Nudistična plaža

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 372

pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pinanina » 11. Maj. 2006 9:51

*_Mala*_ napisal/-a:[b]jst še nism bla na nudistični plaži. bi šla enkrat tko mal za foro. sm ne vem kakšno nej mam :lol: ˝tamalo˝djte mi prosm tiste k ste že ble mal povedat kak je tam... kr za mojo lubiko jst nimam pojma kšna nej zgleda...čaw čaw (s)mejte se

Čisto vseeno je kako si urediš dlake. Uredi se tako kot tebi najbolj paše.

Sicer pa je večina punc pobrita na črtico, nekatere pa so pobrite povsem na nulo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Maj. 2006 10:35

Freaked napisal/-a:O gadno no! Fujjj! Dej ne no, mislm nuda plaža na, pa kdo si je to zmislu, itaq da se vsi med sabo čekirajo.
Pa ena je omenla kako nej se pobrije tm, mislm halo no, kakšna moda je pa to zdj :?: :o

dej pejt mal med ljudi no, ker očitno res ne veš kaj se dogaja vse v današnjem svetu in da nudistična plaža in britje lulike ni nč bavbav......... :wink: brez zamere, ampak če je pa res........

čne pa koomi čakam morje in eno plažico na samem jst+dragi :love: oooo kok bo lepooo :hearts: :freude:
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 11. Maj. 2006 11:53

Sej veš če se to dogaja med ljudmi še ne pomen da je to dobr in da mormo temu sledit ko ena čreda ovac. Dej uporab mal svojo glavo no, pa boš kmal vidla da je 2 much, sam biznis. Sploh nism rekla da je bavbav, nuda plaža vem da obstaja že dolg časa,sam ni zame. Kar se tiče pa britja, pa sem za britje tam kjer je estetsko da je pobrito, sam britje tm spodi je pa že na meji dobrega okusa no. Očitno maste poleg vsega še preveč cajta da razmišljate o takih neumnostih.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Maj. 2006 12:06

jah govoriš že tko kot da je vse bavbav......pa dobr, sej če ti paše pol kul.sej sama tud ne maram kej preveč nudističnih plaž polnih švabov, pa dedijev pa babic.......ampak kšna zakotna kjer sva sam jst pa lubek.zakaj pa e, kaj bi pa tvegala?da me vid mogoče en par nago.ja in.luliko pa joške mam lih tko k ona... :roll: nč drgač....

glede britja......pa v temi za britje :!:
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pinanina » 11. Maj. 2006 12:29

Škoda se pregovarjat s takimi, ki še nikoli niso bili na pravi nudistični plaži in so vejo samo to kar so od koga slišali.
Uporabniški avatar
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantasistykke » 17. Maj. 2006 15:14

...
Zadnjič spremenil Fantasistykke, dne 30. Avg. 2009 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
nina90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nina90 » 18. Maj. 2006 10:43

Poleti gremo z družbo za dva tedna v nudo kamp, kjer imajo starši od enega frenda stalno prikolico postavljeno.

Sama grem prvič v nudo kamp pa me zanima kako naj si uredim luliko. A bo čudno, če bom na nulo, kot sem običajno urejena.
snopi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a snopi » 18. Maj. 2006 13:37

Mislim, da te ne bo nihče čudno gledal, če boš na nulo. Večina mlajših žensk je urejena na črtico ali na nulo.

Tudi kar nekaj moških je pobrito ali vsaj na kratko postriženo okoli tiča.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 20. Maj. 2006 18:18

ja očitno da se vsi čekirate spodi, madona no, nudo kamp!A je kdo še kej bolj smešnga slišao :lach: ...Jst sm mislila da je to res sam za stare k jih boli že za vse skup, jao, pol so mele une punce prou da se vsi sam čekirate pa da so potrebni deci tm,hehe. No, sej če vs ne mot tud mene ne, sam jst niti z koncem mezinca ne pogledam na tak plejs. Pa če sm cela marogasta od kopalk :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 20. Maj. 2006 19:08

Freaked napisal/-a:sam jst niti z koncem mezinca ne pogledam na tak plejs. Pa če sm cela marogasta od kopalk :D

No, jaz tudi nimam želje it tja, sem vseeno preveč navezana na kopalke in tudi moje intimne predele lahko gleda samo ena oseba... :D
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 20. Maj. 2006 22:04

Ma ja no,dej nehi, to sploh ni zame :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Maj. 2006 9:29

Freaked napisal/-a:ja očitno da se vsi čekirate spodi, madona no, nudo kamp!A je kdo še kej bolj smešnga slišao :lach: ...Jst sm mislila da je to res sam za stare k jih boli že za vse skup, jao, pol so mele une punce prou da se vsi sam čekirate pa da so potrebni deci tm,hehe. No, sej če vs ne mot tud mene ne, sam jst niti z koncem mezinca ne pogledam na tak plejs. Pa če sm cela marogasta od kopalk :D

matr, k en dedk si...... :?
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 21. Maj. 2006 9:34

če bi šla na nudistično plažo, bi moglo bit to zarad kakšnih drugih razlogov, kot ta za pridobivanje enakomerne rjave barve po celem telesu, ker se ne maram sončit...tako da me zaenkrat ne bo na to plažo.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 21. Maj. 2006 9:44

Purple, mislm da glih to ne, k dedki ponavad hodjo na nudistične...z babicami seveda :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Maj. 2006 12:22

haha, prow maš....
ej freaked sej jst te razumem da ti pač ne paše pa to, ampak ne razumem pa tega da maš glede golote in urejanja intimnih predelov taka čudna mnenja....al pa jst živim v preveč odkritem svetu, pol se mi pa čudno zdi, da nekdo nečesa ne mara/prakticira.... :roll:

sej nudl plaže so po eni strani res mal bolj tko, s tistimi švabi pa to, sam sej ni treba da se gre na nudl plažo k je pouhna folka.tega tud jst ne maram kej preveč.ampak gre se pač na eno samotno plažico, kjer sta ti pa lubi in se predajata sončnim žarkom.......jebenti sm romantična. :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov