Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ne ampak ne reče sem jim tko...kje je logika da če je 72 ur, pol 24 ...temu se reče postkoitalna kontracepcija kontracepcija
al pa jutranja pilula oziroma tabletka 72 ur po odnosu...kukr pa ti rečeš 24 folk samo preserješ....
pa kakšen ginekolog zdele...najprej pejt v zdravstveni dom k bilokeri zdravnici, jim razloži problem in ti bodo dale tabletke al pa recept za tabletke...h ginekologu pejt en drug dan...vsekakor pa pred to menstruacijo da jih lahko s prvim dnem menstruacije lahko začneš jemat...
al pa jutranja pilula oziroma tabletka 72 ur po odnosu...kukr pa ti rečeš 24 folk samo preserješ....
pa kakšen ginekolog zdele...najprej pejt v zdravstveni dom k bilokeri zdravnici, jim razloži problem in ti bodo dale tabletke al pa recept za tabletke...h ginekologu pejt en drug dan...vsekakor pa pred to menstruacijo da jih lahko s prvim dnem menstruacije lahko začneš jemat...
Zadnjič spremenil *purple*, dne 25. Jan. 2007 14:23, skupaj popravljeno 1 krat.
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ni res da ti mora splošni zdravnik dati, dežurni ja, ginekolog ja. pri nas ti je ne da noben bog razen dežurnega med vikendom ,bolnica ali G. ker te tablete so tako škodlijve in uničujejo telo, da noben splošni zdravnik brez da bi se posvetoval z ginekolog jih ne da. le če teča 72 ura in je nuja.
v roku 24 ur se spočne otrok zato se reče 24ur.sej pravim vsak ima izraz svoj za tole
v roku 24 ur se spočne otrok zato se reče 24ur.sej pravim vsak ima izraz svoj za tole
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no mom pilula
ampak jst še zmer pravm da 24 ur tle nima veze poleg tega pa lahko zmedeš folk če rečeš da 24 po sexu pilula...kakšna ki je preveč zmedena bi obupala, ker bi blo itak vs ezaprto in potem sploh ebi šla iskat...to ti hočm povedat...
ampak jst še zmer pravm da 24 ur tle nima veze poleg tega pa lahko zmedeš folk če rečeš da 24 po sexu pilula...kakšna ki je preveč zmedena bi obupala, ker bi blo itak vs ezaprto in potem sploh ebi šla iskat...to ti hočm povedat...
- Elisabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: Kranj
ja sem klicala sestro od neke ginekologinje tam in mi je rekla da nej kar grem k dežurnemu ginekologu pa je.sam s tem bruhanjem me pa je tak strah da kr res ni.mogoče sam pretiravam pa nč ni sploh sam nikol ne smeš bit nepreviden.držte pesti zame zj....uapm da preživim!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov