Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 14. Jul. 2007 11:36

Jaz v nosečnosti nisem pridelala niti ene strije na trebuhu, pa sem imela ogroooomnega :wink:
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 14. Jul. 2007 13:58

In recept za to je? :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 14. Jul. 2007 18:25

Verjetno geni...ne vem no...al pa pač sreča... Nisem se namreč z ničemer mazala :)
Tud kilce so šle dol 1,2,3 - sem zdaj v bistvu že na -1kg kot pred nosečnostjo :D
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 15. Jul. 2007 8:50

waaaw U lucky :cool: @

jao moja prijateljica, se je med nosečnostjo mazala z mandljevim oljem :eek: jaaaaoooo kere strije :nein: groza,.. trebuh je bil prepreden s strijami.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 15. Jul. 2007 15:20

Mah, jst nič ne verjamem tem ala "čudežnim" kremicam - velik tekočine (vode!), pa je :wink:
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 17. Jul. 2007 11:32

jaz tudi nimam ene same strije, pa mislim, da so to dobri geni, elastična koža, pa seveda mladost je nekaj imela zraven...
Aja pa seveda gibanje, gibanje, pa zdrav odnos do hrane pa mislim, da ne bi smelo bit problemov.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
malecka24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a malecka24 » 17. Jul. 2007 18:17

Jst sm se mazala ko sm bla noseca pa imam strije,niso grozne ampak tudi lepe mi niso.Zdej s partnerjem hoceva se enega pa me zanima v kolikem casu se oplodi jajcece oz.pride do oploditve?A lahko ze po 2,3 ali 4 dneh?
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 20. Jul. 2007 20:51

Oj!Moja kolegica je jemljala tabletke,pred dvema mesecama in se je odločila,da bo jih nehala jemljat za nekaj časa.In en mesec ko ni jemljala tabletke je imela normalno menstruacijo.Zdaj ta mesec ji pa zamuja že en teden.Ona seksa vedno brez zaščite.Njen partner kadar seksata vedno,da ga ven preden mu pride.In sprašujem za njo.Kdaj lahko naredi test nosečnosti.Jaz ji ne morem dopovedati,da naj gre nazaj na tabletke.Jaz vedno pazim,ker sem premlada za otroka in še ne čutim.
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 20. Jul. 2007 20:57

Kakšen sestavek :lol:

Test lahko dela prvi dan izostale menstruacije!
lp
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 23. Jul. 2007 9:28

Danes imam ravno tak dan, da bom malo pojamrala.

Saj vem, da nisva dolgo časa skupaj, ampak pač čutiva, da je to to... Pred pol leta sva se odločila, da bova poiskusila naredit malo bebiko. Pa nič in nič in nič. Grozaaaa.. Glede na to, da zaradi cist na jajčnikih, nikoli ne vem kdaj bom imela menstruacijo, kaj šele ovulacijo. Včasih imam menstruacijo na tri mesece, zgodilo se je pa že, da je 2 leti nisem imela. Imam pa tako super ginekologinjo, da mi je maja rekla, naj počakam do septembra :eek: Meni se bo zmešalo do takrat. Pa še vse okoli mene so noseče ali pa že mamice. Vse me podpirajo in mi ponujajo cunce, vozičke, stajco, igrače... vse.. Včasih imam občutek, da se sploh ne morem veseliti več za prijateljice, ker bi bila jaz rada na njihovem mestu. Noseča :D Bojim se, kaj če sem neplodna! Test sem naredila že najmanj 100x, vsakič negativen (čudno, če ne bi bila noseča, kajne?)... Vsakič znova sem potrta, da potrebujem par dni, da pridem ponovno k sebi. Aja, problem je tudi v temu, da sem trenutno brezposelna in iščem službo, vendar imam občutek, da takoj ko jo bom našla, bom zanosila.. Saj vem, da verjetno nekateri mislite da sem neumna, da nimam denarja, da bi lahko otroka preživljala, ampak vem da mi bo uspelo.

Saj ne pričakujem nobenega odgovora, ampak samo mejčken sem se morala olajšati :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 23. Jul. 2007 12:13

Angeo hvala. Tolažim se s temu, da bom noseča takrat ko bo otročiček čutil, da sem pripravljena :D Ampak vseeno imam enkrat na teden krizo, ko se spomnim kako bi bilo z bebiko v naročju. Naj dodam, da moja mami že več let sanja o vnukih :D

Angeo, tudi tebi želim veliko sreče in da se čimprej prime in boš luštna mamica :gut:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 23. Jul. 2007 15:19

Kr počas punce...k najmanj prčakuješ, se pa zgodi. Največkrat je tko, da k se ženske nehajo trudit in non stop vse usmerjat sam v to, da bi zanosile, pa zanosjo (razn, če ne gre za kšne resnejše zadeve).

Poznam par, k sta se ful dolg trudla, da bi zanosila, ful umetnih oploditev sta dala skoz, oba sta že kr tm okol 35 stara in zadnjič sta končn dubla sinčka...ful sm vesela za njiju :wink: Sicer je blo z umetno oploditvijo, ampak nista obupala in jima je ratal.
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 23. Jul. 2007 18:41

ANGELGIRL & ANGEO kako dolgo pa se trudita zanosit???
Tudi midva z mojim dragim poskušava naročit bebico, vendar doslej neuspešno. :(
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 24. Jul. 2007 8:27

Midva se zaenkrat trudiva malo več kot pol leta. Pa ni to, da bi non stop razmišljala o bebiki. Pride obdobje ko si rečeva, da je mogoče prekmalu ali pa da moram najprej službo dobit ( :D - ampak vseeno seksava brez zaščite)...

Jasmina1 koliko časa se pa vidva trudita?
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 24. Jul. 2007 9:02

Dekleta, nekje od pol leta do enega leta nezaščitenih spolnih odnosov mora preteči, da ginekologi/nje usmerijo misli in dejanja v iskanje morebitnih zavor, ki preprečujejo zanositev, v iskanje vzrokov in zdravljenje.
Angelgirl, zdravnica ti je svetovala, da počakaš do septembra - jasno, poleti se kolikor je le možno zelo zmanjša sprejemanje pacientk oz. parov v ambulante, namen, npr. pri tebi pa je tudi ta, da se v tem času še malo sprostita in da po samem sexu ne razmišljaš vedno, a se bo prijelo ali ne.
Vem pa, kako je, ko enkrat delaš na tem, odmisliti se ne da.

Pa še glede strij ... jaz jih imam že sedaj precej po trebuhu in stegnih, pa mi še ni uspelo zanosit, če mi uspe, vem da se bodo potem pojavile v velikem številu, pa me to niti ne skrbi. To mi resnično ni nič grdega.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov