Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 04. Mar. 2008 22:43

Ooo same nosečke, jez bi tudi... :D.

Drgač sm pa dns mal :(, mi je lih prej bivša cimra povedla, da je od njene cimre sestra mela zdej za rodit, pa ga kr naenkrat ni več čutla in je šla k zdravniku in so ugotovili, da je dojenček mrtev! :eek: :( A še par dni nazaj je bil živ... In zdej more rodit mrtvega, kako grozno!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 05. Mar. 2008 9:19

To je pa res grozn! :cry: Je blo pr moji kolegici isto, sam da je bla ona v 4.mescu. In je isto mogla it rodit. :cry: Men bi se kr zmešal pomoje...
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 05. Mar. 2008 9:24

Ja, take se dogajajo na žalost... Ta je mela pa lih ra rodit, še tolko bolj grozno! Moja mama je drgač mela tudi naraven splav prvič, ko je čakala. Se ji je kr ulilo med nogama, ko je stopla na vlak :eek: . Takrat je bla ful žalostna, zdej pa pravi, da se vse zgodi z razlogom in verjetno bi bil otročk kej bolan in je narava poskrbela, da se raje ni rodil :( .
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 05. Mar. 2008 9:30

Ja sej to je res, sam kaj k takrt ne pomislš na to, da je pa mogoče bolš tko....
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 05. Mar. 2008 10:03

:cry: :cry: jooojj,kak žalostno!!!! grozni in žalostno!! :cry: :cry: to pa nobenemu ne privoščim!! Jaaz upam da se bo pobrala in da ji ne bo preveč hudu!! Mene tut kdaj skrbi,da se mi ne bo kej takega zgodilo. ma se mi kar zmeša! A pa se kej ve zakaj ji je umru otročiček? joj,potolaži jo! :cry:
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 05. Mar. 2008 10:22

Joj pupika, ne bit zdej še ti žalostna! Sej bo use kul s tvojim, boš vidla :wink:. Bom še jez mal zmolila za tvojga bejbija, ok?

Ne vejo še, zakaj je umrl, bodo kumej pol zvedli, ga more prej rodit. Meni se zdi najbolj grozno to, da zdej u sebi nosi njegovo trupelce in da bo mogla skozi cel proces rojevanja kljub temu, da ta otročk ne bo nikdar jokal u njenih rokah :cry: . Sam glej, če je melo bit kej za ful narobe (to se vedno spomnm na od stare mame soseda, ki je star ku jez in je že od rojstva kot rastlina, sam leži, ne govori, nč, starši pa vsi bogi), potem je boljše tako, a ni res? Punca pa je še ful mlada, tako da bo že še mela otročke...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 05. Mar. 2008 10:38

ful grozno :cry: sploh ker moreš pol še rodit...ne vem zakaj ne naredijo v takih primerih carskega reza al nekaj :? mogoče ker je vseeno manj škodljivo, če ženska po naravni poti rodi
je pa mami zadnjič rekla, da včasih če so ženske krvavele oziroma so se pojavile kake nepravilnosti, so večkrat naredili splav, zdaj pa skoz zadržujejo take nosečnosti, zato je več bolanih otročkov ali pa takih primerov smrti v maternici

drugače je pa moja znanka zdaj noseča...je stara 29 in je to njen prvi otrok...po eni strani se mi zdi, da je ful pozno zanosla, ampak ko pa tak razmišljam, sem že jaz skoraj 23 pa še mam polno načrtov, ki bi jih želela izpeljat pred otrokom, tako da si tudi jaz ne predstavljam, da bi zdaj imela bebico
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 05. Mar. 2008 12:02

evo da se še jaz malo oglasim. zdaj sem že v 16tednu nosečnosti, počutim se odlično, nič se še nisem zredila. bouhamala povej mi kdaj si začutila prve brcike, v kerem tednu? ker jaz jih še ne čutim, sem pa brala da jih nosečnica ponavadi začuti v 18tednu. a že veš spol otroka? majaoko..znaki so čist podobni kot pred menstruacijo, sam jaz sem takoj začutila da je to to, tak čuden občutek sem mela, pa še sanjala sem en dan pred testom da se je prikazal plusek :D pa tak kot je bouhamala rekla sem imela zize ful občutljive pa bolele so me...
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 05. Mar. 2008 12:48

Nisem bouhamala, pa ti bom jst tut kr odgovorila. :D Jst sm prve brcike oz. kot mehurčke, metuljčke začutla v 16.tednu. :love: Je pa čist odvisno od vsake posameznice kdaj jih začuti, ene prej druge malo kasnej. Je pa tko čist nežno jih začutš. Tko lepooo.....
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 05. Mar. 2008 12:52

moiT ma ja,sej mogoče je res bolje tako. bo že res,da je vsaka stvar za neki dobra. ampak še zmerom je žalostno pa človeka przadene. To pa tut ja,da more zdej do poroda nosit trupelce :roll: :roll: kaj ne morejo narest carskega al kej? Groza. ja no,jaz ji želim da zdrži do konca pa pol da bo kmal spet kej napravla. :)

sweetyka ti pa se ne sekiraj in obremenjuj preveč zarad teh brcov. V knjigah že tko piše in sem se tut js pol obremenjevala pa tko k ni blo nič čutit. no pol konec 19.tedna pa sem začela čutit. in je blo tko lepo. js ti svetujem,da zvečer se vleži v postlo in se sprosti,vse odmisli,primi se za trebuh in mogoče pa bo brcnil. srečno! Drgač pa ne preveč brat pa vzet vse tko resno. tutr js sm delala to napako na začetku,pa pol vidš da tak ni vse tko ko piše notri. ene prej začutjo ene kasneje. No,jaz držim pesti,da ti bo kmalu pokazal,da je notri. :) moj me skoraj vsak dan spomni.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 05. Mar. 2008 14:59

Dobila sem menstrucijo 2 dni po tistem, ko sva probala ali to pomeni, da nisem noseča? :(
Jaz sem že čisto nora in skoz o zem razmišljam ali sem lai nisem ... :?
Smešno mi je, ker se sedaj vsake male vrtoglavice ali slabosti veselim,ker potem mislim, da sem noseča, samo potem kmalu izgine :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 05. Mar. 2008 15:10

Kako ne veš, kaj pomeni menstruacija? :?
A je bil cikel od ene do druge menstruacije približno enako dolg kot ponavadi?

Jaz bi rekla samo, da sta očitno zamudila plodne dneve.
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 05. Mar. 2008 15:15

Seveda vem kaj pomeni menstruacija, samo nekatere ženske jo 1x učasih še mogoče imajo, pa so vseeno noseče ali ne?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 05. Mar. 2008 15:37

Nimajo menstruacije. Lahko imajo vgnezditveno krvavitev (ampak ne že čez 2 dni, ker se tako hitro jajčece sploh še ne vgnezdi v maternično steno), lahko je pa manjša krvavitev zaradi hormonskih sprememb (tu di ne verjamem, da že čez 2 dni). :wink:
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 05. Mar. 2008 15:38

No nevem jaz sem samo povedala, kar sem slišala. Hvala, ker si mi malo razložila :wink: No midva sploh nisva računala mojih plodnih dnevov :?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]