Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
ah ne,sej me ne moti to k so v kopalkah!moti me ker kamp ni več tok divji.k zdj bojo dal elektriko in vse tako,prej ni blo nič,niti wcjev!in je blo res super,si čist odkloplen od sveta!pa moti me nas tut,ko prhajajo taki sam za čez kak vikend in pol si tm tolk na silo rezervirajo razne place za šotore in kamperje.in dostkrat pride do kreganja.pa tak ni več kamp kakor je bil!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Bageera napisal/-a:pupica20 napisal/-a:sam na žalost kamp ratuje iz leta v leto bolj skomercializiran in pride tut nekaj folka ki so pa tam v kopalkah!bomo mogl najdt kako drugo lokacijo
Zakaj vas pa tako moti, da so v kopalkah?
ker povečinsko hodijo taki samo firbcat......
če ne se pa men zdi, da tole z nagimi ritami in lokali ni kej preveč higiensko.jst še bosa ngrem nikoli v noben lokal ob plažo oz. štcuno, kaj šele da se bom naga usedla nekam, kjer je seela prej mogoče rit k je šla kakat jaki......
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
*purple bitch* napisal/-a:ok obrača se ti ob starih telesih.pol se ti bo obračal tud ob svojem ko boš stara al kako..??
Ja, roko na srce, verjetno ne bom polna samozavesti naga setala po plazi.
Za dežjem pride blato...
-
pupica20 - Debatorica
*purple bitch* napisal/-a:Bageera napisal/-a:pupica20 napisal/-a:sam na žalost kamp ratuje iz leta v leto bolj skomercializiran in pride tut nekaj folka ki so pa tam v kopalkah!bomo mogl najdt kako drugo lokacijo
če ne se pa men zdi, da tole z nagimi ritami in lokali ni kej preveč higiensko.jst še bosa ngrem nikoli v noben lokal ob plažo oz. štcuno, kaj šele da se bom naga usedla nekam, kjer je seela prej mogoče rit k je šla kakat jaki......
ah pa saj tam ni nekih lokalov,prov v kampu sta dva,sam večino folka si da gor kako rutko al kej podobnega,tak da zrd higiene ni panike!drgač pa če gremo v mesto gor se pa oblečemo!pa tut po kampu ne đšetamo ravn nagi-bolj zgorj brez,spodaj paponavadi rutka!
-
pupica20 - Debatorica
*purple bitch* napisal/-a:Bageera napisal/-a:pupica20 napisal/-a:sam na žalost kamp ratuje iz leta v leto bolj skomercializiran in pride tut nekaj folka ki so pa tam v kopalkah!bomo mogl najdt kako drugo lokacijo
ah pa saj tam ni nekih lokalov,prov v kampu sta dva,sam večino folka si da gor kako rutko al kej podobnega,tak da zrd higiene ni panike!drgač pa če gremo v mesto gor se pa oblečemo!pa tut po kampu ne đšetamo ravn nagi-bolj zgorj brez,spodaj paponavadi rutka!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
*purple bitch* napisal/-a:nudl kemp pa res ni zame..nebi mogla cel dan gledat miljone bingljajočih lulčkov vseh vrst že zarad nelagodja ne......sicer pa če kšnmu sede, men je cool
in to si ze najmanj 100x v tej temi povedala... ti Freaked pa isto.
js pa kumi cakam dokaj samotno plazico in soncek po celem telesu, ze cez 2 tedna
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Jah meni te nudistične plaže, ki so prepolne ljudi tudi ne sedejo.
Najraje imam nudistično plažo zase in za fanta, kjer sva čisto sama, brez kopalk, jaz rešujem križanke, on si prižge kako cigaro, vonj po boru, soli... To je zame užitek....
Teh prenapolnjenih plaž, kjer je brisača pri brisači in moraš pazit da na koga ne stopiš, to zame res ni dopust.
Moj sprva ni maral samotnih plaž in je bil bolj za gnečo, sam zdaj se je pa kar nekak navadil pa tudi kopalke že sleče... kar je velik napredek..., glede na njegovo sramežljivost
Najraje imam nudistično plažo zase in za fanta, kjer sva čisto sama, brez kopalk, jaz rešujem križanke, on si prižge kako cigaro, vonj po boru, soli... To je zame užitek....
Teh prenapolnjenih plaž, kjer je brisača pri brisači in moraš pazit da na koga ne stopiš, to zame res ni dopust.
Moj sprva ni maral samotnih plaž in je bil bolj za gnečo, sam zdaj se je pa kar nekak navadil pa tudi kopalke že sleče... kar je velik napredek..., glede na njegovo sramežljivost
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst tud načeloma ne maram polnih nudističnih plaž, ampak komi čakam ko bova šla letos na morje in si na kamenjaku poiskala s čolnom en kotiček samo za naju. takrat bova pa tud midva nudista.
OT: cigara - zakaj pa ne, če mu paše, pa tudi če je nagec?
OT: cigara - zakaj pa ne, če mu paše, pa tudi če je nagec?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]