Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhamala » 10. Jan. 2008 14:55

Hvala za vse čestitke, drgač sem pa tudi jest mislnla da je porod ful odvisen od konstitucije ženske, sam če je tko pol bi se mogla ful matrat ker sem zelo drobna (pred nosečnostjo 49kg in 156cm) in zelo ozka v medenici.....jest mislim da je to bol gensko , moja mami je vse tri (sestri moji) rodila ko po tekočem traku, ta zadnjo celo v dvigalu na poti v porodno, mene na hodniku, ta starejšo pa direkt na porodni mizi, takoj ko se je ulegla gor.

Je pa neki, moja nosečnost še zdaleč ni bila prijetna, zadne 2 meseca nisem skoraj nič spala ker me je vse tako zelo bolelo da nisem mogla ležat,niti sedet.
Pa še od 6 meseca sem bila na bolniški in sem se morala omejeno gibat,,,,to se ti pol ful vleče vse skupi.(ne zaradi dojenčka ampak sm mela malo preveč povečan srčni utrip)

Jest mislim da sex veliko pomaga pri porodu, midva z lubijem sva imela normalne spolne odnose celo nosečnost, seveda prilagojene stanju.
Seveda sem pred tem povprašala ginekologinjo, in ker je bila nosečnost iz zdravstvenega vidika normalna ni bilo nobene prepreke za sex.
Tako da bodočim mamicam priporočam sex,seveda če vam paše, meni je,in moj lubi se ni branu.
:oops:
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 10. Jan. 2008 15:08

Heh očitno imaš dobre gene, če je mami tut tkole na izi rojevala.

Pr men tut ni šlo kr tko. Sem bla 12 ur v porodni z umetnimi popadki, ki so mi že takoj, ko sem jih dobila prijeli na polno in na 2 minute. Sem mela še velikokrat po porodu nočne more o tem, da sem spet noseča in bom mogla it rodit.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 10. Jan. 2008 15:09

Aja, seksal smo pa tut mi do zadnega tedna, tko da ne vem, če ma glih veze. Men ni ne poroda sprožl ne nič.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 10. Jan. 2008 17:05

Moji mami je doma odtekla voda (k je bla z mano noseča), popadkov sploh ni mela, v 15-ih minutah je bla že v porodnišnci, so jo klistiral in jo prklopl na umetne popadke in jo pustil samo, češ da zdj bo pa še dolg čakala. Njej so se takoj začel ful močni popadki in pogosti in jih je klicala vsa panična, da bo rodila, pa so se ji neki smejal in jo hecal...no čez 15 minut sm bla pa že na svetu :) Se prav, od prvega umetnega popadka je rojevala ene 20 minut in jo vse skp nč ni bolel. K bi še jst mela tako srečo!
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 10. Jan. 2008 19:30

Je pa tut odvisn kako hitro se odpiraš. Jaz sem se v eni uri odprla približno 2-3 cm. Rojevala sem pa 3,5 ure. Ko so me sprejeli sem pa bila odprta 3 cm.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 10. Jan. 2008 19:30

jst pa zase nč ne vem. noče moja mami nč povedat, oz. nč ne govori o tistih časih.očitno niso bli to preveč srečni časi
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Jan. 2008 19:33

O šit! Lihkar sem zvedla, da je moja sestrična noseča. Stara je 18 let, živi pri fantu in je brez šole. :roll: Js sicer upam da se bo vse lepo izšlo, ampak me je kar zvil ko sem zvedla.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 10. Jan. 2008 19:50

^^ moja sestricna je bila stara 16, ko je rodila...
You want me to be something I can never ever be.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Jan. 2008 19:52

Ja no, sej mogoče je mal narobe izpadlo tole s tem kok je stara, ampak pač.. Punca nima pogojev, nima šole, 15 let je bila v reji, 2 leti v domu,.. :?
Uporabniški avatar
awSome
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Kraški svet

Neprebrana objavaNapisal/-a awSome » 10. Jan. 2008 19:56

Vse se da če je le volja... jaz poznam fanta, ki je pr 16-ih letih dobil otroka in ko ni bilo že dovolj hudo ju je še punca, se pravi mamica otroka zapustila... ja življenje zna bit včasih prav kruto!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 10. Jan. 2008 20:03

*hox* napisal/-a:Ja no, sej mogoče je mal narobe izpadlo tole s tem kok je stara, ampak pač.. Punca nima pogojev, nima šole, 15 let je bila v reji, 2 leti v domu,.. :?

Saj razumem.

Ta moja sestricna pa se je zaljubila in v sekundi zanosila, pa niti prvega letnica ni naredila. On se je preselil k njej. Vsi smo zvedeli za njeno nosecnost, ko je bila v petem mesecu. Zdaj pa ima najlepso puncko dalec naokoli, staro skoraj 3 leta, ona pa se je zresnila in spremenila za 300%, solo je dokoncala in moram povedati, da jo prav obcudujem, da je to vse dala skozi tako mlada. Vsaka ji cast!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Jan. 2008 20:06

Res je da se vse da če se hoče, ampak v tem primeru ne. Js jo dobro poznam in vem kakšno je stanje. Res ji želim vse najnaj in upam da se bo vse dobr iztekl, ampak kr mal dvomim v to.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 10. Jan. 2008 20:14

Pa misli ona obdrzati tega otroka?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Jan. 2008 20:30

Baje.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 10. Jan. 2008 23:02

Mene pa zanima kako zgleda krvavitev(oz kao menstruacija) med nosečnostjo če se pojavi.A je to navadno mesečno perilo,al je šibkejše.. :?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]