Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
*_Mala*_ napisal/-a:[b]jst še nism bla na nudistični plaži. bi šla enkrat tko mal za foro. sm ne vem kakšno nej mam ˝tamalo˝djte mi prosm tiste k ste že ble mal povedat kak je tam... kr za mojo lubiko jst nimam pojma kšna nej zgleda...čaw čaw (s)mejte se
Čisto vseeno je kako si urediš dlake. Uredi se tako kot tebi najbolj paše.
Sicer pa je večina punc pobrita na črtico, nekatere pa so pobrite povsem na nulo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Freaked napisal/-a:O gadno no! Fujjj! Dej ne no, mislm nuda plaža na, pa kdo si je to zmislu, itaq da se vsi med sabo čekirajo.
Pa ena je omenla kako nej se pobrije tm, mislm halo no, kakšna moda je pa to zdj
dej pejt mal med ljudi no, ker očitno res ne veš kaj se dogaja vse v današnjem svetu in da nudistična plaža in britje lulike ni nč bavbav......... brez zamere, ampak če je pa res........
čne pa koomi čakam morje in eno plažico na samem jst+dragi oooo kok bo lepooo
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Sej veš če se to dogaja med ljudmi še ne pomen da je to dobr in da mormo temu sledit ko ena čreda ovac. Dej uporab mal svojo glavo no, pa boš kmal vidla da je 2 much, sam biznis. Sploh nism rekla da je bavbav, nuda plaža vem da obstaja že dolg časa,sam ni zame. Kar se tiče pa britja, pa sem za britje tam kjer je estetsko da je pobrito, sam britje tm spodi je pa že na meji dobrega okusa no. Očitno maste poleg vsega še preveč cajta da razmišljate o takih neumnostih.
-
*purple* - Cosmopsiho
jah govoriš že tko kot da je vse bavbav......pa dobr, sej če ti paše pol kul.sej sama tud ne maram kej preveč nudističnih plaž polnih švabov, pa dedijev pa babic.......ampak kšna zakotna kjer sva sam jst pa lubek.zakaj pa e, kaj bi pa tvegala?da me vid mogoče en par nago.ja in.luliko pa joške mam lih tko k ona... nč drgač....
glede britja......pa v temi za britje
glede britja......pa v temi za britje
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
...
Zadnjič spremenil Fantasistykke, dne 30. Avg. 2009 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
ja očitno da se vsi čekirate spodi, madona no, nudo kamp!A je kdo še kej bolj smešnga slišao ...Jst sm mislila da je to res sam za stare k jih boli že za vse skup, jao, pol so mele une punce prou da se vsi sam čekirate pa da so potrebni deci tm,hehe. No, sej če vs ne mot tud mene ne, sam jst niti z koncem mezinca ne pogledam na tak plejs. Pa če sm cela marogasta od kopalk
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Freaked napisal/-a:sam jst niti z koncem mezinca ne pogledam na tak plejs. Pa če sm cela marogasta od kopalk
No, jaz tudi nimam želje it tja, sem vseeno preveč navezana na kopalke in tudi moje intimne predele lahko gleda samo ena oseba...
-
*purple* - Cosmopsiho
Freaked napisal/-a:ja očitno da se vsi čekirate spodi, madona no, nudo kamp!A je kdo še kej bolj smešnga slišao ...Jst sm mislila da je to res sam za stare k jih boli že za vse skup, jao, pol so mele une punce prou da se vsi sam čekirate pa da so potrebni deci tm,hehe. No, sej če vs ne mot tud mene ne, sam jst niti z koncem mezinca ne pogledam na tak plejs. Pa če sm cela marogasta od kopalk
matr, k en dedk si......
-
*purple* - Cosmopsiho
haha, prow maš....
ej freaked sej jst te razumem da ti pač ne paše pa to, ampak ne razumem pa tega da maš glede golote in urejanja intimnih predelov taka čudna mnenja....al pa jst živim v preveč odkritem svetu, pol se mi pa čudno zdi, da nekdo nečesa ne mara/prakticira....
sej nudl plaže so po eni strani res mal bolj tko, s tistimi švabi pa to, sam sej ni treba da se gre na nudl plažo k je pouhna folka.tega tud jst ne maram kej preveč.ampak gre se pač na eno samotno plažico, kjer sta ti pa lubi in se predajata sončnim žarkom.......jebenti sm romantična.
ej freaked sej jst te razumem da ti pač ne paše pa to, ampak ne razumem pa tega da maš glede golote in urejanja intimnih predelov taka čudna mnenja....al pa jst živim v preveč odkritem svetu, pol se mi pa čudno zdi, da nekdo nečesa ne mara/prakticira....
sej nudl plaže so po eni strani res mal bolj tko, s tistimi švabi pa to, sam sej ni treba da se gre na nudl plažo k je pouhna folka.tega tud jst ne maram kej preveč.ampak gre se pač na eno samotno plažico, kjer sta ti pa lubi in se predajata sončnim žarkom.......jebenti sm romantična.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov