Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 23. Dec. 2007 14:13

Ma po moje pr naravnem porodu ne dobiš nič. Ker če ti kej dajo, je to epiduralna, ko kao ne čutiš bolečin, sam to že ni več naravno, ne? :wink:

Cukrck, hvala, da si delila z nami svojo izkušnjo :).
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 23. Dec. 2007 18:24

Vse kar sem dobila proti bolečinam, sta bili dve svečki. Vem pa, da v Kranju imajo na razpolago epiduralno in pa ultivo. Jaz če bi se odločila, bi se za ultivo. Ker bi sigurno kej trznla, ko bi mi z iglo bliz pršu pri epiduralni.

Pupica20, iskrene čestitke! :)
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 23. Dec. 2007 18:48

Kaj pa je ultivo? To pa še nism slišala? :eek:
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 23. Dec. 2007 20:43

:D
Zadnjič spremenil BIBI21, dne 02. Jan. 2008 1:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 23. Dec. 2007 21:28

Ful lepo. Smo veseli zate :bussi:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 23. Dec. 2007 21:38

cukrck napisal/-a:Pupica20, iskrene čestitke! :)

jeeiiii mamica bos!? :D :bussi:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 23. Dec. 2007 21:54

moi T napisal/-a:Kaj pa je ultivo? To pa še nism slišala? :eek:

Tudi sredstvo za lajšanje bolečin med porodom. Si pa to doziraš sama, z eno črpalko in to direkt v žilo, takoj ko začutiš popadek. Baje je potem popadek za kar polovico milejši. Ti pa pol ure pred iztisom to prekinejo, da seveda čutiš kdaj moraš pritisniti.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 24. Dec. 2007 0:50

BIBI21 napisal/-a:presrečna sem, namreč danes sm ponovila test in je pokazal, da nisem noseča ... kar oddahnila sem si :wink:

No sam da nisi, zdej pa pamet u roke ;) Da ne bo spet živčnosti in straha po nepotrebnem ;)

PUPICA čestitam ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 24. Dec. 2007 11:17

hvala vam za čestitke! :) No ja sej tak odgovor sem tut prčakavala(kar se tiče poroda. Ma sej n vem kaj se tolk obremenjujem s tem, k itak bolečine pozabš prec ko dobiš svojo štručko v roke. :) joj,js že zdj komi čakam na julij.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 24. Dec. 2007 11:17

ooops,dvojni post. se opravičujem!
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 24. Dec. 2007 13:56

Boš videla, to je nekaj najlepšega kar lahko doživiš. :love:
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 24. Dec. 2007 16:04

cukrčk vrjetn res ja. Joj ma kr še n morm dojet da bova res postala starša. d bova mela družinico zdj. Mislim čist noro!! :razz: Amapk tko ful lepo in ful fajn. ita sva se večkrat tko pogovarjala o orokih in družini in d bova imela vse to. Si pa nism mislila da bo to tko hitr pršlo. Ampak konec koncev sva že pet let skupj in oba se vidiva skupaj v družini in oba si žeiliva skupaj otroka. Tko da ful lepo d se nama je to tut uresničl.
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 24. Dec. 2007 20:42

aaaaaa, kaj sem zaj zvedla! sej vem, da bi to bolj spadalo na ZS, sao se mi ne da tolko klikat :) pupica, čestitke! pa nič nisi sporočila, pf :)
sej ne vem, kaj se pravzaprav zaželi za nosečnost ... naj vse skupaj poteka čim mirneje in brez zapletov! :) pa poročaj nam, kak pa kaj.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 24. Dec. 2007 21:28

Pupica20 long time no see :D
Si se javila z čudovito novico :hearts: Iskrene čestitke, želim ti mirno in zdravo nosečnost, predvsem pa zdravega otročka. Naj bo porod zate čim lažji in za boga ne razmišljaj za pol leta naprej kako boš rodila :P , ker bo pol kr ven skočil in ti pršparu vse bolečine (in pol svizec zavije čokolado :wink: mal heca, brez zamere). Res, predvsem ti želim zdravega otročka in čiiiiiiiiiim več cartanja z lubijem dokler ne rodiš.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 24. Dec. 2007 22:38

Prejle sva bla pr najbl neklasični novopečeni mamici :D ...

Tok sm se nasmejala njenim izjavam in dojemanjem nastale situacije (beri: dojenček pr hiš), saj ena k ne raspreda cele dneve o tem, res je modelka.

Bejbi pa noro luštn, spi cele noči, tut čez dan ga ma lepo na kauču, mali se sploh ne pusti mott, loh ga žokaš pa zjaš okol, on lepo aja :) .

Sm bla res vesela, kr končno nekdo razume, da mi ni do crklanja tuje dece, so mi lušni pa use, sam pač nism za to, nimam feelinga, niti me ne vleče preveč. Moj ga je mogu pa že takoj po rokah vlačt, ma tut dost več izkušn k js, morm pa prznat, da mu kr paše dojenček u naročju :P . Ampak na najinga kengurujčka bo mogu še mal počakat, heh.

Drgač pa glede na njene izkušne, me je kr mal minil, da bi rodila u lublanski porodnišnci. Take izjave k jih je ona slišala, bi mene u jok spraule. Mi ni do tega. :?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov