Nudistična plaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Bageera, kakšna plaža pa je to, kamor hodiš, da ste na 10cm vsi mešano - nagci in oblečeni??
Pa mislim, da je to obremenjevanje z "gledanjem" prisotno predvsem pri oblečenih, ker nudisti se med sabo sploh tolk zelo ne gledajo, kot morda mislimo/te.
Veliko več je opazovanja in kritiziranja na normalni plaži,
med bejbami v najlepših bikinkah, ki druga drugo kritično ocenjujejo in se primerjajo.
Pa mislim, da je to obremenjevanje z "gledanjem" prisotno predvsem pri oblečenih, ker nudisti se med sabo sploh tolk zelo ne gledajo, kot morda mislimo/te.
Veliko več je opazovanja in kritiziranja na normalni plaži,
med bejbami v najlepših bikinkah, ki druga drugo kritično ocenjujejo in se primerjajo.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Mimi_M napisal/-a:Veliko več je opazovanja in kritiziranja na normalni plaži,
to pa je čisto res!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
dve iste teme
se strinjam z bageerco.jst tud ne maram tega....
pinanina......
pač ne maramo bit nudl.sej ni tle da bi nas blo samo sram.pač nam ne paše to..in mislm da je isto pri tipih in pri ženskah glede razlik, ker tipom se ne vid tolk kok majo dolzga v spuščenem stanju......
se strinjam z bageerco.jst tud ne maram tega....
pinanina......
pač ne maramo bit nudl.sej ni tle da bi nas blo samo sram.pač nam ne paše to..in mislm da je isto pri tipih in pri ženskah glede razlik, ker tipom se ne vid tolk kok majo dolzga v spuščenem stanju......
- češpla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Midva sva bla lansk let z mojim na enm otočku (beri hrvaška) tko na sklacah, skor nikjer nobenga folka. Ker luksus! Zdej si pa že težko predstavlam da bi šla na eno plažo pred hotel...
Ne vem če bom letos sploh vzela kopalke sabo na morje
Ne vem če bom letos sploh vzela kopalke sabo na morje
- *_Mala*_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
[b]jst še nism bla na nudistični plaži. bi šla enkrat tko mal za foro. sm ne vem kakšno nej mam ˝tamalo˝djte mi prosm tiste k ste že ble mal povedat kak je tam... kr za mojo lubiko jst nimam pojma kšna nej zgleda...čaw čaw (s)mejte se
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
*_Mala*_ napisal/-a:[b]jst še nism bla na nudistični plaži. bi šla enkrat tko mal za foro. sm ne vem kakšno nej mam ˝tamalo˝djte mi prosm tiste k ste že ble mal povedat kak je tam... kr za mojo lubiko jst nimam pojma kšna nej zgleda...čaw čaw (s)mejte se
Poanta nudističnih je da si tam urejena tko kot ti paše. Zdej je čist vseen kako maš. Nobedn te ne bo zaradi tega ocenjeval.
Jst tud vsakič ko grem na morje, sem na nudistični. Tam grem pač zato ker mi je všeč da sem vsepovsod lepo porjavel, in ker ne maram met mokrih kopalk na sebi. Se pa sploh ne obremenjujem s tem kako me drugi ocenjujejo po tem kaj imam "dol". Lahko dobesedno rečem "dol mi visi"
Nisem pa navdušen nad gužvo, tako da kamorkoli pogledaš vidiš "luleka" pa "žabico". Vlik raj mam kako divjo plažo, kjer nas je samo ene par.
Aja, pa na živce mi grejo fantje (pa tud punce) ki hodijo tam samo zjale past.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
BHawk napisal/-a:Aja, pa na živce mi grejo fantje (pa tud punce) ki hodijo tam samo zjale past.
Ponavad se pripelje kakšn čolniček z nekimi sumljivci, po možnosti majo še daljnogled... Sam sej pol ponavad sam neki vpijejo po italijansko, pa grejo naprej... Al pa kakšni 'potapljači' so tut prebrisani...
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Ponavad sem se znašla na nudistični, če smo kam odlutal... Ko je recimo več plaž ena zraven druge in greš okol ovinka, pa ne veš da je tam pa FKK Ampak ok, to je blo enkrat, ble smo same ženske na kupu in smo si nardile svojo zajebancijo iz tega. Drugač, da bi pa prov redno hodila na nudo plažo, nikol. Mam rajš osamljene zalive v dvoje
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]