Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
sweetyka čestitke
Ful lepo, še ena nosečnca..te bomo spremlal
Sicr pa ti želim velik zdravja pa čim manj skrbi, kaj pa kako bosta..bosta že nekak, sploh če ma partner redno službo..
Ful lepo, še ena nosečnca..te bomo spremlal
Sicr pa ti želim velik zdravja pa čim manj skrbi, kaj pa kako bosta..bosta že nekak, sploh če ma partner redno službo..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
kiana - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
sweetyka napisal/-a:opala, jaz sem pa včeraj naredila test in mi je pokazal da sem noseča...sj sem ful vesela sam po eni strani me je strah, ker sem še študentka (moj ima redno službo) in me skrbi kako bo gleda faksa..
čestitke sweetyka!!
čist normalno da te je malo strah... ampak če je mali zaželjen in se ga oba veselita, potem te nima kej skrbet...
have I told you how good it feels to be me...
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
sweetyka napisal/-a:.torej se bom mogla odreči domačim suhim salamam v tem predbožičnem času
Ravno tako je bilo lansko leto pri meni, malo pred božičem sva izvedela da sem noseča, in seveda sem vedela, da nesmeš jesti tatarca, pa raznih domačih suhih salam, pršuta... Vendar mi ni bilo težko zdržat glede tega. Jedla pa nisem v nosečnosti paštet, mi je odsvetovala G, zaradi toksoplazmoze.
Pa iskrene čestitke! Uživaj v nosečnosti, kar se le da!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Sweetyka ful lepo! S tvojga posta sklepam, da je otročk zaželjen, tko da vse naj naj ti želim, pa javljej kej na ta forum kako ti gre, ker tle nas je punu firbcu . Drugače, pa sm kr mal nevoščljiva , jez bi tudi otročka, ampak nimam še finančnih zmožnosti in moj tudi ne lih.
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
jullia_ napisal/-a:bibi, zakaj točno ne greš že enkrat ponovit testa, pa raje že 2 dni psihiraš?
ker mi je v lekarni rekla, da je najboljše kak teden počakat in ponovno poskusiti kaseje, vendar ne takoj ... zej ne vem koliko je res na tem
sicer pa sm govorila z eno nosečo kolegico in ona je rekla, da je takoj začutla, da je noseča ... jst pa nimam takega občutka, da bi bla in tud nočem biti, kr si otrok ki ni ničesar kriv, ne zasluži takega življenja
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
A dej dej, ne vem kdaj je ona takoj začutla? Ko je semenčece oplodilo jajčece? Lej, ne oziraj se na druge. Če maš dvome, kup jutr Clear blu in ga nared. Jst ti povem, da ful dolg nisem vedla, da sem noseča. Nikol nisem mela rednih menstruacij in mi je ful pozno potegnal, da ta mesec, je pa res še nisem mela. Pa sem nardila test. Drugač pa sploh nisem vedla.
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
moi T napisal/-a:Sweetyka ful lepo! S tvojga posta sklepam, da je otročk zaželjen, tko da vse naj naj ti želim, pa javljej kej na ta forum kako ti gre, ker tle nas je punu firbcu . Drugače, pa sm kr mal nevoščljiva , jez bi tudi otročka, ampak nimam še finančnih zmožnosti in moj tudi ne lih.
Ja, imaš prav, otrok je zelo zaželjen Veš da se vam bom javljala, sej vsak dan spremljam forum v službi.
mily napisal/-a:A dej dej, ne vem kdaj je ona takoj začutla? Ko je semenčece oplodilo jajčece?.
Ma to pa res ni mogla čutit. Js sem začutla ko mi je menstruacija zamujala da imam neke čudne občutke v trebuhu, pa prsi sem mela ful težke, in sem takoj vedla da je to to.
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Jst pa sploh nisem še vedla, da sem noseča, ko mi je moj dragi rekel, da sigurno sem, ker sem ful menjavala razpoloženja. Pa sem bla ful dobre volje, čez par minut, pa tečna k hudič, in je kuj porajtu, da je neki drgač in da je sigurno to to. In je blo res, hehe. Je pa res, da sem čez nekaj dni potem sama porajtala, da mi ne paše sladko, kot mi je vedno pred menstruacijo, in sem šla potem delat test, pa je pokazal +, pa kar nisem mogla verjet, tko da sem čez dva dni spet nardila test in je bil spet plusek.
Zdej pa mava buhtlčka, 4 mesce starga.
Zdej pa mava buhtlčka, 4 mesce starga.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov