Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
mily napisal/-a:ja, najboljš da greš res v ZD, sej sploh ni veliko za plačat, če daš pregled krvi samo za nosečnost.
mene pa zanima ce je ya to treba kj do dohtarce al sam u laboratorij pridem? kolk[na je pa priblizna cena?
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
mene pa zanima kakšne so tiste krvavitve, ki se lahko med nosečnostjo tudi pojavijo... ker mi zdaj pri moji menstruaciji nekaj ne štima... ponavadi imam ful močno, ono da res lije iz mene prve 3 dni... zdaj pa je prvi dan bil samo en mali flekec.. pa se nisem obremenjevala... drugi dan je spet bil samo en mali flekec.... mi je že bilo malo čudno... in tudi tretji in četrti dan je samo flekec... taki bolj rjavkast, pa grudast... pa med to "krvavitvijio" lahko test naredim, al naj počakam, da bo to konec pa potem test nardim?
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
smehec napisal/-a:mene pa zanima kakšne so tiste krvavitve, ki se lahko med nosečnostjo tudi pojavijo... ker mi zdaj pri moji menstruaciji nekaj ne štima... ponavadi imam ful močno, ono da res lije iz mene prve 3 dni... zdaj pa je prvi dan bil samo en mali flekec.. pa se nisem obremenjevala... drugi dan je spet bil samo en mali flekec.... mi je že bilo malo čudno... in tudi tretji in četrti dan je samo flekec... taki bolj rjavkast, pa grudast... pa med to "krvavitvijio" lahko test naredim, al naj počakam, da bo to konec pa potem test nardim?
Če jemlješ kontracepcijske tablete, je normalno, da imaš včasih močno menstro, včasih pa samo "flekece". Jaz imam en mesec močno, drugi mesec pa čisto malo.
Za test počakaj po menstruaciji.
- cebeelca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Hej
še ena mal živčna tuki...s fantom sma u premoru med tabletkami brez...zej mi pa mal zamuja pa dans mi je mal slabo...fak kak upam da je to sam od zrezka...vem da se mi najbol splača test nardit sam bo za kaj takega treba do pondelka počakat...mali kraji-zaprte lekarne...ma do takrat kira kako idejo kak pomirit psiho?
še ena mal živčna tuki...s fantom sma u premoru med tabletkami brez...zej mi pa mal zamuja pa dans mi je mal slabo...fak kak upam da je to sam od zrezka...vem da se mi najbol splača test nardit sam bo za kaj takega treba do pondelka počakat...mali kraji-zaprte lekarne...ma do takrat kira kako idejo kak pomirit psiho?
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Bina napisal/-a:smehec napisal/-a:mene pa zanima kakšne so tiste krvavitve, ki se lahko med nosečnostjo tudi pojavijo... ker mi zdaj pri moji menstruaciji nekaj ne štima... ponavadi imam ful močno, ono da res lije iz mene prve 3 dni... zdaj pa je prvi dan bil samo en mali flekec.. pa se nisem obremenjevala... drugi dan je spet bil samo en mali flekec.... mi je že bilo malo čudno... in tudi tretji in četrti dan je samo flekec... taki bolj rjavkast, pa grudast... pa med to "krvavitvijio" lahko test naredim, al naj počakam, da bo to konec pa potem test nardim?
Če jemlješ kontracepcijske tablete, je normalno, da imaš včasih močno menstro, včasih pa samo "flekece". Jaz imam en mesec močno, drugi mesec pa čisto malo.
Za test počakaj po menstruaciji.
nisem na kt, v bistvu bi zdaj s prvim dnem mogla vze prvo... :S drugače pa sem imela zdaj eno leto pavzo s kt.. sicer pa jutri je pon in bom kupla test, bo še najbolj ziher
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
- _sad_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2006
mene pa zanima...če pokaže test pravilo če ga naredim po menstruaciji...???malo sem skeptična...sicer sem dva že naredla in oba bla negativna!!pa še nekaj...je vseeno kdaj delam test bo vedno pokazal pravlino al ne???
Just be who you are....
- papaya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2006
Sj če imaš prav menstruacijo potem ne moreš biti noseča..
Drugač pa ja...če sumiš, da to ni prava M, potem test delaš po tej krvavitvi..če ta krvavitev ni bla menstruacija, potem glej na to kot na izostanek le te..če razumeš kaj hočem povedat..
Vglavnem test naj bi ti pravilno povedal en dan po zaostali menstruacijo..torej če delaš test po koncu te krvavitve in če bi v tem času morala biti tudi že prava menstruacija, potem bi ti test pokazal pravilno..in pa seveda, delaj ga zjutraj, ker je takrat v urinu največ nosečniškega hormona. Pa pomoje, da nisi noseča, ker 2 testa se skoraj ne bi mogla zmotit, razen če jih nisi delala prezgodaj.
Če nisi prepričana v zanesljivost urinskih testov, pojdi delat krvnega.
lp
Drugač pa ja...če sumiš, da to ni prava M, potem test delaš po tej krvavitvi..če ta krvavitev ni bla menstruacija, potem glej na to kot na izostanek le te..če razumeš kaj hočem povedat..
Vglavnem test naj bi ti pravilno povedal en dan po zaostali menstruacijo..torej če delaš test po koncu te krvavitve in če bi v tem času morala biti tudi že prava menstruacija, potem bi ti test pokazal pravilno..in pa seveda, delaj ga zjutraj, ker je takrat v urinu največ nosečniškega hormona. Pa pomoje, da nisi noseča, ker 2 testa se skoraj ne bi mogla zmotit, razen če jih nisi delala prezgodaj.
Če nisi prepričana v zanesljivost urinskih testov, pojdi delat krvnega.
lp
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
papaya napisal/-a:Sj če imaš prav menstruacijo potem ne moreš biti noseča..
ena tle prns je jedla KT redno, pa je zanosila, ampak je mela menstro usak mesc lih tko kot prej, šele v 5.mescu je pa zvedla da je noseča..
sej vem da so te tabletke 99,9% zaščita, sam če pa useen zanosiš pa sploh nemorš ugotovt drgač, kot da bi usak mesc test naredu? al nej bi tud pr tabletkah menstra izostajala?
- papaya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2006
Če imaš menstruacijo, potem NE moreš biti noseč Lahko pa se pojavijo krvavitve podobne menstruaciji in te krvavitve lahko pol zamenjaš ta M.
Krvni testi se delajo v laboratorijih. V lj ga delajo v ZD Šiška, Bežigrad..in pa v privat laboratotiju Adrialab. Vglavnem, pomoje vsak ZD, ki ima laboratorij dela tudi teste nosečnosti. Stane pa 2700 sit, rezultati so 100% in jih zveš čez kako uro, dve ali pa ti jih pošljejo po pošti.
lp
Krvni testi se delajo v laboratorijih. V lj ga delajo v ZD Šiška, Bežigrad..in pa v privat laboratotiju Adrialab. Vglavnem, pomoje vsak ZD, ki ima laboratorij dela tudi teste nosečnosti. Stane pa 2700 sit, rezultati so 100% in jih zveš čez kako uro, dve ali pa ti jih pošljejo po pošti.
lp
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
~NIA~ napisal/-a:papaya napisal/-a:Sj če imaš prav menstruacijo potem ne moreš biti noseča..
ena tle prns je jedla KT redno, pa je zanosila, ampak je mela menstro usak mesc lih tko kot prej, šele v 5.mescu je pa zvedla da je noseča..
sej vem da so te tabletke 99,9% zaščita, sam če pa useen zanosiš pa sploh nemorš ugotovt drgač, kot da bi usak mesc test naredu? al nej bi tud pr tabletkah menstra izostajala?
Jaz tudi poznam en primer ko je ženska zanosila kljub KT in je mela kao menstro oziroma krvavitve pač vmes, ampak to je tako zelo redko...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov