Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Dec. 2007 15:21

razmazena_maca napisal/-a:
*purple* napisal/-a: če ti paše cela škatla piškotov jo pač poješ,
in to je pa res fu hranilnih snovi za otroka ja :roll: jaz sem uza to, da ženska je predvsem tako, da bo otrok dobil hranilne snvi. ker če ješ dokaj zdravo se tudi, če se pač malo ali dosti zrediš, dobiš dokaj hutro dol(idealen primer:mily) pamet v roke, nepotrebnega špeha se ne znebiš enostavno, tosto "nujno zlo" od nosečnosti pa navadno vse dobijo dol

ja ja verjetno te bo škatla piškotkov pokopala ja :roll:
a dej no, nosečnost je en tak proces kjer uživaš vmes, se ne sikiraš in se ne postavljaš na glavo če se mal zrediš.
nevem zakaj bi se držala nazaj če bi se mi cel dan jedli piškoti.valda da bi si jih prvoščla, zakaj pa ne?pa tud same zelenavce jest ni lih uredu, veš :wink:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 14. Dec. 2007 15:49

lolitaa napisal/-a:nisem mislila tega da je mama po cele dneve po kozmetičnih salonih, ampak neki moraš dat nase, kljub temu da imaš otroka.tako je moje mišljenje.in ker to žensko poznam lahko povem da je njena skrb samo otrok ker službe nima.kadila je med nosečnostjo in še vedno kadi kr pred otrokom.to zame ni zgledna mamica.glede strij, pa..itak da jih vsaka dobi med nosečnostjo, ampak zame je to malomarnost da se niti pomažeš ne.nikoli pa ne bi pomislna na to da zarad strij ne bi mela otrok.

ja sam tist k je angnjem k strijam jih bo dobu. poznam eno k se je mazala vsak dan trikrat pa jih je dobila največ možn taglobokih po trebuhu. mene je tega res strah. nikol več pol ne morš dat gor dvodelnih kopalk :(
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Dec. 2007 15:52

Lahk jih daš, razn če te tuk motjo, da zarad tega ne daš ;)

Pač narava nardi svoje, nimaš kej..mogoče lahko malenkost pripomoreš, sam usega se pa ne da rešt s kremcam ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 14. Dec. 2007 15:54

neeeeeeeeeeeeee :cry:

:D ne sj vem, sam mene to res mot. jest bi rajš prdobila 60kg, sam da nebi strij mela. shujšaš že, sam strije.. to se pa ne da pol nč narest.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Dec. 2007 15:55

Ne deli si problema s tem..Mogoče boš pa enkat mela ful materinskega čuta, pa ti bo pol useen za take malenkosti.. ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 14. Dec. 2007 15:56

^^ pol maš pa odvečno kožo, ko shujšaš 60kg
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 14. Dec. 2007 16:06

Damyanchyka napisal/-a:Ne deli si problema s tem..Mogoče boš pa enkat mela ful materinskega čuta, pa ti bo pol useen za take malenkosti.. ;)

ja sj, jest bi mela otroka pa nespokano kožo. mah sj, jest se bom mazala, če bo bo, čene pa ne.. mami jih ma tut po dojkah pa bokih tko k jest, med nosečnostjo jih pa ni dobila, tko da upam da sm po njej :D
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Dec. 2007 16:07

Čene bo pa partnter prstavu kak €, da se poprav tisto kr te tku mot :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Dec. 2007 16:36

Ahaha, Densy, delim tvojo grozo, strah :D in upanje, da bo čez par let strije možno zradirat.

Drgač pa se js ne mislm čis nč basat med nosečnostjo in ja, se mislm pazt, u smislu, da jem stvari, k so zdrave zame, še bol pa za bebo. Sm navajena odrekanja in nosečnosti ne mislm met za izgovor.

Dons sm bla pr kolegici bajsiki, k ma čez tri tedne rok in razkazala mi je use ... najbl sm dol padla (kako tipično zame) ob kjutlih cotkah (predusm miniaturnih supergicah) :D .

Ne rabm govort, da me je spet (u zadnem mescu so se že dogajal sumlivo nenavadni pomisleki) zamikal, da js bi pa tut. Ali jebiga, vem, da si za preoblačt pa slačt loh umislm Barbiko, prava beba pač ni samo to :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Dec. 2007 18:35

lolitaa napisal/-a: ampak zame je to malomarnost da se niti pomažeš ne.nikoli pa ne bi pomislna na to da zarad strij ne bi mela otrok.

men se pa to ne zdi malomarnost.men se zdi malomarnost če se človk ne umijen in če smrdi, ne pa da se ne maže s kremo proti strijam.
navsezadnje obstaja veliko žensk, ki se mažejo z vsemogočimi žavbami, pa jim nobena nč ne pomaga.Ja, res rajše dnar vložim v kej bolj konkretnega kot pa v tiste pregrešno drage žavbe.
nekak se je pač s takimi stvarmi treba sprijaznit, če ne je pač to slabše za vas.Ne pomagajo vsakemu te žavbice, kaj boste pa potem če vam ne bodo?se postavljale na glavo noč in dan? :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 14. Dec. 2007 20:00

Se kar strinjam s Purple tule.
S tem, da si jaz privoščim škatlo piškotov, ne da bi rabila nosečnost za izgovor. :D
Meja med zanemarjenostjo in pretirano obsedenostjo z lastnim telesom oziroma zdravjem, je za vsakogar drugje, a ne?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 14. Dec. 2007 20:42

*purple* napisal/-a:nevem zakaj bi se držala nazaj če bi se mi cel dan jedli piškoti.valda da bi si jih prvoščla, zakaj pa ne?pa tud same zelenavce jest ni lih uredu, veš :wink:

Pravjo, da kar se nosečnici zalušta, da za to ne sme bit prikrajšana. :D Tko da, kar se je meni zaluštal med nosečnostjo , to sem pojedla, popila... Pa sem se zredila za samo 14kg, ostali pa so mi le še štirje. Pa se ne sekiram, bojo že še šli dol.
Glede strij pa tkole. Jst jih do osmega meseca nisem imela, niti ene, sem se vsak dan mazala s kremcam, potem pa sem dobila v enem mesecu ful strij. Pa kaj naj zdaj? Nič, to pride v paketu. :wink:
Baje se jih pa v nekaterih kozmetičnih salonih že da odpravit. :wink:
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Dec. 2007 23:35

cukrck napisal/-a:
*purple* napisal/-a:nevem zakaj bi se držala nazaj če bi se mi cel dan jedli piškoti.valda da bi si jih prvoščla, zakaj pa ne?pa tud same zelenavce jest ni lih uredu, veš :wink:

Pravjo, da kar se nosečnici zalušta, da za to ne sme bit prikrajšana. :D Tko da, kar se je meni zaluštal med nosečnostjo , to sem pojedla, popila... Pa sem se zredila za samo 14kg, ostali pa so mi le še štirje. Pa se ne sekiram, bojo že še šli dol.
Glede strij pa tkole. Jst jih do osmega meseca nisem imela, niti ene, sem se vsak dan mazala s kremcam, potem pa sem dobila v enem mesecu ful strij. Pa kaj naj zdaj? Nič, to pride v paketu. :wink:
Baje se jih pa v nekaterih kozmetičnih salonih že da odpravit. :wink:

se strinjam ja.Moj fotr je moji mtko vsak dan zvečer hodil po željah v trgovino ker se je nemogočega spomnila.Pa ful je limon jedla, na dan zihr kilo/dve.Pa ne zgledam kot kitajc :D
nosečnost je pač nosečnost, se tud me zdi da takrat pač orš uživat brez sikiranja in vzet en kup stvari v zakup.Navsezadnje se ljudje staramo in ni šans, da zgledaš čez deset let, tako popolno kot danes :) tiste mame ki se pa tako nališpajop, so pa pač, grozne :)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Dec. 2007 23:38

purple tole z limonam pa mau pretiravaš ;)

Sicr pa itaq use je ql če je zmerno.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 15. Dec. 2007 11:40

*purple* napisal/-a: Pa ful je limon jedla, na dan zihr kilo/dve.Pa ne zgledam kot kitajc :D

ah dej no, ne pretiravi.kilo limon sploh pa dve ni sigurno pojedla, verjetno 1 al pa 2 limoni :D .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]