Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Dec. 2007 20:54

Ah, js ne vem o kašnih moških ve to govorite, ampak očitno jih je ena sama finoča in pa votla glava :? .

Razumela bi (čeprou vem, da bi me przadel), da noče bit med samim porodom zravn, ampak da bi mi pršu na dan z izjavami, da mu po tem, kar je vidu, nism več prvlačna in mu ni do seksa :steinigung: ...

Ne vem, a taki deci misljo, da dojenčka dobiš "pakiranga" u svežih cuncah, brezhibne, po pudru dišeče pouti, ženska ga pa u porodni sobi zgolj preuzame?! Ni mi jasno, kaj si dotični predstaulajo pod proces rojstva oz poroda ... Sploh pa, moški nej bi biu tm zato, da je ženski u podporo, tko da sedi zgori ob njej in mu ni treba direkt gledat kako se dete dejansko rojeva ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 07. Dec. 2007 11:17

ma taki si sploh ne zaslužijo potomcev, če niso pripravljeni s svojo vse dat skoz..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhamala » 07. Dec. 2007 11:39

pozdravljene.
Že neki časa me ni blo kle gor, no zdj sm 37 tednov noseča in bi šla kr že rodit.
Zanima me če kera ve kako po naravni poti sprožit porod. Sm slišala da naj bi sex pomagu, pol mi eni rečej o naj se grem ful neki sprehajat (kar ne morem ker , če se sprehajam tko 10minut mam filing kot da mi bo dete ven padlo, in vsak korak tako svinjsko boli, da zadn mesec tud to trgovine ne morm.) Tko da bi bila zelo hvaležna za kakšen nasvet kako malo prej roditi.......dete je že čist za ven ampak se mu še ne ljubi.
Ginekologinja mi je celo rekla da bi bilo fino če bi mau prej rodila ker sem kot pouna luna (voda me je tako zalila da si sploh nisem več podobna , zredila sem se pa za 21kg. trebuh mam ogromen pa še trebušne vezi so mi popustile in tko hecn zgleda ka mi kr čez visi.).
Tko da če ma kera izkušnje kako naravno sprožit porod , bom zelo vesela če bo to delila z mano.
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 07. Dec. 2007 12:54

bouhamala napisal/-a:Tko da če ma kera izkušnje kako naravno sprožit porod , bom zelo vesela če bo to delila z mano.

mislim kera vprašanja :roll: .a ni za to zadolžen zdravnik??
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 07. Dec. 2007 13:31

^^ Jst sm slišala, da seks proti koncu nosečnosti lahko sprož porod :ja:
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhamala » 07. Dec. 2007 13:35

Ja so vprašanja za zdravnike,mam pač tako smolo da je moja ginekologinja zelo redko besedna in se sam zasmeje ko jo kej tazga uprašam.

mislim kera vprašanja :roll: .a ni za to zadolžen zdravnik??[/quote]
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 07. Dec. 2007 14:52

Bouhamala joj ti nisem zdele nič folš. Verjamem, da ti je grozno. Tudi sama sem se v nosečnosti zredila zavidljivih 22kg. Sem bla ko nasedli kit :lach: . Pa še mulka ni hotla ven. So mi sprožl porod šele 14 dni čez rok. Jah, res ni blo lušn. Drugač pa ja, veliko hoje, seks (sperma naj bi mehčala MV, kakšna topla kopel. Hm, se ne spomnem več. Upam da ti bo karkoli pomagalo, meni namreč ni nič in sem dobila umetne.

Drugače pa glede partnerja pri porodu. jst mislim, da se mora sam odločit, če želi biti zraven. Verjamem, da vsak pač ne mara tega gledat, ne mara krvi al karkoli druga, tko da pod prisilo ga držat tam, je totalno nesmiselno. Zdej če pa je, pa upam, da je le toliko zrel, da se mu potem ženska res ne zagabi. :? Jst sicer takih moških ne razumem, ampak ok, sto ljudi, sto čudi. Sem pa vesela, da moj ni eden izmed takih.

bouhamala upam, da boš kmalu dočakala popadke in dobila v roke svojo štručko. :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 07. Dec. 2007 15:16

Ja Bohamala, srečno, pa sporoči, kako je šlo :wink:.
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a pajkica » 08. Dec. 2007 14:24

....
Zadnjič spremenil pajkica, dne 14. Feb. 2008 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 08. Dec. 2007 22:38

Prvi znaki nosečnosti so lahko zelo različnoi. Nekaterim je hitro zelo slabo, nekatere pa je sploh nimajo. Težko je reči kdaj in kaj.

Izcedki so pa med nosečnostjo zelo povečani. Vsaj pri meni je bilo tako.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 09. Dec. 2007 12:59

Kolegica ima zdele 3mesce starega sinka in ji je bla nosečnost vključno s porodom tko na izi, da skor ni za vrjet. Čist celo nosečnost je hodla okol, niti enkrt ji ni blo slabo, kot, da sploh nima otroka pod srcem u glavnem. Edino včasih (bolj proti koncu) se je zgodilo, da je bla ful zaspana in tko. Ker se je celo nosečnost ful gibala je rodila čist mimgrede. Pravi, da je ni niti malo bolelo - kr šel je ven mali. :D Je rekla, da se je tista, ki je bila poleg nje v porodni drla ko žival pa svojga tipa 1000× preklela. :D

Ko so se ji začeli popadki je poklicala fanta, da bo treba v bolnico počasi in jo je prašu če mora takoj prit al lahko še nekaj do konca naredi. Pa je rekla, da naj kr nardi kar ma pa pol pride. :D Mislim res je dobra, ker jst se že vidim kako bom že 14dni pred rokom sedela pred hišo u avtu. :rofl:

Ko bo čas se bo pa tut moj partner sam odloču a bo zraven al ne, čeprav si itak želim, da bi bil. Sicer je že omenu, da bo, samo ne bom ga smela držat za roko, ker mu jo bom zlomila. :D

Bomo vidl kakšna bo dejansko situacija čez par let.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 09. Dec. 2007 17:58

Ful dobra prjatlca mojga fanta je tut taka modelka.

Rok je mela že par dni nazaj, ampak niti ne trza, še vedno dela, hod naokol, celo nosečost ni mela nobenih problemou, sploh ne bi vedla, da je noseča, če neb mela tistga ogromnga trebuha, tut razpreda in ne utruja o tem (tko k kolegice k jih mam, res so dosadne :? ), skratka men je ful faca :) .

Res si želim, da bi jo nekega dne loh posnemala, sam kokr sm js ena drama queen, ne vem, če bi men to šlo :roll: . A upanje ostaja :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 09. Dec. 2007 23:16

Jaz sem vsa najstniška leta bila totalno proti otrokom,govorila da jih ne bom nikoli imela in vse ostalo.
Potem pa se je to obrnilo,sploh v zadnjem letu,ali pa dveh. Res sem stara 20 let, ampak nekak ne znam opisat občutka,ki se sproži ko vidim kakšno mlado mamico z dojenčkom v naročju,vozičku,ali pa še slabše,bolj mi je hudo ko vidim kako nosečnico. Včasih si želim dab i bila na njihovem mestu.Ampak to je taka majhna želja ki raste...Nimam še niti faksa končanega,niti službe, s fantom živiva še vsak zase...Saj vem da nimam pogojev, ampak včasih bi šla kar nekam v kot jokat ko vidim kakšno mamico.
Ne morem verjet da sem to napisala,ker dve leti nazaj sem res govorila da jaz pa otrok nikoli i nda se v meni nikoli ne bo prebudil materinski občutek...zdaj pa mam .
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Dec. 2007 1:39

...
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 17. Dec. 2007 0:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 10. Dec. 2007 2:05

Za vse bo še prišel ta čas. :bussi:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov