Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bouhamala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
moi T napisal/-a:Uuuuau Bouhica supercaaaaaaa! Vse čestitke! Ko bi vse tko rojevale kot ti . Moja kolegica je tudi rodila učerej, z epiduralno, ker jo je začelo ful bolet, ko je dobila umetne popadke.
Povej še kko podrobnost. A si bla kej rezana? A te ni nč bolelo? Kako je otroček? Kako si mu dala ime? Je bil tvoj zravn? Ups, mal sm firbčna, a?
Moj lubi je biu zdravn in je biu čist fasciniran kako hitr je šlo vse skupi, sva oba misnla da bo to veliko dalj časa trajalo.
Glede bolečine pa tko , me je bolelo sam pa niti pou tok kot pr zobarju
najbolj me je bolelo takrat ko so mi hoteli pod rit neko rjuho al nevem kuga položit, sam je biu tamau že čist skor uzuni sm komi ampak res komi dvignla rit.
Najbolj smešno je blo to , da ko sem pršla v porodno sobo so (preskočila sem klistir) me priklopili na ctg, takrat sem jih prvič prosila za neki proti bolečinam ,in so rekl da pol ko vidjo kok sm odprta, sm rekla ok fajn, sj ni še tko hudo bom že.
No in po 20 minutah ctgja me pregleda in reče naj se obrnem na hrbet ker sem ležala na boku in se pogovarjala z lubijem (med popadki seveda) ta obrat je biu kr težek ker sem imela občutek da mi bo mali ven padu,in to sem povedala naglas in so se vsi začeli smejati in potem mi je babica rekla da sm najbrž zato tudi tukaj, in seveda smeh, spet sem jih prosila za neki proti bolečinam in so rekle da potlej ko vidijo koliko sem odprta.... no in ona me pregleda in reče skoraj 10cm in da vidi laske, jest pa njej ..ja valda jest vem da je plešast (ker je biu lubi plešast ko se jerodil) in seveda spet smeh, nato so mi prinesli masko z smejalnim plinom in rekli naj vanjo med popadki diham,,,,in ko bo popadek naj potisnem..jest sem imela toliko dela z to masko da sm samo enkrat uspela vdahnit so mi rekli naj potisnem, in to sem naredila in potem mi je babica rekla da je glavica že vzuni, jest pa njej da zdj pa ni več smešno lubi pa meni da je res, nisem mogla verjet pa niti bolelo me ni nič, tko da sem za vsak slučaj še potipala da sem vidla da je res, no in pri naslednjem popadku sem rodila najlepšega fantka IANA.
Šivana nisem bila nič je pa Ian imel 2 buški ker je prehitro šel ven in je podrajsal ob neko kost. zdej jih nima več.
Babice niso mogle verjet kako hitro je šlo vse to, in so mi rekle da me čez par let spet pričakujejo.....po takem porodu hočem saj 4 otroke.
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
- bouhamala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
Še nekaj , ko je Ijan prišel na svet ni zajokal ampak ful naglas kihnil, in seveda nebi bila jest če nebi še kakšno pribila, in sem uprašala babico če je možno da sem rodila prehlajenega otroka, in itak spet smeh....kaj pa jest vem, prvič sem mami.
Hvala za vse čestitke.
Hvala za vse čestitke.
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
O hudo kuk na simpl je use to kr si opisala izpadlo
Lepo,nepogosto ime bouha
Lepo,nepogosto ime bouha
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni je tudi lepo ime Ian . Drgač pa hvala za podroben opis, pol mal je bolelo, ma ni blo panike... Ful fajn, da nisi bla šivana, si ena redkih! Seveda pa je bolečina ženske odvisna od njenega praga bolečine.
Fajn, da boš delala na rodnosti in mela vsaj 4 hehe .
Fajn, da boš delala na rodnosti in mela vsaj 4 hehe .
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čestitke, res.
fouš za tko lahki porod
lp
fouš za tko lahki porod
lp
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, kok je to različn od mame do mame, od bejbija do bejbija ...
Dve kolegice sta mesec nazaj obe mele carski rez, kr kao ni pa ni šlo, treta k je pa zdej rodila je bla pa usa šokirana, da take bolečine pa še ne in da se tega ne gre nikol več ... hm, hm, we'll see.
Mene bolečine sploh ni strah, kr dobr prenešam in upam na porod po narauni poti pa če se le da brez kšnih "pain killerjeu", kr se rada namatram da neki dosežem .
Dve kolegice sta mesec nazaj obe mele carski rez, kr kao ni pa ni šlo, treta k je pa zdej rodila je bla pa usa šokirana, da take bolečine pa še ne in da se tega ne gre nikol več ... hm, hm, we'll see.
Mene bolečine sploh ni strah, kr dobr prenešam in upam na porod po narauni poti pa če se le da brez kšnih "pain killerjeu", kr se rada namatram da neki dosežem .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Bouhamala, čestitke tudi z moje strani!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Tudi jaz čestitam!
Sem ti pa fouš za lahek porod. Jaz sem trpela ko žvau. Take bolečine si še prestavljati ne morete, da pa bi jo lahko primerjala z zobarjem?! Svaka čast, ej
Pa ni odvisno od praga bolečine, kot pravijo nekatere, ampak od tega, kako porod poteka, kakše konstitucije je ženska, kako prožno tkivo ima in kako velik je otrok.
Sem ti pa fouš za lahek porod. Jaz sem trpela ko žvau. Take bolečine si še prestavljati ne morete, da pa bi jo lahko primerjala z zobarjem?! Svaka čast, ej
Pa ni odvisno od praga bolečine, kot pravijo nekatere, ampak od tega, kako porod poteka, kakše konstitucije je ženska, kako prožno tkivo ima in kako velik je otrok.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Mene je moja mami rojevala približno 11 ur. Nikakor nisem hotla it ven pa še z ritko sem bila obrnjena naprej. Po porodu je rekla, da nikoli več noče rodit, hehe. Ko je rodila mojga prvega bratca je rekla da ni nič v primerjavi z mano, pa je bil večji in težji od mene, ampak lepo normalno obrnjen in je šlo brez problemov. Pri drugem bratcu je pa rekla, da je kar vn padu, porod je trajal se mi zdi da 2 urci, bil je pa tudi manjši in lažji od mene in prvega bratca.
Ko bom js rodila (ko bo čas za to seveda) si želim čimhitrejšega in enostavnejšega poroda, ker js prevelikih bolečin ne bi zdržala.
Ko bom js rodila (ko bo čas za to seveda) si želim čimhitrejšega in enostavnejšega poroda, ker js prevelikih bolečin ne bi zdržala.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Tud mene je moja mami mal dle rojevala..sam prav da ni blo krize, da je to tko k da če greš mal močnej na v. potrebo. Pol k je pa mojga bratca prčakvala je pa rekla, da je v avtu noge skp stiskala da ji ni vn ušu ..pol ji pa še klistirja niso mogl narest k je blo use prehitr in je kr "padu" vn..
Jz upam da bom tud lahek porod mela..čeprou to ne bo u kratkem.
Bouhamala, pridružujem se vsem čestitkam!
Jz upam da bom tud lahek porod mela..čeprou to ne bo u kratkem.
Bouhamala, pridružujem se vsem čestitkam!
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- krfjolca
- Kofetarica
*hox* napisal/-a:Po porodu je rekla, da nikoli več noče rodit, hehe.
Jaz sem isto rekla. Zdaj sem si pa že premislila
Samo še na reden job počakam, potem pa spet v akcijo. Pa upam, da bo pri meni tudi tako, da je vsak naslednji porod lažji (čeprav ene pa pravijo, da je ravno obratno ... )
- krfjolca
- Kofetarica
lolika69 napisal/-a:da je to tko k da če greš mal močnej na v. potrebo.
Jaz sem tako potiskala, da sem imela občutek, da bom lihkar vse notranje organe pokakala . Mulo ni šel pa nikamor. Še en mesec sem imela podplut obraz in dekolte od napora. Pa nočem nobene strašiti, samo hočem povedati, da so si porodi res različni. Nekatere popadkov še čutijo ne, mene so pa recimo že prvi popadki boleli tako, da sem jokala, in to več kot 24 ur.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]