Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

_sad_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _sad_girl » 11. Sep. 2006 18:47

ve katera kje v mb se da ta krvni test naredit??ja in kak naj pol vem če sem noseča al ne?kdaj naj delam test?po menstruaciji??
Just be who you are....
Uporabniški avatar
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malavila » 11. Sep. 2006 19:36

_sad_girl napisal/-a:ve katera kje v mb se da ta krvni test naredit??ja in kak naj pol vem če sem noseča al ne?kdaj naj delam test?po menstruaciji??

sej to ti bojo tam povedal, ko boš kri dala, če si noseča al ne..

glede kje v MB pa ne bi vedla
_sad_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _sad_girl » 12. Sep. 2006 19:01

kdaj naj delam urinski test???po menstruaciji??
Just be who you are....
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 12. Sep. 2006 19:04

Mislim da ni treba...da je vseen, sam nej še kera druga rajš pove :)
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 12. Sep. 2006 19:44

Kaj zdaj?urinski ali krvni? Urinski naj bi pravilno pokazal prvi dan izostanka M, krvni test pa mislim da, približno 2 tedna po nezaščitem ali karkoli že spolnem odnosu. Krvnega lahko delaš kadar je..zjutraj, popoldan, zvečer, samo mora preteči en določen čas od domnevne oploditve, do vgnezditve in kasneje do nastajanja nosečniškega hormona..kakor pravim okol 14 dni vsaj.
_sad_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _sad_girl » 13. Sep. 2006 20:06

kdaj pa naj delam test če mam normanlo menzo..pa če hočem ugotivt če sem noseča???po menzi??
Just be who you are....
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 13. Sep. 2006 20:33

joj če maš menzo pol pač nisi noseča no. ne vem kako te lahko še kr skrbi, če si jo dobila. test se naredi prvi dan izostanka menstruacije, torej... če ti je pa tuk bed ga pa naredi, lahko tudi med menstro, ker ti bo itak pokazal enako, ker res nisi noseča!
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 13. Sep. 2006 21:29

_sad_girl napisal/-a:kdaj pa naj delam test če mam normanlo menzo..pa če hočem ugotivt če sem noseča???po menzi??

Meni sploh ni več jasno, kaj tebi ni jasno..dj preberi si mal odgovore no :roll:
_sad_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _sad_girl » 14. Sep. 2006 19:00

pa ja čisto tak...malo bo treba po netu pogleat ja..ker si lahko noseča tui če maš menzo...so redki premeri so pa!!tak da ja..pa tnx za odg.
Just be who you are....
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 14. Sep. 2006 19:04

Saj ni noben rekel, da če krvaviš da ne moreš biti noseča, ampak lih 15X si že vprašala, kdaj moraš delat test no.. in ja..kr pobrskaj po netu malo, ti ne bo škodovalo
lp
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 14. Sep. 2006 19:30

papaya napisal/-a:Saj ni noben rekel, da če krvaviš da ne moreš biti noseča, ampak lih 15X si že vprašala, kdaj moraš delat test no.. in ja..kr pobrskaj po netu malo, ti ne bo škodovalo
lp

se podpišem pod tole...
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 15. Sep. 2006 21:11

_sad_girl napisal/-a:ve katera kje v mb se da ta krvni test naredit??ja in kak naj pol vem če sem noseča al ne?kdaj naj delam test?po menstruaciji??

v mb ti krvni test nardijo v bolnici v laboratoriju, izvide dobiš še isti dan... jaz sem šla do ginekologinje in ji povedala da sem naredila že urisnki test ki ga kupiš v lekarni pa mi je pol ona napotnico za bolnico napisala, ker oni testi v lekarni baje ne ugotavljajo vedno zgodnje nosečnosti... pa mi je krvni test pokazal isto kot urinski :) nisem noseča :D
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 18. Sep. 2006 9:06

Jaz sem danes čisto napsihirana. Zadnje par dni sem namreč opazila, da so se mi prsa rahlo povečala in ravno sedaj ko tole pišem, čutim da me rahlo bolijo. Res me je strah, da bi bila noseča. Imam tudi zelo neredno menstruacijo in na podlagi tega ne morem vedeti. Saj jo imam ponavadi enkrat na pol leta.

Uffff..Prav težko je zbrati pogum in it v lekarno po test...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 18. Sep. 2006 9:14

uh angel glirl. najprej, brez panike! pol pa, sej ti ni treba it v lekarno, majo tut v DMu. če misliš da je možno, da je kej narobe se raj pejt prepričat, ker se boš drugače skos živcirala.

kako pa to da jo imaš samo na pol leta enkrat. pa sem mislala da mam jst probleme, ko ji mam na 2-3 mesce :eek:
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 18. Sep. 2006 9:15

pomoje je bolj verjetno, da se ti pač bliža ena od tistih redkih menstruacij. boleče in napihnjene prsi so vsaj pri meni vedno napoved menstre.

je pa res, da dokler se takole psihiraš, je verjetno ne boš dobila. sama sem bila parkrat v tvoji koži, ker sem imela čisto iste probleme. fuuul neredno menstruacijo. potem pa ni bilo čudno, da sem se sekirala, če sem jo pa čakala po 3 tedne in več, vmes pa izbirala imena za otroke :) zdej sem pa na tabletkah in lahko na uro natančno vem, kdaj jo bom dobila. vsekakor bolje od kupovanja nosečniških testov.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov