Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 18. Dec. 2007 15:05

punci hvala, bom prvo še enkrat test naredla in se potem odločala o nadaljnem ... upam, da je res samo psiha.

Damyanchyka ... stara bom 22 let, sicer sm si ga resnično želela, samo glede na to, kako sva z prejnjim šla narazen, si tega ne želim in samo tega mi še manjka.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 18. Dec. 2007 15:12

Kakšno zaščito sta pa uporabljala? A to mislš, da si z bivšim noseča, al pač zarad njega neb rada..k maš strah pred tem, da bi te nekdo pustu..?

Mogoče je res strah, ker pač tuk o tem razmišlaš..Upam, da bo use ql no..Sicr vrjamem, da k dejansko pride do nosečnosti(pa tut če si ful želiš), pridejo neki dvomi,strahovi..sam pa tut vrjamem,da se da čez to..Good luck ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Dec. 2007 15:13

Jah, pa mali še vedno (msilm, potencialni mali, če si slučajno noseča) ni nič kriv, da sta vidva nehala in da je bivši ... čudn pač.
Jst vem, da bi me vrjetn pol celo življenje razjedal not nekje pr srčku, če bi nardila kej tazga :?
Drugač pa možno, da si naletela na kakšno virozo, ker teh je zdj polno povsod in ti je zarad tega slabo, da ti je pa slabo zjutrej, je pa zgolj in samo naključje. Držim pesti, da se izteče čim bolje zate.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 18. Dec. 2007 16:21

BIBI, saj v temi o menstruaciji si pa napisala, da si jo ta mesec imela... :?
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 18. Dec. 2007 18:01

metuljčica* napisal/-a:BIBI, saj v temi o menstruaciji si pa napisala, da si jo ta mesec imela... :?

mela mela, sam je blo vse tak čudno in nič preveč podobno M ... sam ko sm jo dobila sm bla vesela, zj pa ne več tok, ker je blo kot en izcedek :roll:

pa tok šibka, da bi lahk par dni mela en tampon, pa bi bil preveč
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 18. Dec. 2007 18:04

Damyanchyka napisal/-a:Kakšno zaščito sta pa uporabljala? A to mislš, da si z bivšim noseča, al pač zarad njega neb rada..k maš strah pred tem, da bi te nekdo pustu..?

Mogoče je res strah, ker pač tuk o tem razmišlaš..Upam, da bo use ql no..Sicr vrjamem, da k dejansko pride do nosečnosti(pa tut če si ful želiš), pridejo neki dvomi,strahovi..sam pa tut vrjamem,da se da čez to..Good luck ;)

ja če sm noseča, sm z bivšim ... v bistvu je pa tako, ker sva celo poletje delala na bebici, nisva uporabljala nobene zaščite in sva brez vsega ... jst že eno leto in pol ne jemljem več KT.

no, sej lahko da je res sam strah in psiha, sam mene tok skrbi
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 18. Dec. 2007 18:09

Celo poletje si delala na bebici in zdaj ce si noseca gres splavit??? NEEE, ne delaj tega. Grozno zal ti bo.
Ne poznam vaju, ne vem zakaj sta sla narazen, ampak ni fajn slisati, da sta bila ze tako dalec, da sta delala na bejbiju in zdaj sta sla narazen :(
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 18. Dec. 2007 18:13

^^ ja full sm ( sva ) si želela imet bebico in ustvarit družino, it nekam za sebe, sam kaj ko on ni tak tip da bi se vsem lahko upru, potrudil za naju ... so tu drugi razlogi, poleg njegovega karakterja ...
po drugi strani pa razmišljam, da si otrok zasluži in mamo in očeta, tega pa ne bi mel
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 18. Dec. 2007 18:19

BIBI21 napisal/-a:^^ ja full sm ( sva ) si želela imet bebico in ustvarit družino, it nekam za sebe, sam kaj ko on ni tak tip da bi se vsem lahko upru, potrudil za naju ... so tu drugi razlogi, poleg njegovega karakterja ...
po drugi strani pa razmišljam, da si otrok zasluži in mamo in očeta, tega pa ne bi mel

Aja. Po eni strani maš res prav. Po drugi pa... Ne vem, jaz ne bi mogla "ubiti" otroka. Nekaj, kar ni krivo za to, da sta vidva sla narazen. To je samo moje skromno mnenje, odlocitev pa je itak na tebi. Ti ves kaj je najboljse za tebe in upam, da se bos dobro odlocila. :)
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 18. Dec. 2007 18:22

no, najprej bom ponovno test naredla in se kasneje odločila kako in kaj ...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 18. Dec. 2007 18:25

brihtna dečva :top: :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Dec. 2007 18:30

BIBI21 poletje je ze par mesecev dalec, se ti ne zdi? Potem bi bila po tej logiki zdaj ze itak v enem 3. - 4. mesecu in ni sans za splav ... Pa lahko bi ze pri prvem izostanku menstruacije delala test, ce pa si jo imela pa itak, da nisi noseca, ce nisi imela nezscitenih odnosov od poletja naprej.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 18. Dec. 2007 18:48

BIBI21 mogoce bi se pa stvari med vama postimale, ce bi mela bebiko? Sej ne vem kasne so ble stvari med vama in kaksn odnos masta..
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 18. Dec. 2007 18:55

Josephina napisal/-a:BIBI21 mogoce bi se pa stvari med vama postimale, ce bi mela bebiko?

Tole je ponavadi glavna napaka, če imajo pari otroka zato,da bi uredili stvari med seboj (BIBI21, ne govorim o tebi). :? Otrok je po mojem mnenju preizkušnja razmerju in če ni bilo vse O.K. že prej, se bodo razhajanja potem še bolj pokazala...

BIBI21 držim pesti, da nisi noseča, pa čimprej naredi test, da boš mirnih živcev :wink:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Dec. 2007 20:17

metuljčica* napisal/-a:
Josephina napisal/-a:BIBI21 mogoce bi se pa stvari med vama postimale, ce bi mela bebiko?

Tole je ponavadi glavna napaka, če imajo pari otroka zato,da bi uredili stvari med seboj (BIBI21, ne govorim o tebi). :? Otrok je po mojem mnenju preizkušnja razmerju in če ni bilo vse O.K. že prej, se bodo razhajanja potem še bolj pokazala...

BIBI21 držim pesti, da nisi noseča, pa čimprej naredi test, da boš mirnih živcev :wink:

Ja, ampak otroka tudi ne gres nacrtno delat z nekom, s katerim gres potem cez noc narazen. Ce so problemi, jih najprej uredis, pa potem nacrtujes druzino. Zato mi tudi ni logicno, kako z nekom delas na otroku, potem pa ga zasovrazis do te mere, da potencialnega otroka ne bi sprejel samo zato, ker je od bivsega ... potem bi tudi locene zenske lahko iz sovrastva do bivsega moza zavrgle ze rojene otroke, ker so to geni 'napacnega' moskega. Pa dobro - to je stvar od BIBI21, se mi pa zdi butasto, da je zdaj taka panika - ce sta takrat zelela otroka, potem je nastal iz ljubezni, ne?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]