Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
No punce, kaj pa govorite?? Verjamem, da kira krvavi, da je pa prav menstruacija pa zagotovo ne Krvavitev v nosečnosti je lahko zelo nevarna (spontani splav), ni pa nujno.
Menstruacija kot taka, je enostavno nemogoča! Telo z menstruacijo odplakne iz telesa neoplojeno jajčece, torej po vaši teoriji, da ima nosečnica menstruacijo, pomeni, da ima ovulacijo in lahko še enkrat zanosi. Ne more a ne?
Menstruacija kot taka, je enostavno nemogoča! Telo z menstruacijo odplakne iz telesa neoplojeno jajčece, torej po vaši teoriji, da ima nosečnica menstruacijo, pomeni, da ima ovulacijo in lahko še enkrat zanosi. Ne more a ne?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Mily ne drži , je kar nekaj žensk, ki so imele normalno mesntruacijo in nomralno nosečnost, s tem, da niso niti vedele da so noseče. Mi tega pač ne razumemo in nekako ne verjamemo da je to možno
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- mily
- Cosmopolitanka
Čbela, test naj bi ti pokazal takoj naslednji dan, ko ti menstruacija izostane.
Larika, če je ta krvavitev menstruacija, potem lahko ženska, ki je že ene 3 mesece noseča ponovno zanosi in ima potem dvakrat rok? Ah daj no, enostavno ne morem vrjet! Kdo pa je potrdil, da je imela prav menstruacijo in da ni samo krvavela.
Larika, če je ta krvavitev menstruacija, potem lahko ženska, ki je že ene 3 mesece noseča ponovno zanosi in ima potem dvakrat rok? Ah daj no, enostavno ne morem vrjet! Kdo pa je potrdil, da je imela prav menstruacijo in da ni samo krvavela.
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
V bistvu mate vse po svoje prav, med nosečnostjo se lahko pojavi krvavitev, ki je identična menstruaciji, pa vendar to ni, zato dosti žensk ugotovi, da so noseče, šele v 3. mesecu... Je znanih veliko primerov...
Torej, če sumiš na nosečnost, pa dobiš "menstruacijo", še ni nujno, da res nisi noseča.
Torej, če sumiš na nosečnost, pa dobiš "menstruacijo", še ni nujno, da res nisi noseča.
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Se strinjam z mIly in mojo predhodnico!
Če si noseča in imaš krvav izcedek-to ne pomeni, da imaš menstruacijo!
Tudi jaz sem imela ta izcedek, sicer je so bili bolj rdeče-rjavi madeži, test je kazal nosečnost, sem šla k ginekologu, mi je lepo razložil, da ni možno, da je to menstruacija!
Se mi pa smilijo ženske, ki trdijo, da so imele m pa so bile noseče-se mi zdi, da sploh ne poznajo svoje telo, ne poznajo, kakšna je njihova M...žalostno!
Če si noseča in imaš krvav izcedek-to ne pomeni, da imaš menstruacijo!
Tudi jaz sem imela ta izcedek, sicer je so bili bolj rdeče-rjavi madeži, test je kazal nosečnost, sem šla k ginekologu, mi je lepo razložil, da ni možno, da je to menstruacija!
Se mi pa smilijo ženske, ki trdijo, da so imele m pa so bile noseče-se mi zdi, da sploh ne poznajo svoje telo, ne poznajo, kakšna je njihova M...žalostno!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
- mily
- Cosmopolitanka
Ne ni. Test lahko narediš takoj po izostanku menstruacije. So eni testi, ki pokažejo že prej, pa se zdele ne spomnem kako se jim reče. Ampak je boljše, da počakaš vsaj, da vidiš če si dobila menstruacijo, da ne mečeš keša brezveze, ker testi tut niso tuk pocen. Delujejo pa na nosečniški hormon, zato je na začetku možno, da je negativno kljub nosečnosti, ker je še premalo hormona. Odvisno pač občutljivosti testa.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
mily napisal/-a:No punce, kaj pa govorite?? Verjamem, da kira krvavi, da je pa prav menstruacija pa zagotovo ne Krvavitev v nosečnosti je lahko zelo nevarna (spontani splav), ni pa nujno.
