Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 23. Avg. 2007 21:42

Maychy napisal/-a:Bi pa tudi jaz poudarila, da se na to metodo računanja ne gre zanašati ravno. Je pa zelo uporabna, ko si želiš otročka. :D

Se strinjam s tabo Maychy! Ti morda načrtuješ???
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 24. Avg. 2007 10:01

Ne, ne... Zaenkrat še ne. Treba najprej naredit faks. Sem pa razmišljala o tej metodi in me celotna tematika zelo interesira.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 24. Avg. 2007 15:39

M!NA napisal/-a:
urszika napisal/-a:Si beležim, ampak sem prej jemala tabletke.. zdej sm mela pa že kr par tednov nazaj zadnjo menstruacijo, tista je prišla kar normalno.. sicer sem vedno mela to neurejeno, ampak sem mislila da se bo po jemanju tabletk uredilo. Pa se ni (upam da je to vzrok).
Smo že delal test pa še ga bomo. :?

Odvisno kolko časa jih jemlješ, ponavadi traja, da se telo privadi na tabletke in se šele po nekaj mesecih uredi cikel. Držim pestke, da te obošče čimprej!

Aja no nism se jasno izrazla.. zdej sm tabletle nehala jemat in sm mislila da bo vseeno urejeno.. in zdej čakam to M k ena budala in sva s fantom cela živčna.
Sta bla pa že dva testa negativna (en dans tud) tko da tole očitno ni tema zame (hvalabogu). :wink: :)
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 24. Avg. 2007 16:11

Moja prijateljica in poročna priča mi je malo prej sporočila veselo novico, da je v drugo noseča :jump: :jump: . Sicer je na začetku, ampak sem full vesela.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 24. Avg. 2007 18:34

urszika napisal/-a:Aja no nism se jasno izrazla.. zdej sm tabletle nehala jemat in sm mislila da bo vseeno urejeno.. in zdej čakam to M k ena budala in sva s fantom cela živčna.
Sta bla pa že dva testa negativna (en dans tud) tko da tole očitno ni tema zame (hvalabogu). :wink: :)

Jaz se nebi ravno zanašala, da se bo uredila. Ko sem jih jaz nehala jemat je bila M bolj zmešana kot kadarkoli prej, tako da ti svetujem mirne živce, da ne bo še stres vplival. :wink:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 24. Avg. 2007 20:25

LARIKA napisal/-a:Moja prijateljica in poročna priča mi je malo prej sporočila veselo novico, da je v drugo noseča :jump: :jump: . Sicer je na začetku, ampak sem full vesela.

FUL LEPO! :tanz:

Dajte mi babe povedat nekaj.. Tiste ki ste ze ble nosece/ste trenutno nosece.. Je mozno da sem kljub M (ki je ta mesec extra cudna) noseca? Sumim namrec ker se zadnji teden pocutim za en drek, slabo mi je, na cajte se mi vrti.. Hrana mi je en trenutek za popizdit dobra pol ko se je pa lotim pa bi bruhala najrajsi :eek:
Kaj je zaj to? Sem noseca al umiram? :D
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 24. Avg. 2007 20:37

Umiraš skoraj 100% da ne :P. Možnost da si noseča je pa tudi a ne :wink: ? Naredi test pa boš vidla kaj od tega dvojnega je :lach:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 24. Avg. 2007 20:50

Kot je Larika napisala, najbolje da kupiš test. Je pa res, da so kljub nosečnosti možne rahle krvavitve, ki trajajo le dan ali dva.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 24. Avg. 2007 20:55

M!NA napisal/-a:Kot je Larika napisala, najbolje da kupiš test. Je pa res, da so kljub nosečnosti možne rahle krvavitve, ki trajajo le dan ali dva.

Ja danes je glih tolko teklo vun da je blo kaj videt :roll: Kaj te lahko test naredim tut ce malo krvavim oz. PO menstruaciji? Bo znal prav pokazat? :) :nixweiss:
Hvala babe!:bussi:
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 24. Avg. 2007 21:20

br0ken heart napisal/-a:Ja danes je glih tolko teklo vun da je blo kaj videt :roll: Kaj te lahko test naredim tut ce malo krvavim oz. PO menstruaciji? Bo znal prav pokazat? :) :nixweiss:

Kdaj si mela zadnjo menstro? Test je priporočljivo delat prvi dan izostanka.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 24. Avg. 2007 21:23

M!NA napisal/-a:
br0ken heart napisal/-a:Ja danes je glih tolko teklo vun da je blo kaj videt :roll: Kaj te lahko test naredim tut ce malo krvavim oz. PO menstruaciji? Bo znal prav pokazat? :) :nixweiss:

Kdaj si mela zadnjo menstro? Test je priporočljivo delat prvi dan izostanka.

24.7
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 24. Avg. 2007 22:03

Kako dolge pa maš cikle? Če maš cikel na 33 dni, pol počakaj do ju3 in če je poju3šnjem še vedno nebo, opravi test. Če maš pa krajše cikle, pa ga že itak lahko uporabiš.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 25. Avg. 2007 6:28

@Broken: meni je pred kratkim zaostajala celih 14 dni :eek: . Naredila sem 3 ali 4 teste (se ne spomnim točno) pa so bili vsi negativni. In ko sem najmanj pričakovala sem jo dobila. Zdej ne vem ali je bilo olajšanje ali razočaranje :lach: ,kar malo obojnega. Zamuja ti sicer lahko itak iz večih razlogov a ne :wink: ? Pri meni so bili verjetno živčki. Malo še počakaj ali pa naredi test, da se prepričaš na čem si :wink:
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Dagger
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagger » 28. Avg. 2007 0:24

js tut že svojo komaj pričakujem.
čeprav ni šlo nič narobe (uporaba kondoma pa to)
ampak mam vseen občutek da bi mogla že prit :?
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a deborah » 30. Avg. 2007 7:21

NOVO VPRAŠANJE:

kakšni so simptomi nosečnosti, če jemlješ kontracepcijske tabletke? so enaki kot če jih ne, al jih sploh ni? bah, zmedena sm :cry:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov