Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
pomoje je to šansa 1:1000000000000000000000000. tko da ni možno.sj tolk hitr se pomoje to tud ne zgodi.mislm s tem, da mora res bit spolni odnos, ne pa kaj drugega
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Meni se pa zdi zanimivo, kako dekleta o morebitni nosečnosti zaskrbi šele po ''dejanju''. Pa ne leti to zdaj samo na dekle zgoraj.
Drugače pa tudi jaz mislim, da ni možno.
Drugače pa tudi jaz mislim, da ni možno.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
jah teoretično možno je, če mu je res slučajno kakšna semenčica preživela na koncu prsta, če jo je prenesel vate, če si bila ravno v plodnem delu cikla in če se je semenčici in jajčecu ratalo poparčkat.
štirje če-ji... na tvojem mestu še ne bi imen izbirala
štirje če-ji... na tvojem mestu še ne bi imen izbirala
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Yazmeen napisal/-a:A ni tko, da takoj ko pride semenčica izven telesa, odmre? Baje zarad prenizke temperature Vsaj jst sm tko seznanjena.
Js sem pa lih zadnjič brala nekje na internetu, da spermiji zunaj preživijo cca 15 min. Če najdem link, ga prilepim.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
http://www.thesite.org/sexandrelationships/askthesiteqandas/sexualhealthqandas/thelifespanofsperm
Ja ja, ti vragci majhni
Ja ja, ti vragci majhni
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*hox* napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:A ni tko, da takoj ko pride semenčica izven telesa, odmre? Baje zarad prenizke temperature Vsaj jst sm tko seznanjena.
Js sem pa lih zadnjič brala nekje na internetu, da spermiji zunaj preživijo cca 15 min. Če najdem link, ga prilepim.
v tem primeru bi jst potem mela že celo Olimpijo otrok
To je pomojem čist relativno, ker nekje piše da preživijo, nekje pa da takoj v stiku s kisikom odmrejo.jst ne verjamem nobemu in pazm če nism zaščitea na svako kapljo, kam se zliva
- bouhamala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
moi T napisal/-a:Ja Bohamala, srečno, pa sporoči, kako je šlo .
Smo probali malo pospešitit zadevo in ne boste verjele naslednji dan so se (po sexu) začeli popadki, taki blagi , pol sm pa dva dni po sexu ob 5,26 rodila.
Popadke sem imela že ceu dan ampak tko na 2-3 ure, pol so se pa čist nehal in ob 00 spet začeli ampak na 10-5 minut, nism hotla panike delat in sem poskušala zaspat.
Sm si rekla , ne bom zbudla lubija sej bodo minil tko kt uni prej, sm se odločla da ne grem v porodnišnico dokler mi voda ne odteče, in točno to se je zgodl.
V porodnišnico sva pršla ob 3,30, rodila sem pa ob 5,26 (zdravega in prelepega fantka)
Porod je biu fenomenalen skoraj smešen.V porodni sobi ne vem če sem bila 20 minut,pa še to je najdle ctg traju, rodila sem čisto brez analgetikov ker je šlo tko hitr.
To bomo vsekakor še ponovili.
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
-
awSome - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Kraški svet
bouhamala napisal/-a:moi T napisal/-a:Ja Bohamala, srečno, pa sporoči, kako je šlo .
Smo probali malo pospešitit zadevo in ne boste verjele naslednji dan so se (po sexu) začeli popadki, taki blagi , pol sm pa dva dni po sexu ob 5,26 rodila.
Popadke sem imela že ceu dan ampak tko na 2-3 ure, pol so se pa čist nehal in ob 00 spet začeli ampak na 10-5 minut, nism hotla panike delat in sem poskušala zaspat.
Sm si rekla , ne bom zbudla lubija sej bodo minil tko kt uni prej, sm se odločla da ne grem v porodnišnico dokler mi voda ne odteče, in točno to se je zgodl.
V porodnišnico sva pršla ob 3,30, rodila sem pa ob 5,26 (zdravega in prelepega fantka)
Porod je biu fenomenalen skoraj smešen.V porodni sobi ne vem če sem bila 20 minut,pa še to je najdle ctg traju, rodila sem čisto brez analgetikov ker je šlo tko hitr.
To bomo vsekakor še ponovili.
Čestitke, to je pa res lepo slišati!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]