ja kaj pa če jemlješ KT kjer še vedno obstaja, 0,1% (al kok že?) da zanosiš. Pa da padeš glih ti v ta % in zanosiš med jemanjem tabletk. Potem si noseča in še vedno jemlješ tabletke, med jemanjem tabletk pa itak nimaš menstruacije (oz.je neki umetna-zato je tud vedno na isti dan..nespomnem se točno kako mi je razložu gin.)
kako potem veš kdaj si noseč?
vem za 2 primira iz mojga kraja kjer ena do 3. in ena do 5. mesca nista vedle da sta noseče, in kljub nosečnosti jemale tabletke
- ~NIA~
- Cosmopsiho
ja sam onidve sta obe meli krvavitev še naprej.. kr je to kao umetna menstruacija in je velika možnost da se pojavi tud med nosečnostjo pol sploh vedet nemorš al si noseča al nisi..
kako pa ločiš med menstruacijo in krvavitvijo če ne veš da si noseča?
kako pa ločiš med menstruacijo in krvavitvijo če ne veš da si noseča?
-
le@ - Komunikatorka
^^ Veš Nia, jaz mislim, da izostanek M ni edini pokazatelj nosečnosti, sploh pri 5ih mesecih je trebušček že precej opazen (obstajajo izjeme, da ne bo kakšnih napadov), potem so tu še jutranje slabosti - ki pa jih tudi nima vsaka ženska, nekaterim zadišijo jedi, ki jih pred nosečnostjo videt niso mogle in obratno, pa še pa še bi se dalo naštevat. Sicer mislim, da toliko pa že poznamo svoja telesa, da ne bi moglo iti 5 mesecev nosečnosti mimo nas, vseeno pa se to tudi dogaja....
- ~NIA~
- Cosmopsiho
ja pač baje se ji je to nardil, nevem pa točno.. očitno je tako zelo izjemna.. sicer pa dovmim da bi vedela in zanalašč rekla da ni vedla, ker je bila gimnazijka, zanosila pa je z svojim (mladim) profesorjem no sej zdej sta poročena in on ne uči več
-
le@ - Komunikatorka
Ne, sej vem da se to dogaja, mojo sosedo so pred skoraj 20imi leti hoteli operirati, ker se ji je delala "bula", potem pa so ugotovili, da je ta "bula" njen nenačrtovani sinček.
Mi je že tko mal čudn, da ženska sama ne opazi, da je noseča, ampak da pa še dohtarji ne opazijo?!?
Mi je že tko mal čudn, da ženska sama ne opazi, da je noseča, ampak da pa še dohtarji ne opazijo?!?
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
am ja mogoče je res da se pojavijo kake krvavitve med nosečnostjo,ampak..se pojavijo na dan ko bi ženska drugače mogla dobit menst? al se je to dogajalo ženskam,ki niso mele redne mesnt. in so pač mislile da tista krvavitev ki se je pojavila..je bla pač za njih menst?
ker jaz mam vedno na isti dan menst(morem potrkat..hehe) in mi nebo nič čudnega če bom dobla krvavitev na isti dan kot jo morem pa bo trajalo kot more...pol čez 2 mesca pa bo se pokazala nosečnost...a ni tu nobene logike?
vsaj meni ne...al pač?
ker jaz mam vedno na isti dan menst(morem potrkat..hehe) in mi nebo nič čudnega če bom dobla krvavitev na isti dan kot jo morem pa bo trajalo kot more...pol čez 2 mesca pa bo se pokazala nosečnost...a ni tu nobene logike?
vsaj meni ne...al pač?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov