Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Imamo trenutno tu spet kakšno nosečnico?
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
nevem če sem zdaj vpr. postavila v pravo temo
no mene pa zanima..če maš recimo 1 teden pred menst. spolne odnose(nezaščitene) ,kdaj ti torej izostane menst?..al že kar nasledna(torej tista ko pride čez 1 teden) al pol nasledna,nasledni mesec?
zanima me..in bi bla vesela kakega odgovora,...
LP hvala*
no mene pa zanima..če maš recimo 1 teden pred menst. spolne odnose(nezaščitene) ,kdaj ti torej izostane menst?..al že kar nasledna(torej tista ko pride čez 1 teden) al pol nasledna,nasledni mesec?
zanima me..in bi bla vesela kakega odgovora,...
LP hvala*
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
*purple* napisal/-a:NOVO
Mene pa že od nekdaj zanima, kako je s sexom med nosečnostjo
A je to sploh izvedljivo, paše ali ne paše in če je prioročljivo do poroda ali ne?
Če nosečnost poteka brez problemov ni ovir za sex. Ok na koncu rata ena velika ovira trebuh ampak se da tud to rešit z malo iznajdljivosti
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Mislim da so najmanj plodni dnevi zadnji teden pred pričakovano menstruacijo. Če se hočeš it tovrsto zaščito moraš zelo dobro poznati svoje telo in ga znati opazovati (sluz...)
Glede tvojega prvega vprašanja. ČE zanosiš ti izostane prva menstruacija, ki bi jo morala dobiti. Torej tista, ki jo v tvojem primiru pričakuješ nasldnji teden. (menstruacija je izločitev neoplojenega jajčeca)
Glede tvojega prvega vprašanja. ČE zanosiš ti izostane prva menstruacija, ki bi jo morala dobiti. Torej tista, ki jo v tvojem primiru pričakuješ nasldnji teden. (menstruacija je izločitev neoplojenega jajčeca)
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Kika napisal/-a:oboje je možno, lahko ti pa ne izostane sploh nobena do 4. mesca ali v zelo redkih primerih še dlje.
pr tem ni nč ziher:S
Če si noseča ti izostane menstruacija takoj. NE moreš biti noseča in imeti še naprej menstruacije!
-
LoveLy* - Kofetarica
mily napisal/-a:Mislim da so najmanj plodni dnevi zadnji teden pred pričakovano menstruacijo. Če se hočeš it tovrsto zaščito moraš zelo dobro poznati svoje telo in ga znati opazovati (sluz...)
am, ne..hehe..ne grem se te zaščite...zanima me zato,če v primeru pozabiš vzet tabletko...ne grem se jaz nezaščitenih spo. odnosov glede na naravne metode kontr. veš..hvala za odg.
~sicer pa mam menst. redno...na 28 dni,ker jem kont. tablete
~torej po tvojem če bi zanosila,mi bo izostala menst. ki jo pričakujem nasledni teden?
~ pač malo sem panična ker mi ni vseeno..upam da razumete...
-
LoveLy* - Kofetarica
mily napisal/-a:Kika napisal/-a:oboje je možno, lahko ti pa ne izostane sploh nobena do 4. mesca ali v zelo redkih primerih še dlje.
pr tem ni nč ziher:S
Če si noseča ti izostane menstruacija takoj. NE moreš biti noseča in imeti še naprej menstruacije!
to meni tudi nekak ni jasno..samo so pa že bli baje primeri...tak da
nevem...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
mily napisal/-a:Če dobiš menstruacijo si lahko brez skrbi.
In ne, ni še bilo primera, da bi ženska imela menstruacijo med nosečnostjo. Enostavno ni logično. Možno je samo, da je krvavela, kar pa ni enako kot menstruacija.
So že bli taki primeri, moja sodelavka jo je mela še 3 mesce (prov menstruacija), k je že bla noseča. In tud dostkrat sm kje prebrala, da se to dogaja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov