Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 30. Jul. 2007 18:46

Larika, ta je bla pa huda :D

Ja popkovnica je pritrjena na posteljico in otrokov popek, naš popek pa nima nobene veze s plodom.
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 30. Jul. 2007 19:40

*purple* napisal/-a:e se pa vrtcov dotaknem je pa itak to zlo bebavo, da so take cene.in če bi imel možnost zmanjšat ceno, zakaj pa ne?vsi pač nimajo 8o jurjev dajat na mesec samo za vrtec.

No, no pretiravat ni treba! Jaz sem imela polno ceno vrtca, ki je znašala 66.000 sit in verjemi, tisti ki pade v ta rang ima zelo velike dohodke!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 30. Jul. 2007 19:42

:D :D Lepo, da ste se tolko razgovorile. Uhanček u popku je postal del mene in si ne predstavljam bit brez njega, čeprav ne vem kako bom/bi zgledala pr 100 letih z uhanom u popku :D. No u glavnm, očitno se da bit noseč in met piercing u popku, super! Hvala za odgovore!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jul. 2007 19:56

satan28 napisal/-a:
*purple* napisal/-a:e se pa vrtcov dotaknem je pa itak to zlo bebavo, da so take cene.in če bi imel možnost zmanjšat ceno, zakaj pa ne?vsi pač nimajo 8o jurjev dajat na mesec samo za vrtec.

No, no pretiravat ni treba! Jaz sem imela polno ceno vrtca, ki je znašala 66.000 sit in verjemi, tisti ki pade v ta rang ima zelo velike dohodke!

sej je vseen...za nekoga ki ma malo plačo je tud trideset jurjev veliko preveč za vrtec in še za ostale stroške.
pa sej to niti ni bitno zdejle, jst sm sam hotla to povedat da bi takoj iskoristla možnost do večjega dohodka, če bi bla..in neglede na laž ali ne, vse poteka legalno :) verjetno tist ki ma dost pod palcem ne razmišlja tko, ampak mi kateri nimamo dost pod palcem se pa seveda borimo dobit kaj več..to je čist logično in zarad tega ne morš rečt da lažem niti da bom slaba mama.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 30. Jul. 2007 19:57

moi T - samo toliko: jaz sicer uhančka ne nosim več, imam pa še kar luknjico v popku, ki še ni dobro zaraščena. Proti koncu nosečnosti se je zadeva grozno raztegnila in je prav grdo izgledalo. :evil:
No, samo zdaj je pa spet šlo vse na svoje mesto in je OK.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 30. Jul. 2007 19:57

satan28 napisal/-a:

Kar se vrtca tiče! Menda je v Ameriki cena 40000 SIT, namenjena le enemu tednu. Tam jedo le hitro hrano, gledajo igrce. Tudi nobene ure za spanje nimajo. Pač ko je otrok zaspan, takrat se nekam uleže in tam zaspi.

Tako, da vrtec je pri nas kar ugoden in predvsem dober!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 30. Jul. 2007 20:11

No, ja to je zelo relativno, ljudje, ki jih jaz poznam, so sicer med bolj situiranimi in njihovi otroci hodijo v zasebni vrtec, v katerega moraš zelo hitri dat vlogo, je drag, otroci pa imajo že "pouk", v glavnem mali Harvard.
Je pa velika razlika kot pri nas, saj imajo tam veliko več možnosti, matere so ponavadi doma z otroci, težke karieristke si privoščijo zasebne vrtce in šole, povprečen državljan z nižjimi dohodki, pa pač državni vrtec. Žal pa ne poznam nikogar, čigar otroci bi tam hodili v državni vrtec.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 30. Jul. 2007 21:36

Moja kolegica se je preselila v Ameriko in je baje porazno. Mogoče živi ravno v takem mestu, da je mogoče zaradi tega tako drago. Menda se tudi hrana menja na vsake 3 dni (pica, ribje palčke, pomfri...), vzgojiteljice so tam bolj zaradi lepšega in ne zato, da bi otroke vzgajale in jih pazile. Verjetno je ravno zaradi tega toliko mamic, ki raje ostanejo doma in pazijo otročke.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 31. Jul. 2007 13:02

Ja a se lahk še tle "skregamo" kdo je bolj premožen pa kdo ni :roll: To je tema o nosečnosti, ne o tem kdo ima kok denarja, da svojega otroka vpiše v "mali Harvard" ;)
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emmeline » 31. Jul. 2007 13:03

moja starša sta se trudila zanositi 10 let.Po tolikih operacijah ni in ni uspelo.Potem pa ko sta nehala o tem razmišljati in sta že obupala pa je mama zanosila (mojega brata) in čez dve leti še mene.

Ko sem se jaz rodila je bila hiša ravno dokončana.Odkar pomnim nam ni nič manjkalo.Vsak ima svoj računalnik,imamo plazma tv v dnevni,imam še eno tv v moji sobi,pa še ena v sobi od očeta,dva avta,vsake toliko prenovimo sobe(novo pohištvo,omare...)

Vendar veliko stvari sem prišparala.Ravno pred enim mescem pa je bil popust za aparat olympus mju 740 pa nisem imela dovolj denarja pa mi je tata šenkal enih 100eurov(je kupil še baterijo in spominsko)

Skratka nikoli mi ni nič manjkalo.
Vendar nisem bila srečna in nisem srečna.Celo moje življenje se je vrtelo okoli denarja ko smo se prepirali koliko smo se pogovarjali po telefonu,koliko vode smo porabili...včasih bi najraje šla živet v gozd in totalno pozabila na ta preklet dnar.Mislim da so se vse vojne pa kriminal začeli zaradi denarja. zato še enkrat nehajte s tem dnarjem pa vse pa pomislite na to kako bo otrok nesrečen če boste nenehno se sekirali zaradi dnarja.

jaz bi dala vse kar imam(računalnik,obleke,televizijo,denar...) zato da bi se nehali prepirati in da bi se spet razumeli.Če smo se sploh kdaj...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 31. Jul. 2007 13:07

A se samo men zdi, da je ta tema totalno zašla no?!! :?
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emmeline » 31. Jul. 2007 13:31

oprostite sem vam samo hotela napisati moje izkušnje
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Jul. 2007 21:07

emmeline napisal/-a:moja starša sta se trudila zanositi 10 let.Po tolikih operacijah ni in ni uspelo.Potem pa ko sta nehala o tem razmišljati in sta že obupala pa je mama zanosila (mojega brata) in čez dve leti še mene.

Ko sem se jaz rodila je bila hiša ravno dokončana.Odkar pomnim nam ni nič manjkalo.Vsak ima svoj računalnik,imamo plazma tv v dnevni,imam še eno tv v moji sobi,pa še ena v sobi od očeta,dva avta,vsake toliko prenovimo sobe(novo pohištvo,omare...)

Vendar veliko stvari sem prišparala.Ravno pred enim mescem pa je bil popust za aparat olympus mju 740 pa nisem imela dovolj denarja pa mi je tata šenkal enih 100eurov(je kupil še baterijo in spominsko)

Vendar nisem bila srečna in nisem srečna.Celo moje življenje se je vrtelo okoli denarja ko smo se prepirali koliko smo se pogovarjali po telefonu,koliko vode smo porabili...včasih bi najraje šla živet v gozd in totalno pozabila na ta preklet dnar.Mislim da so se vse vojne pa kriminal začeli zaradi denarja. zato še enkrat nehajte s tem dnarjem pa vse pa pomislite na to kako bo otrok nesrečen če boste nenehno se sekirali zaradi dnarja.

jaz bi dala vse kar imam(računalnik,obleke,televizijo,denar...) zato da bi se nehali prepirati in da bi se spet razumeli.Če smo se sploh kdaj...

se pravi hočeš rečt naj revni nimajo otrok, ker pač revni se skos sikirajo zarad denarja?
pri bogatih je pa povečini isto....imajo vse, a tistga tapomembnega ne.
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LaBonita » 31. Jul. 2007 21:31

*purple* napisal/-a:
emmeline napisal/-a:moja starša sta se trudila zanositi 10 let.Po tolikih operacijah ni in ni uspelo.Potem pa ko sta nehala o tem razmišljati in sta že obupala pa je mama zanosila (mojega brata) in čez dve leti še mene.

se pravi hočeš rečt naj revni nimajo otrok, ker pač revni se skos sikirajo zarad denarja?
pri bogatih je pa povečini isto....imajo vse, a tistga tapomembnega ne.

ne ni mislila tega s svojim postom....mislila je, da denar ni vse ker se prepirate koliko stanejo vrtci...ne zmeraj vsega vzet za slabo, no :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Jul. 2007 21:39

če se jst o tem prerekam po forumu to ne vpliva niti mal na mojga otroka (če bi ga pač mela) :wink: sem pa na ta način razumela, jebat ga, ne mislimo vsi enako.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov