Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- SkY-MaN
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2005
- Kraj: primorska
jst imam eno uprasanje.meni je bioenergetik potrdil da sem noseca ,imam probleme z rokami in nogami mi spijo in mam mravljince.
Vprasala sem ga ce mam mogoce kako multipleks sklerozo pa me je napotil h ginekologu,menstruacijo sem imela normalno pred 14 dnevi mam jo za dobit cez 14 dni iz samega obupa sem naredila test in je bil negativen.uporabljava kondom.prosim ne se smejat ker vem da je res glupo se sama ne morem verjet,na tega gospoda sem se vedno zanesla,pri mami je vedno dal pravilno diagnozo.
prosim za vaso pomoc in mnenje.
Vprasala sem ga ce mam mogoce kako multipleks sklerozo pa me je napotil h ginekologu,menstruacijo sem imela normalno pred 14 dnevi mam jo za dobit cez 14 dni iz samega obupa sem naredila test in je bil negativen.uporabljava kondom.prosim ne se smejat ker vem da je res glupo se sama ne morem verjet,na tega gospoda sem se vedno zanesla,pri mami je vedno dal pravilno diagnozo.
prosim za vaso pomoc in mnenje.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Vidi se šele čez 6 tednov.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
po prvem dnevu menstruacije lahko narediš test ki ti pokaže nosečnost.
drugače pa pri 6ih tednih se z uz vidi že srček, prej pa ne. vidi se pa vrečka, torej če boš šla prej na uz se bo nekaj že videlo, ampak tudi ginekologi ne naročajo radi prej ravno zaradi tega, ker se srček še ne vidi.
drugače pa pri 6ih tednih se z uz vidi že srček, prej pa ne. vidi se pa vrečka, torej če boš šla prej na uz se bo nekaj že videlo, ampak tudi ginekologi ne naročajo radi prej ravno zaradi tega, ker se srček še ne vidi.
- anabrezovar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2006
Živjo!
Mene pa zanima nekej glede testa za nosečnost. Pred ene pol leta sem prenehala jemati tabletke, ker sva se s fantom odločila za otroka. Menstruacijo mam kr dost neredno (na 26 - 38 dni). Zato me zanima, kdaj naj naredim test za nosečnost. Glede na to, da bi ga mogla narest po par dnevih po izostanku menstruacije. A je zadost že 30ti dan ali čem rajši počakat do 38, 40ega?
Hvala za vaše mnenje in lp!!!
Mene pa zanima nekej glede testa za nosečnost. Pred ene pol leta sem prenehala jemati tabletke, ker sva se s fantom odločila za otroka. Menstruacijo mam kr dost neredno (na 26 - 38 dni). Zato me zanima, kdaj naj naredim test za nosečnost. Glede na to, da bi ga mogla narest po par dnevih po izostanku menstruacije. A je zadost že 30ti dan ali čem rajši počakat do 38, 40ega?
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
anabrezovar napisal/-a:Živjo!
če jo imaš ti na 26-38 dni, je to kar velik razpon in jo lahko komot dobiš šele 38. dan, a ne, tko da dvomom, da bo test pokazal že prej, lahko pa probaš
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Bina napisal/-a:Mene pa zanima, kdaj lahko zanosim po tem, ko neham jesti tabletke? Jemljem jih že 8 let, zdaj pa bi rada nehala in zanosila. Kolk moram narediti pavze?
Katere si pa jedla.
Pomoje je najboljš ene pol leta počakat. Pa uno folno kislino jej.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]