Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 13. Dec. 2007 11:02

Ja se strinjam. najlažje je govorit nekaj v naprej, pa sploh ne veš kako je. Jst sem se med nosečnostjo zredila za 22 kg (ja da nov kira iz stola padla), sploh proti koncu mi je šlo ful gor. pa sem kr precej mirkala. Vem, da sem se vmes ful sekirala in sem neki časa jedla samo sadje (ko je blo grozdje, sem si kr gajbico gozdja kupla, hehe), amapk je šlo enako gor. No, pa je potem s porodom šlo dol 7 kil, ostalo pa v letu dni s tem, da se sploh nisem sekirala preveč. Jedla sem enako naprej, ampak očitno je med nosečnostjo telo tko odreagiru, da sem ful na kg dobla.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Dec. 2007 11:28

No tole glede kilaže pa to se pomoje res ne da obsojat(posledično strije). Moja mami k se je k je rodila starejšga brata 24kg. Pr men pa tamaumu pa 13kg. Pa je rekla da ni nč drgač delala. Tuki so tut hormoni krivi, ravnovesje..

Mami ni nobenih krem uporablala pa ma lepo kožo brez strij okol trebuha, pa tut celulita recimo ma mn k marsikatera mlada punca.

Ne morš tko obsojat, razn če primera res ne poznaš.

Nosečnce so pa drgač ful lepe ženske..usaj men ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 13. Dec. 2007 14:18

meni so tudi nosečnice lepe..tudi če kak kilogramček gor dobijo...to ni nič hudega...kolikor jih jaz poznam...je s skrbjo za malčka in dvigovanjem ipd. šlo vse dol...upam, da bo tudi pri meni tako :) sigurno pa ne bom gledala v nosečnosti samo nase...temveč na to kar bo za otroka dobro...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 13. Dec. 2007 14:27

astra_mb napisal/-a:morda pa ima tako kožo? ne razumem žensk,ki obsojate druge zaradi strij :roll: nekatere pač imajo neelastično kožo in nobena krema ne pomaga!
ne rečem da se na videz zanemari...in ne da nič nase..ampak..strije? to pa je malo too much..bi rada vas videla v nosečnosti kakšne boste...tudi kar se kilogramov tiče..ene pač voda zalije..druge spet ne..ljudje smo si različni..ne sme pa se zdaj žensk obsojat...halo.. :roll:

ona niti povohala ni kreme.nasploh se je cela zanemarila.in kdo koga obsoja?? :roll: js sem samo povedla kakšno je dejansko stanje, briga me če je debela, pouna strij in ne vem kaj še vse.naj bo taka k ji paše.js sem samo rekla da ne razumem takih žensk k dobijo otroka in so poročene se zanemarijo, češ sej itak mam družino, ni se mi treba za nobenga rihtat. :roll:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 13. Dec. 2007 14:28

lolitaa napisal/-a:
astra_mb napisal/-a:morda pa ima tako kožo? ne razumem žensk,ki obsojate druge zaradi strij :roll: nekatere pač imajo neelastično kožo in nobena krema ne pomaga!
ne rečem da se na videz zanemari...in ne da nič nase..ampak..strije? to pa je malo too much..bi rada vas videla v nosečnosti kakšne boste...tudi kar se kilogramov tiče..ene pač voda zalije..druge spet ne..ljudje smo si različni..ne sme pa se zdaj žensk obsojat...halo.. :roll:

ona niti povohala ni kreme.nasploh se je cela zanemarila.in kdo koga obsoja?? :roll: js sem samo povedla kakšno je dejansko stanje, briga me če je debela, pouna strij in ne vem kaj še vse.naj bo taka k ji paše.js sem samo rekla da ne razumem takih žensk k dobijo otroka in so poročene se zanemarijo, češ sej itak mam družino, ni se mi treba za nobenga rihtat. :roll:

Ne pozabit dihat! :)
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 13. Dec. 2007 16:32

Moja najboljša prijateljica se je v prvi nosečnosti zredila za 30kg :eek: . Mene je priznam skoraj kap zadela, pa vem da ni pretiravala, mazala se je z ne vem čem vse, pa je imela take strije, da ji je blo še full dolg hudo. Ko je rodila sina, so ji kg kar skopneli, ker je imela ogromno količino vode v sebi in je voda dobesedno tekla od nje po porodu. Vse je zgubila v manj kot letu dni. Evo pa je v drugo noseča. Aprila ima rok in ima full majhen trebušček, če je ne poznaš misliš, da se je samo malo zredila. Dobila je do zdej mislim da okoli 5kg in zgleda full dobro.
Meni je vsaka nosečnica lepa, ne glede na to koliko kg ima in ali ima strije ali ne. Nosečnost je lepo obdobje in na ženske ki pričakujejo res ne smemo gledat na tak način kot nekatere. Je pa res, da se pa ni treba čisto zapustit, to pa dam prav :wink: . Sodelavka je noseča pa je tok fejst, da sam gledam kok je lepa v času nosečnosti :) .
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 13. Dec. 2007 21:32

lolitaa napisal/-a:

ja to ne velja za vse. morm priznat, da je moja mami veliko bolj "šlank" k kakšna ženska, ki sploh še ni rodila in po moje tiste ženske ki dajo kaj do sebe se ne zanemarijo ker so poročene živ dokaz vidim vsak dan... ne me napadat samo svoje mnenje izražam :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Dec. 2007 22:04

tempo življenja dostkrat pač tko nanese, da pač ne gre več tako kot prej.sicer pa raje vidim neurejeno mamico s skuštranimi lasmi in v trenirki, kako se nonstop ukvarja s svojim otrokom, kot pa tisto ki na dan predela deset kozmetičnih salonov, otrok je pa cel da pri varuški. :roll:
Moja mami je mela kumi čas da si lase umje, kaj šele da bi se nevemkako rihtala.
Sicer pa je takrat ko je otrok majhen čas za otroka in ne za lišpanje :)
strije?Ohja, če se pa zarad tega obremenjujete potem pa res nevem kaj naj rečem.To je pač stvar porodnega procesa, ki jo moraš vzet v zakup, če slučajno vseh sto žavbic anormnih cen ne bo pomagalo.Če se pa stem ne moreš sprijaznit, pa ne zanosiš in ne greš rodit.Sicer pa je to najmanjši problem v nosečnosti, bodite raje vesele da boste imele zdrae otroke in da boste zdrave ve, kot pa s tistimi petimi strijami na trebuhu :wink:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Dec. 2007 0:19

*purple* napisal/-a:strije?Ohja, če se pa zarad tega obremenjujete potem pa res nevem kaj naj rečem.To je pač stvar porodnega procesa, ki jo moraš vzet v zakup, če slučajno vseh sto žavbic anormnih cen ne bo pomagalo....//Sicer pa je to najmanjši problem v nosečnosti, bodite raje vesele da boste imele zdrae otroke in da boste zdrave ve, kot pa s tistimi petimi strijami na trebuhu :wink:

Tuki se pa morm strinjat. Čeprou ne vem če je kira u takem kontextu zdej pisala. (da bi se ji strije tuk gravžale oz. bi ji ble nesprejemljive, da zdej ap zarad tega otrok neb mele..pa ne vem kaj)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 14. Dec. 2007 9:17

Punce,nobene ne obsojam,nisem vedla da je to odvisno tud od hormonov in vsega..pač sem vedno mislila da se toliko zredijo tiste ki potem ogromno jejo, ker mislijo da zdaj pa lahko.Nisem nič hudega mislila s tem,res ne čeprav je izpadlo tko.
Sama si zmeri želim da si ne bi preveč postave pokvarila enkrat z nosečnostjo,ampak očitno se na to ne da preveč vplivat :S sploh če ti voda zastaja.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Dec. 2007 10:42

nosečnost more bit lepa in zdrava in mislm da je precej bedasto, če se takrat nekej nazaj držiš da potem ne boš mel kakšne kile preveč.takrat pač ješ, če ti paše cela škatla piškotov jo pač poješ, če ti pašeta dve kili mandarin jih pač poješ :) taka pač je nosečnost, velik boljše je če si sproščen in ti ni mar za tistih par kil potem, kot pa da se skos sikiraš in s stem tudi škoduješ otroku, pa seveda tudi sama sebi.

Damyanchyka...ubistvu sm bolj na splošno pisala, ker obstaja veliko žensk ki se žrejo zaradi treh strij.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 14. Dec. 2007 10:56

jst pa upam, da bo medicina tok napredovala, da se jih bo dal čez 10 let- kop bom jest noseča, al pa kakšno leto prej- že odstrant :)
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 14. Dec. 2007 12:47

*purple* napisal/-a: če ti paše cela škatla piškotov jo pač poješ,
in to je pa res fu hranilnih snovi za otroka ja :roll: jaz sem uza to, da ženska je predvsem tako, da bo otrok dobil hranilne snvi. ker če ješ dokaj zdravo se tudi, če se pač malo ali dosti zrediš, dobiš dokaj hutro dol(idealen primer:mily) pamet v roke, nepotrebnega špeha se ne znebiš enostavno, tosto "nujno zlo" od nosečnosti pa navadno vse dobijo dol
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 14. Dec. 2007 12:56

nisem mislila tega da je mama po cele dneve po kozmetičnih salonih, ampak neki moraš dat nase, kljub temu da imaš otroka.tako je moje mišljenje.in ker to žensko poznam lahko povem da je njena skrb samo otrok ker službe nima.kadila je med nosečnostjo in še vedno kadi kr pred otrokom.to zame ni zgledna mamica.glede strij, pa..itak da jih vsaka dobi med nosečnostjo, ampak zame je to malomarnost da se niti pomažeš ne.nikoli pa ne bi pomislna na to da zarad strij ne bi mela otrok.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 14. Dec. 2007 12:58

Jaz poznam eno, ki je enkrat izjavila, da ne bo nikoli zanosila oz. rodila samo zato, da si ne bo postave pokvarila :roll: :roll: katastrofa od katastrofe :roll:
You want me to be something I can never ever be.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov