Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Aloha... ne morš nas pustit u taki firbčnosti nooo . Kake izjave je slišala v ljub.porodnišnici?
Mah sej po moje se v vsaki kej dogaja, vsaka porodnišnica ma + in -. Jez bom (enkrat v prihodnosti) rodila v postojnski, ker mi je pač najbližje, tudi če so letos tam umrli 2 pacientki, sam to ti je mal usode, mal nesreče, ne vem... Mislm, da se take stvari lahko zgodijo povsod.
Mah sej po moje se v vsaki kej dogaja, vsaka porodnišnica ma + in -. Jez bom (enkrat v prihodnosti) rodila v postojnski, ker mi je pač najbližje, tudi če so letos tam umrli 2 pacientki, sam to ti je mal usode, mal nesreče, ne vem... Mislm, da se take stvari lahko zgodijo povsod.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A ni postonjska porodnišnica veljala (oz še velja) za eno boljših?
Hehe..boga jst k je najbližja novomeška
Hehe..boga jst k je najbližja novomeška
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
pupica20 napisal/-a:hvala vam za čestitke! No ja sej tak odgovor sem tut prčakavala(kar se tiče poroda. Ma sej n vem kaj se tolk obremenjujem s tem, k itak bolečine pozabš prec ko dobiš svojo štručko v roke. joj,js že zdj komi čakam na julij.
a ti maš pa julija rok?? jaz bom pa mamica en mesec za tabo. čestitke za nosečnost pupica, želim ti zdravega bejbija
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ka pa o imenih se že kej mente Al to pride bl pol..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
Še enkat vam hvala za čestitke! Ste me kr mal presenetle! Si ni semmislila, da mi bote tko čestitale! Hvala vam ! Sweetyka, ja julija mam rok ja. Ti pa avgsta al kaj? Zanimivo! V kteri porodnišnici pa boš rodila? Sej mogoče si že povedala,ampak sem očitno pozabila. Drgač pa ena je sprašavala če se že kaj menimo o imenih. Tko,razmišlam ćže mal, pa tut s fantom sva se že neki malga menla, ampak nič kaj za ziher pa tko. Se mi zdi da je za to še ogromno časa. Ne vem pa kako je pri drugih. Ampak po moje se to začne bolj odvijat pol nekje v sedmem,osmem mesecu.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
pupica20 napisal/-a::razz: Še enkat vam hvala za čestitke! Ste me kr mal presenetle! Si ni semmislila, da mi bote tko čestitale! Hvala vam ! Sweetyka, ja julija mam rok ja. Ti pa avgsta al kaj? Zanimivo! V kteri porodnišnici pa boš rodila? Sej mogoče si že povedala,ampak sem očitno pozabila. Drgač pa ena je sprašavala če se že kaj menimo o imenih. Tko,razmišlam ćže mal, pa tut s fantom sva se že neki malga menla, ampak nič kaj za ziher pa tko. Se mi zdi da je za to še ogromno časa. Ne vem pa kako je pri drugih. Ampak po moje se to začne bolj odvijat pol nekje v sedmem,osmem mesecu.
Verjetno bom rodila kar v Celju, ker sem iz te okolice. Kaj pa ti? Ja men se tut zdi da se imena bol nakonc zbirajo, js še ne razmišljam o tem, ker sem noseča komaj 7tednov.
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
sweetyka napisal/-a:pupica20 napisal/-a::razz: Še enkat vam hvala za čestitke! Ste me kr mal presenetle! Si ni semmislila, da mi bote tko čestitale! Hvala vam ! Sweetyka, ja julija mam rok ja. Ti pa avgsta al kaj? Zanimivo! V kteri porodnišnici pa boš rodila? Sej mogoče si že povedala,ampak sem očitno pozabila. Drgač pa ena je sprašavala če se že kaj menimo o imenih. Tko,razmišlam ćže mal, pa tut s fantom sva se že neki malga menla, ampak nič kaj za ziher pa tko. Se mi zdi da je za to še ogromno časa. Ne vem pa kako je pri drugih. Ampak po moje se to začne bolj odvijat pol nekje v sedmem,osmem mesecu.
Verjetno bom rodila kar v Celju, ker sem iz te okolice. Kaj pa ti? Ja men se tut zdi da se imena bol nakonc zbirajo, js še ne razmišljam o tem, ker sem noseča komaj 7tednov.
Jaz pa bom v Postojni,ker sem tuki doma( po ta novem).
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Dekletoma iskrene čestitke, želim vama lepo nosečnost, čimlažji porod in zdravo dete.
Cukrck, iskrene čestitke za dete, cartajte se, bodite zdravi in uživajte skupaj.
Cukrck, iskrene čestitke za dete, cartajte se, bodite zdravi in uživajte skupaj.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Hvala Snow flake. Jaz pa tebi želim čimprejšnjo zanositev, ker vem, da si zelo želiš postati mamica. :bussi:
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
- G N R
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
prosiiim za pomoooč
je možna zanositev, če še ubistvo nisi imel spolnega odnosa, vendar ti je fant s prsti predru deviško kožico..in je pač pol s prsti šou u mene, nisma pa prepričana ali si jih je dobro obrisal in spraviv vse iz sebe, ko mu je prej prišlo. pomagajte
je možna zanositev, če še ubistvo nisi imel spolnega odnosa, vendar ti je fant s prsti predru deviško kožico..in je pač pol s prsti šou u mene, nisma pa prepričana ali si jih je dobro obrisal in spraviv vse iz sebe, ko mu je prej prišlo. pomagajte
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov