Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ANGELgirl » 28. Feb. 2008 20:22

O full lepo :)

To mora biti pa res prav prjeten občutek ko začne otročiček brcat..

No ker se je temo spet na novo osvežila, bom pa jaz še mejčken pojamrala.. Ne mi zamerit, ampak prav moram.

No, trudiva se imeti otročička že kakšno leto, pa brez uspeha. Zadnjih 5 mesecov sem jemala Klomifen 1x dnevno, ki naj bi povečali ovulacijo. Na zadnjem pregledu je ginekologinja preverila lubijeve vojačke in naj bi bilo vse ok, pri meni pa je ugotovila neko pregrado.. Huh.. Tako, da sem že mejčken prestrašena, ker moram po koncu menstruacije iti v porodnišnico, da mi bodo slikali maternico in preverili ali je prehodna. Prav groza mi, ker zadnje čase sploh ne morem razmišljati o ničemer drugim. Prav grozna sem :D

Tako, da prosim držite pesti zame v sredo.. Saj ne vem kaj je bolje, da je maternica prehodna ali da ni.. Če bodo ugotovili, da imam pregrado bom vsaj vedela zakaj ne morem zanositi.. No ja, mislite name :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

OdgovorNapisal/-a lolitaa » 28. Feb. 2008 20:28

Angel js držim pesti zate.Upam da bo vse uredu in da bosta lahko hmal mela svojga otročička.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

OdgovorNapisal/-a Josephina » 28. Feb. 2008 20:42

ANGELgirl js tud drzim tacke in itak bo vse vredu. Še prekmal bos mela cel direndaj doma ;)
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

OdgovorNapisal/-a cukrck » 28. Feb. 2008 20:47

Tut jst sem imela pregrado, pa so mi jo potem odstranili. Tut s pregrado lahko zanosiš, vendar je potem večja možnost za splav, ker pač otroček nima dovolj prostora, da bi se normalno razvijal. Tko je men rekel ginekolog, ki me je potem tudi operiral in odstranil pregrado. Mi je pa rekel G, da se morva imet z mojim vsak drug dan fejst, fejst rada, če hočva, da se bo kej prjel. :lach:

Želim pa ti vso srečo v sredo, in sporoči nam, kaj so ugotovili.

Pupica20, ja to je res neki najlepšga, ko začutiš bejbija k se premika. Se prov dobr spomnm, k je mene prvič brcnil tamal. :love:
K je dal pa moj roko na trebuh pa ni hotu brcnt, hehe. :P
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a ANGELgirl » 28. Feb. 2008 20:55

Hvala punce za dobre misli.. Res upam, da se bo čimprej prijelo..

Cukrck meni je rekla ginekologinja, da imam (po vsej verjetnosti) pred maternico pregrado in da vojački sploh ne morejo pridi do jackpota :D

Pa imava se fejst fejst fejst rada vsak dan pa vseeno ni nič :lol: Jaz se še vedno tolažim s temu, da ko bom otročiček čutil, da je pravi čas zanj, se bo pa "ustvaril"..
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a cukrck » 28. Feb. 2008 21:34

Hehe, sam ne se met vsak dan fejst fejst rada, se morjo vojački tut spočit mal. :wink:
Baje, da je najbolj vsak drug dan. Vsaj men je blo tko rečeno. :)
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a ANGELgirl » 28. Feb. 2008 22:02

Nič počivat, če je vojna je vojna za vse :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

OdgovorNapisal/-a moi T » 28. Feb. 2008 22:54

Hehe ^^. Drgač pa AngelGirl tudi jez ti želim čim prejšnji trebušček, sej verjetno maš res to pregrado in bo pol, ko bo odstranjena vse ok. Pol boš pa poročala kako se je plusk pojavu in boš mogla odgovarjat nam fibcem :lach:.
Držim pesti, pa poročej kako je šlo.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a le@ » 29. Feb. 2008 9:03

ANGELgirl, tale pregrada te zna prestrašit, pa verjetno sploh ni tolk hudo, moja sestra se je tud kar nekaj časa matrala za dojenčka, potem so ji odkrili pregrado, je bila operirana, 2 meseca kasnej pa noseča....
Je pa fajn, da se čim prej naročiš na operacijo, ker so kar dolge čakalne vrste...
kakorkoli, želim ti, da bi čim prej zagledala +! :wink:
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

OdgovorNapisal/-a pupica20 » 29. Feb. 2008 14:05

moiT Ja,v Postojno hodmk ginekologu. Itak sem zdej tuki doma,tko da tisti Maribor pa Tržič se lohk spregleda(sva si z lubijem končn stanovanje zrihtala).
angelgirlDržim pesti zate! Upam,da bo vse v redu in da boš kmal prišla na forum z veselo novico!
cukrčkJa,res je lep občutek to. Sej ga začutm tko zvečer,pa tut čez dan sem ga že. neko premikanje no. moj pa itak zvečer prej zaspi,tko da zadnjič je blo res tko kakor naročeno. hihi Se mi zdi d je kr mal užaljen,ker ne čuti brce.haha Ampak bo že mel čas. :)
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a cukrck » 29. Feb. 2008 15:53

Ja, takrt k se umiriš ga čutš ane? :wink: Jst sm ga vedno zjutrej, k sem se pelala na šiht in pa zvečer k sem se ulegla. Poj počas pa kr čez cel dan po mal. :)
Hehe, nej ne bo užaljen, bo tut on še čutu koko mali/mala razgraja po tvojmu trebuščku. :wink:
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a pupica20 » 29. Feb. 2008 16:37

k se umirim ja ga čutm. Včer recimo, se je nei premikal,ko sem bla v materinski šoli oz. šoli za starše. tm sm sedela in poslušala in naenkrat neki začutm. sej to je zdej še tko bl švoh čutt. je pa. drgač pa zvečer ja. čeprav včeraj al predvčeraj zvečer ga ni blo kej čutt. je pa tut res d sem šla ful pozn spat,pa še neki sm po tvju gledala. pa itak pravjo d ne čutš vsak večr. a sej,se sploh ne sekiram. itak vem d je z njim vse v redu. sm bla danes pr ginekologu in mi je tut ultrazvok pa morfologijo naredu. tko da,dete je zdravo in v redu. ima 319g in 18 cm.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a cukrck » 29. Feb. 2008 20:24

V kerem tednu pa si že? No, samo da je mali zdrav. :) To je najbolj pomembno.
Ne čutš ga vedno ja, sam pol k ga je pa itak najlepš.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a pupica20 » 29. Feb. 2008 21:14

sem v 20.tednu. :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

OdgovorNapisal/-a moi T » 01. Mar. 2008 13:03

Aha Postojna... jez tudi tja hodm. Si zadovoljna z njihovim delom, kar se nosečnosti tiče? H komu pa hodiš? Drgač že kej razmišljaš kako si želiš rodit? Naravno, z epiduralno, porod v vodi? :D Moja kolegica je rodila zdej januarja tam in se je odločla za epiduralno...
Just dance and everything it´s gonna be ok!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov