Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
mily napisal/-a: drugače so pa zelo zanesljivi tudi testi iz lekarn.
Te naj bi bli zanesljivi, sam niso tok kokr jih hvalijo. Poznam par punc, katerim je test narobe pokazal ... Jst pa bolj svetujem pregled na ultrazvok pri ginekologinji- to pa zveš rezultate takoj in so 100% ... (Sam ne hodt zdej tja vsak mesec oz zlo pogosto )
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Naredi najprej test iz lekarne. Jst sm kupila unega baby check k sta dva notr. In pr men je bil zanesljiv. No naredi ta test če še vedno neboš sigurna pa pejt naredit krvni test. A ni bolje da greš naredit 2 stvari kakor pa nobene.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sam ali je to notranji ultrazvok?
To vem k mi je ena pravla k ji je kr notr u tamalo zarila un štil pa je bla kr presenečena. K da bi ti umetnga notr una porinla.
To vem k mi je ena pravla k ji je kr notr u tamalo zarila un štil pa je bla kr presenečena. K da bi ti umetnga notr una porinla.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Hely_3 napisal/-a:Sam ali je to notranji ultrazvok?
Ta pregled je zoprn, ja. Ampak pri tako nizki nosečnosti se lahko samo z vaginalnim pregledom vidi plod, ker je še premajhen, da bi ga zaznal skozi trebušno steno.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
vaginalni uz, ni nič zlo groznega. ampak se res veliko bolše vidi kot pri navadnem. nosečnica že takoj vidi kako dojenčku srček utripa
testi pa naj bi bili zanesljivi 99.9%. ne vem, kar sem jih jaz naredila, so mi zmerom prav pokazali. pa sem jih res veliko
testi pa naj bi bili zanesljivi 99.9%. ne vem, kar sem jih jaz naredila, so mi zmerom prav pokazali. pa sem jih res veliko
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Mene je vag. ultrazvok precej bolel, ko mi ga je delal par let nazaj. Samo je res zelo natančno pregledal - ker sem imela ciste na jajčnikih. Vse skupaj je trajalo dobre pol ure! Pol ure mi je šaril s tisto zadevo noter, jaz pa s kolesom
Valda da sem pol kolo pred sabo porivala, ker se še pol dneva vsesti nisem mogla
Ampak - to je bil diagnostični pregled. V nosečnosti je krajše in bolj nežno, tudi zaradi občutljivosti materničnega vratu. Mily, ali ti pri prvem nosečnostnem pregledu dela vaginalni pregled? Se kaj spomniš?
Jaz imam prvi pregled pojutrišnjem, ko bom v 8em tednu.
Valda da sem pol kolo pred sabo porivala, ker se še pol dneva vsesti nisem mogla
Ampak - to je bil diagnostični pregled. V nosečnosti je krajše in bolj nežno, tudi zaradi občutljivosti materničnega vratu. Mily, ali ti pri prvem nosečnostnem pregledu dela vaginalni pregled? Se kaj spomniš?
Jaz imam prvi pregled pojutrišnjem, ko bom v 8em tednu.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
ja pri prvem ti 100% dela vaginalni pregled. jaz se spomnem ker sem kr jokala zraven. pa ne ker bi me bolelo, ampak ker sem prvič videla svojega dojenčka. sicer je res bil še šisto majhen, ampak se je zelo lepo videl srček kako utripa . pa tudi prvo slikico uz boš dobila .
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
No, sej je krfjolca gor že napisala, da pri tako nizki nosečnosti ... Jz sem pač mela drugačno situacijo, ja, men je takrat rekel, da se ga skoraj da še ne vidi (4. al 5.teden, zdej pa nisem čist ziher)..
Mora bit pa pomoje to nekej najlepšega...
mily napisal/-a:vaginalni uz, ni nič zlo groznega. ampak se res veliko bolše vidi kot pri navadnem. nosečnica že takoj vidi kako dojenčku srček utripa
Mora bit pa pomoje to nekej najlepšega...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]