Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 10. Jan. 2008 23:16

Jaz vem samo to, da ni isto kot menstruacija. Je pac krvavitev, drugacna od menstruacije. Nisem se tega dozivela, tako da ne bi vedla.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 11. Jan. 2008 7:37

Baje, da je krvavitev šibkejša in traja manj časa. Informacije iz prve roke ti pa ne morem dati. :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 11. Jan. 2008 15:16

Moja prijateljica pa me je klicala, da je na poti v porodnisnico in gre rodit! Omfg, jaz sem tak srecna, da bo koncno dobila tega otrocicka, ki si ga je tako dolgo zelela. Moramo samo se po slamo in perje iti in party!! Juhu.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 11. Jan. 2008 15:18

Hehehe..lepo slišat,da bo še nekdo rodiu ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Jan. 2008 15:20

Foxy-lady sporoči nam, kaj je rodila, pa ime, pa ku zgleda... :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 11. Jan. 2008 15:26

Če so prav napovedali, bo punčka. Ime ji bo Sara. :hearts: Lepo ime, ne?

Vsa sem že na trnih, komaj čakam, da bom videla to majhno bitjece. Upam samo, da bo zdravo in bo vse okay, ker si je prijateljica res ze dolgo zelela otroka. Enkrat vmes je ze zanosila, ampak se je koncalo tako, da ji je zarodek umrl. Zdaj pa gre rodit! Kar ne morem verjeti.

Samo se spomnim na to, pa bi se najraje zjokala od srece, verjetno sem prevec custvena, ampak to je res nekaj najlepsega, kar lahko zenska naredi. Komaj cakam, da bom tudi jaz na njenem mestu ;)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 11. Jan. 2008 15:32

He he vse smo iste! Meni je prjatlca zdej kr prek spletne kamere na MSN-ju kazala njeno Linco, staro 5 dni :). Kumej jo čakam vidt še u živo :D.
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 14. Jan. 2008 0:34

Ni vse tak lepo v nosečnosti.Moja sestrična ima že 3 otroke,pa si jih še želi.In sem pred kratkim zvedla,da je bla noseča,ampak da že 2 meseca ni.Baje jo je eno noč na wc tiščalo in ko je blo že skoraj mimo je potem v školjki zagledala mrtev zarodek,star 3 mesece. :eek: Mene bi verjetno pobralo,če bi se mi kaj takega zgodlo.
Drugač pa jaz za sebe tudi upam,da bo čimprej porod minil,ko bo napočil čas za to.Ne vem več kak je blo z mojo mamo,bom jo mogla malo vprašat o tem.Počasi se približujejo leta,ko bom postala mami :) Se že kar zaj veselim,vsem novopečenim mamicam pa tudi čestitam za male štručke :)
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 14. Jan. 2008 12:19

Jaz tudi komaj čakam čas, ko bom postala mamica. Čeprov moram priznati, me je marsičesa v povezavi z nosečnostjo in porodom strah. Ampak se bo dalo zdržati :)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 17. Jan. 2008 17:29

metuljčica* napisal/-a:Baje, da je krvavitev šibkejša in traja manj časa. Informacije iz prve roke ti pa ne morem dati. :)

no jaz sem mela pa tako situacijo:
v soboto vedno dobim menst.(jem tablete)...in sem jo dobila v soboto...tak šibko..amapak prvi dan je vedno tako...potem v nedeljo ko bi mogla biti najbol močna...je cel dan skoraj ni blo..proti večeru se je pojavila...in potem v pondelek tudi taka bolj rahla.....
moram pa omeniti da sem bla hudo bolna ravno v času menst. al je to vplivalo na menst?....al..mene je strah da nisem kje noseča...čeprav sem vse tablete vzela..oz. še 2 preveč(pozabliva :P )..tak da ne vem....
je mela kdaj kera tak problem?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 17. Jan. 2008 17:35

Nobena M ni enaka drugi. Ce je bla ta sibka, mogoce bo naslednja tudi ali pa bolj mocna.

Ne sekiraj se, moznost, da bi bila noseca je skoraj nicna oz. nicna.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 28. Feb. 2008 11:27

:freude: :hearts: :jump: dete je začelo brcat!!! Kako sva vesela! Dva dni nazaj, ko sva šla spat,sem začutla premikanje, no prov brcanje, in je dal moj svojo roko gorin tut začutu!! Kok je to en lep občutek! :razz: :razz:
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 28. Feb. 2008 11:42

Joj ful lepoooo :D. Upam, da boš delila z nami tudi druge stvari, npr. kako bo na porodu :).
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 28. Feb. 2008 11:49

bom bom. Zdaj se že dolgo nisem nič oglasla. :D Trebušček pridno raste. ga je že lepo videt. kot sem že povedala,dete je tut začelo brcat. ja,slabosti so me minile. mam pa zdej ta problem,dabi kar naprej nekaj jedla. fuuull mi paše čokolada! :D :D že prej sem bla skor odvisna od nje,ampak zdej je pa res adijo pamet. pa dobr no, sej kšnkrta se mal prekršim pa res mal preveč jem. ampak se tolažm s tem,da me bo že minil-č ne prej pa pol po končani nosečnoasti. hahahaha Nazadnje ko sem bla na pregledu,sem na ultrazvoku videla dete. se je držu za glavo lump. pa neki je brcu kje ob postlco. to mi je blo tut neki najlepšega!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 28. Feb. 2008 17:29

Ej a hodš u Postojno h ginekologu? Ker vidm, da maš pod kraj tudi Postojno... A že veš kaj čakaš?
Just dance and everything it´s gonna be ok!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov