Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1500 prispevkov
• Stran 3 od 100
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 100
Naslednja
-
rit - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2006
- Kraj: Maribor
bouhamala napisal/-a:meni pa menstruacija zaostaja že 5 dni,,,nikoli prej mi ni zaostajala jo imam točno na 27 dni.
no in učeri sm naredila test nosečnosti in mi je pokazal da nisem noseča,,zdj me pa zanima če obstaja kakšna možnost da se je zmotu (v ponedeljek sm zmenjena z ginekologinjo )
ker mene žek kake 14 dni neprestano tišči lulat in mi je po cele dneve slabo.
a se je to že keri zgodilo da se je test zmotu?
ne bi rada nobene strašila, samo meni je menstruacija zaostajala dober teden, sem naredila clearblue test in bila negativna, šla do zdravnice in izvedela da sem že dva meseca noseča!!!
lp
- bouhamala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
no moje menstruacije ševedno, ni.
dans bi se mogla oglasit pri ginekologinji pa je zbolela, so me vezal k dežurni in mi je rekla naj v petek ponovim test, .........douga je do petka...vse gre narobe v petek sploh ne bom v slo...katastrofa
dans bi se mogla oglasit pri ginekologinji pa je zbolela, so me vezal k dežurni in mi je rekla naj v petek ponovim test, .........douga je do petka...vse gre narobe v petek sploh ne bom v slo...katastrofa
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
mily napisal/-a:bouhamala napisal/-a:no dans sm dobila menstruacijo....me tako zelo boli da komi hodim.
no, hvala bogu, je vsaj tvojih dvomov konec. upam da je izučilo za naprej
Zakaj izučilo?
Sej je rekla, da bi bil otrok zaželjen...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- bouhamala
- Sramežljivka
hja na dojenčka bomo mogl zdj pa kšno leto počakat , ker sem imela dve možnosti,ali dojenček ali pa kontracepcijske za leto dni.....je moj jajčnik tako bogi da bi mogu skoz počivat (to pa pomeni da bi mogla biti skoz na kont. sam jih ne maram in jih nočem...nimam izbire jih moram)
zdj ko se pa prva opcija ni posrečla morm pa na kont.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
bouhamala napisal/-a:hja na dojenčka bomo mogl zdj pa kšno leto počakat , ker sem imela dve možnosti,ali dojenček ali pa kontracepcijske za leto dni.....je moj jajčnik tako bogi da bi mogu skoz počivat (to pa pomeni da bi mogla biti skoz na kont. sam jih ne maram in jih nočem...nimam izbire jih moram)
Sj bo... mogoče je pa še bolj, da se tvoj jajčnik (en?) mal "počije" in bo poj čez eno leto lah velik bolj "delal" :bussi:
Sj si še mlada, kam se ti pa mudi?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- bouhamala
- Sramežljivka
ja en jajčnik,levi mi povzroča težave , ne deluje tako kot bi moral , in mi je zato dala dve možnosti (ginekologinja)ker če bi bila noseča bi se obnovil,oziroma bi se pozdravil,drugače bi morala biti pa skoz na kontracepciji,da bi bil v popolnem mirovanju.....mam slabe izkušnje z kont. zato jih ne maram, ampak sva se zmenle,če ne bom zanosila jih bom morala jemati eno leto potem bomo vidl kako se bo jajčnik odzval, (ko jih bom nehala jesti) in če ne bo nič bolje obstaja možnost da mi ga operacijsko odstranijo..kar pa jest nočem in upam da ne bo potrebe.
če bom seveda zdržala na kont. eno leto , nazadnje sem jih jemala pol leta pa sem jih nehala jesti ker je bilo samo še slabše,zdj bom dubla ene druge (yarino) prej sem bla pa na logestu.
mudi se mi v bistvu nikamor, oba si ga zelo želiva, in sva hotela biti noseča zdaj,ker čez kako leto je pa vprašanje če bo šlo po naravni poti,sploh če se jajčnik ne bo pozdravu.
če bom seveda zdržala na kont. eno leto , nazadnje sem jih jemala pol leta pa sem jih nehala jesti ker je bilo samo še slabše,zdj bom dubla ene druge (yarino) prej sem bla pa na logestu.
mudi se mi v bistvu nikamor, oba si ga zelo želiva, in sva hotela biti noseča zdaj,ker čez kako leto je pa vprašanje če bo šlo po naravni poti,sploh če se jajčnik ne bo pozdravu.
Prvi neprebran prispevek • 1500 prispevkov
• Stran 3 od 100
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 100
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]