Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
moi T napisal/-a: No u glavnm, očitno se da bit noseč in met piercing u popku, super!
js ti ne bi svetovala imet uhan med nosečnostjo, ker ga je imela ena ženska k jo poznam in ima zdej tko ogaben popek da kr ne moreš verjet.vse se ji je povesilo.res bljaaaak no,zdej ga pa nima
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Jaz tut priporocam da se da uhancek ven iz popka med nosecnostjo.. Prav grdo zgleda pol po porodu + po mojem mnenju malo zacne motit (vsaj proti koncu).. Sploh ce se ti popek "ven obrne" med nosecnostjo.
Hello, 911. I''m on fire!
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ok, raje vidim moraliziranje o nosečnosti kot pa neko "My car is better than your car" dokazovanje. Prihodki gor al dol, to je tema o nosečnosti.
Edin, če se po novem otrok zaplodi z denarjem v smislu vtakni svojga evrčka v moj šparovček pa bomo zanosili
Dekleta, žene, dame, mamice, študentke, ... - tema nosečnost. Ok? Bo šlo?
Edin, če se po novem otrok zaplodi z denarjem v smislu vtakni svojga evrčka v moj šparovček pa bomo zanosili
Dekleta, žene, dame, mamice, študentke, ... - tema nosečnost. Ok? Bo šlo?
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Vprašanje:
Predpostavimo da zanosiš med jemanjem tabletk (pač nepravilno jemanje). Ali ti test nosečnosti pokaže pravilno?
Predpostavimo da zanosiš med jemanjem tabletk (pač nepravilno jemanje). Ali ti test nosečnosti pokaže pravilno?
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
krfjolca napisal/-a:Midva sva trofila kar v prvo ...
Pa kot kaže se bo v drugo treba malo bolj potrudit
Predvidevam, da je na slikci tvoj otroček, je fuuul luškan . No midva se trudiva, ampak doslej neuspešno. Saj ni nevemkak dolgo, vendar si štručke želiva čimprej.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Purple a si mar noseča?
Pomojem, da je čisto odvisno. Ena prijateljica je rekla, da ji je full bolj pasalo, druga pa da je imela čuden občutek in se sploh ni mogla sprostit, ker se je bala da bo poškodovala otročička!
Pomojem, da je čisto odvisno. Ena prijateljica je rekla, da ji je full bolj pasalo, druga pa da je imela čuden občutek in se sploh ni mogla sprostit, ker se je bala da bo poškodovala otročička!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ANGELgirl napisal/-a:Purple a si mar noseča?
ah kje, nisem noseča no, vsaj da bi vedla ne
ne, že od nekdaj me to zanima če sploh lahko sexaš takrat da ne poškoduješ kej pa to, pa te stvari
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov