Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
papaya napisal/-a:Ne smeš zbruhat prej kot v 4 urah. Pa verjrtno si mislila 4 tablete zdaj in 4 čez 12 ur.
Za bimbo pa..otrok se ne spočne v 24 urah, ne vem od kje ti take dezinformacije, ker so kr neki..
pa lp
to sm že jst govorila skos...
drgač pa obstajajo tabletke ko jih dvakrat po 8/6 vzameš kukr se men zdi, ker niso tok močne...se mi zdi-povdarek....
da nou ona vse naenkrat zela al pa da ni kej se zmotila?
- Elisabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: Kranj
ne sj js sm vzela najprej 4 pol pa čez 12 ur spet 4.sj tko k je zdravnica rekla.sam strah me je bruhanja k ne vem kaj bom pol.Zj je minila sicer ura že pa še nč ni blo.
je mal glupo mi k tok sprašujem sam sm ful paničn človk in rabm vedt pol vse u nulo ane.Sorči če kerga mot nej mi kr pove.tnx
je mal glupo mi k tok sprašujem sam sm ful paničn človk in rabm vedt pol vse u nulo ane.Sorči če kerga mot nej mi kr pove.tnx
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pa ne met skos tega bruhanja v glavi no, na konc boš res bruhala ker s eboš prepričala...sej ni nujno vsakmu slabo....men je blo, pa mojim kolegicam šele pol po tadrugi dozi tabletk...ampak takrat pa ful ja, ampak vseen nism bruhala...če ti bo slabo probi bit čimvče na zraku ..če pa zbruhaš, pol je pa apn ja...če maš možnost do dežurnega zdravnika...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Če vas lahko sam spomnim, tole je tema za nosečnost ne o postkoitalni tabletki?? To boste najdle samo nekaj tem nižje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov