Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 27. Jun. 2006 10:25

Glej, da boš pravi čas pošlihtala z njim.. Da bo takrat ko bo res čas za en mali lastni vrtec tisti, ko boš vedla da je pravi :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2005
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a SkY-MaN » 20. Jul. 2006 19:37

jst imam eno uprasanje.meni je bioenergetik potrdil da sem noseca ,imam probleme z rokami in nogami mi spijo in mam mravljince.
Vprasala sem ga ce mam mogoce kako multipleks sklerozo pa me je napotil h ginekologu,menstruacijo sem imela normalno pred 14 dnevi mam jo za dobit cez 14 dni iz samega obupa sem naredila test in je bil negativen.uporabljava kondom.prosim ne se smejat ker vem da je res glupo se sama ne morem verjet,na tega gospoda sem se vedno zanesla,pri mami je vedno dal pravilno diagnozo.

prosim za vaso pomoc in mnenje.
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2005
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a SkY-MaN » 20. Jul. 2006 20:21

po kolkem casu ginekolog vidi na ultrazvoku da gre za nosecnost? lahko ze po 14 dnevih.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 20. Jul. 2006 20:57

Vidi se šele čez 6 tednov.
francija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 10. 2005
Kraj: Obala

Neprebrana objavaNapisal/-a francija » 20. Jul. 2006 21:09

mene pa zanima po kolkem času se vidi nosečnost na clear blue testu in kdaj je največ možnosti za ovulacijo ... kako grejo že tisti dnevi? :gruebel: :gruebel:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Jul. 2006 21:19

po prvem dnevu izostanka menstruacije se vidi..najbolj pa tam kakšne dva tedna po izostanku...ampak že takoj prvi dan je ziher d apokaže..
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 21. Jul. 2006 8:05

po prvem dnevu menstruacije lahko narediš test ki ti pokaže nosečnost.

drugače pa pri 6ih tednih se z uz vidi že srček, prej pa ne. vidi se pa vrečka, torej če boš šla prej na uz se bo nekaj že videlo, ampak tudi ginekologi ne naročajo radi prej ravno zaradi tega, ker se srček še ne vidi.
anabrezovar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a anabrezovar » 25. Jul. 2006 10:41

Živjo!

Mene pa zanima nekej glede testa za nosečnost. Pred ene pol leta sem prenehala jemati tabletke, ker sva se s fantom odločila za otroka. Menstruacijo mam kr dost neredno (na 26 - 38 dni). Zato me zanima, kdaj naj naredim test za nosečnost. Glede na to, da bi ga mogla narest po par dnevih po izostanku menstruacije. A je zadost že 30ti dan ali čem rajši počakat do 38, 40ega?

Hvala za vaše mnenje in lp!!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Jul. 2006 10:53

prvi dan izostanka menstruacije dalje...
Uporabniški avatar
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malavila » 25. Jul. 2006 12:29

anabrezovar napisal/-a:Živjo!

Mene pa zanima nekej glede testa za nosečnost. Pred ene pol leta sem prenehala jemati tabletke, ker sva se s fantom odločila za otroka. Menstruacijo mam kr dost neredno (na 26 - 38 dni). Zato me zanima, kdaj naj naredim test za nosečnost. Glede na to, da bi ga mogla narest po par dnevih po izostanku menstruacije. A je zadost že 30ti dan ali čem rajši počakat do 38, 40ega?

Hvala za vaše mnenje in lp!!!

če jo imaš ti na 26-38 dni, je to kar velik razpon in jo lahko komot dobiš šele 38. dan, a ne, tko da dvomom, da bo test pokazal že prej, lahko pa probaš
Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 25. Jul. 2006 15:05

Mene pa zanima, kdaj lahko zanosim po tem, ko neham jesti tabletke? Jemljem jih že 8 let, zdaj pa bi rada nehala in zanosila. Kolk moram narediti pavze? :?:
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 25. Jul. 2006 15:08

Bina napisal/-a:Mene pa zanima, kdaj lahko zanosim po tem, ko neham jesti tabletke? Jemljem jih že 8 let, zdaj pa bi rada nehala in zanosila. Kolk moram narediti pavze? :?:

Katere si pa jedla.
Pomoje je najboljš ene pol leta počakat. Pa uno folno kislino jej.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 25. Jul. 2006 15:50

Priporoča se, da počakaš 3 mesece, vendar tudi če zanosiš prej ni nobene panike. Predhodno jemanje tabletk ne vpliva na plod ali pa kj..tko da kar veselo na delo :razz:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Jul. 2006 16:32

Men to čakanje ni blo nikol čist jasno - kaj pa zaščita ta čas, a jo imaš ali ne (kondom), ali samo pazita?
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 25. Jul. 2006 17:38

Sj takrat po mojem ne rabita zaščite, če si želita otroka. Pač ko zanosi, zanosi :) Itk pol ni pene, če si želi otroka ane :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]