavohala da smrdi po starem švicu kar pomeni da se že nekej dni ni stuširal?
o, mene take stvari blazno motijo in ne vem kakšna rit sedi na tistem stolu, al je dobro obrisala al slabo al je umita al ni.Tko da mi ubistvu ni niti malo mar kakšna je tista rit, sam vem pa to da naga rit nima kej sedet na stolu kamor se bodo usedli tudi drugi ljudje.In ja isto je z mokrimi kopalkami ali prešvicanimi telesi.Nič od tega mi ne predstavlja veselja pogledat in se potem usest.

ja na motorji so že njihovi, ampak mene pač moti pogled na take stvari, ker sem pač malo drugačnega mnenja.

Tebi s evidi, da nisi nikoli bila v nudističnem kampu.Pišeš na pamet.Nikjer v nudističnem kampu v restavraciji ne sedijo na stolu nage riti.V restavracijo pridejo ljudje v kratkih hlačah, kopalkah, če je kdo slučajno gol, pa je seevda zavit v svojo brisačo.

Skratka, čisto nič drugače, kot v oblečenih kampih.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Jun. 2008 11:04

Valeria napisal/-a:Nudisti so sproščeni, navajeni so biti nagi, tam nihče nikogar ne opazuje..

Tako je!!! :yau: :respekt:
Razen če se najde kakšen ne-nudist in buli vse povprek..na sebi ima pa kopalke :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 07. Jun. 2008 11:06

mortisha napisal/-a:K sm bla mjhna smo hodil na nudistično plažo s familijo. tm sm se naučila plavat .
Tut če zdj pomislm bi mi bl ustrezale plaže kot pa kopališča. Mogoče se še kdaj odločim za obisk ko bom mal bolj samozavestna glede mojega telesa :|

Mogoče bi ravno zaradi tega, ker nisi samozavestna glede svojega telesa, morala preveriti kakšen FKK.Pa ne pri nas,ampak recimo na Hrvaškem, kje rje ta scena dobro razvita.Mogoče se ti sliši čudno, ampak v FKK kampih je bistveno manj opazovanja, komentiranja drugih, kot na oblečeni plaži, kjer se ti točno vidi, koliko trebuščka imaš preveč, ko si v tangicah in potem dedci komentirajo: u, ona je pa dala modrc dol, u, ona ga pa noče, se slinijo..

Zaradi takih pacientov mi gredo oblečene plaže na živce.Verjetno je skrivnost FKK kampov tudi v tem, da smao moške družbe nimajo vstopa.Pride lahko samo mešana družba ali pa ženske same.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 07. Jun. 2008 11:08

*AnNy napisal/-a:men je kolegica razlagala k se je sončla na nudistični plaži, da si ga je en starejši moški pač "na roke vrgu" :lol: jst sm mislna da bom umrla od smeha :D

Ja, to je ena od mnogih legend o nudističnih plažah.

Bullshit.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 08. Jun. 2008 14:06

ryu10kyu napisal/-a:
Valeria napisal/-a:Nudisti so sproščeni, navajeni so biti nagi, tam nihče nikogar ne opazuje..

Razen če se najde kakšen ne-nudist in buli vse povprek..na sebi ima pa kopalke :roll:

se pod vse tole podpišem :)
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: šiška

Neprebrana objavaNapisal/-a urša** » 08. Jun. 2008 14:52

B@bsy napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:

se pod vse tole podpišem :)

podpis :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Jun. 2008 19:18

Valeria napisal/-a:
*purple* napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Posrane riti? Svinjarija?
....

Aloha si bla kdaj v kakšnem zaprtem prostoru kjer je veliko ljudi, v klubih, trgovinah pa nikoli nobenga nisi zavohala da smrdi po starem švicu kar pomeni da se že nekej dni ni stuširal?
o, mene take stvari blazno motijo in ne vem kakšna rit sedi na tistem stolu, al je dobro obrisala al slabo al je umita al ni.Tko da mi ubistvu ni niti malo mar kakšna je tista rit, sam vem pa to da naga rit nima kej sedet na stolu kamor se bodo usedli tudi drugi ljudje.In ja isto je z mokrimi kopalkami ali prešvicanimi telesi.Nič od tega mi ne predstavlja veselja pogledat in se potem usest.

ja na motorji so že njihovi, ampak mene pač moti pogled na take stvari, ker sem pač malo drugačnega mnenja.

Tebi s evidi, da nisi nikoli bila v nudističnem kampu.Pišeš na pamet.Nikjer v nudističnem kampu v restavraciji ne sedijo na stolu nage riti.V restavracijo pridejo ljudje v kratkih hlačah, kopalkah, če je kdo slučajno gol, pa je seevda zavit v svojo brisačo.

Skratka, čisto nič drugače, kot v oblečenih kampih.

sem bila ja in tam v tistem kempu se si pač ustvarila tako mnenje in to na podlagi tega kar sem videla.Mogoče v vseh kampih ni tako, ampak tistem kempu so pač tudi sedeli na stolih v baru na plaži, popolnoma nagi brez brisače.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 08. Jun. 2008 21:45

Jst sm bla pr rosnih 17ih v Koversadi z bivšim tipom, sva "mogla" it njegovi teti za en mesec prikolco in psa merkat, ker so šli frajerji z jahtico v Grčijo. Uglavnem, najprej sm bla 100% prepričana, da se jst tam ne bom kopala (v kampu ti itak ni obvezno bit nag) in sva ene tri dni hodila na plažo do Vrsarja, kjer ni blo nobenga tuša na plaži, vse neurejeno...in sm rekla, ok, jutr greva na fkk plažo, ampak bom dala sam modrc dol. In sva šla. K sm vidla un folk tam, da te noben kej preveč ne porajta, sm kmal odvrgla še spodn del in mi ni bil problem bit naga. Edin en kreten naju je mal šokiru, k je šel mojmu bivšmu pravt, da so mu všeč take pičk*ce, kot jo mam jst :stupid: , tko da očitno se tud kšn pacient znajde tam. Pa blo mi je mal mem, k sva šla v trgovino in se prov spomnem enga tipa, ki je lepo, meni nič, tebi nič, hodu okol s košarco in bingljajočim tičem :tot: Očitno ni upoštevu pravil, da ne smeš nag v trgovino.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 09. Jun. 2008 9:38

Jaz sem rada naga in če je možnost tud sončim tako,sam na nudistično plažo me pa ne bi nihče spravo.Vseeno je moje telo moja intimnost in ni ravno za vse oči. :nixweiss: Mogoče sem malo staromodna glede tega,ampak jaz pač se ne bi dobro počutla.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 09. Jun. 2008 10:31

Jst mam pa eno vprašanje za tiste k HODTE na nudistično plažo- a greste samo s fantom al tud s frendicami? Al same?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov