Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1500 prispevkov
• Stran 2 od 100
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 100
Naslednja
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
~škratk štunfk~ napisal/-a:ubistvu nevem zakaj to pišm..sam nekomu morm povedat in ker me tuki nihče ne pozna osebno
moja prjatlca k je trenutno še vedno stara 13 let je noseča.men je resno ful bed zanjo ker vem da je pazla pa se je usen zgodil.nardila je test in je pukazu da je noseča..sam sej to ni vedno čist zanesljivo ne??
Na kakšen način je pazila že?
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
bucka81 napisal/-a:~škratk štunfk~ napisal/-a:ubistvu nevem zakaj to pišm..sam nekomu morm povedat in ker me tuki nihče ne pozna osebno
moja prjatlca k je trenutno še vedno stara 13 let je noseča.men je resno ful bed zanjo ker vem da je pazla pa se je usen zgodil.nardila je test in je pukazu da je noseča..sam sej to ni vedno čist zanesljivo ne??
vse kar lahko rečem je OMG, v mojih letih sem se pri 13ih igrala s pupami ne pa seksala
točn tako...jaz takrat nisem niti pomislila na to...kaj vse današnja mladina skup ne spravi...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Tamala` napisal/-a:~škratk štunfk~ napisal/-a:ubistvu nevem zakaj to pišm..sam nekomu morm povedat in ker me tuki nihče ne pozna osebno
Na kakšen način je pazila že?
Ja sam res.
Mislim, če se že pač lotijo tega, nej zaboga poskrbijo za zaščito!
Drgač pa mene prov nič ne mot, al so stari 15 al 17..samo ta le 13 je res mal huda.
Čeprov eno poznam, ki je pri 13 že rodila.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
astra_mb napisal/-a:točn tako...jaz takrat nisem niti pomislila na to...kaj vse današnja mladina skup ne spravi...
Sej se je to dogajal tud že deset let nazaj ... vsaj pri nas. Pol so se pa vse tiste "ta prve" hvalile kako je bilo dobr, ampak če mene vprašate, lahko rečem samo to, da jo imaš takrat samo za lulat, tako da je tisto uživanje samo bunch of crap.
Res ne vem kaj tako mlade punce vodi v to.
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
~škratk štunfk~ napisal/-a:ubistvu nevem zakaj to pišm..sam nekomu morm povedat in ker me tuki nihče ne pozna osebno
Ljubica draga, ni vedno je pa mnogokrat.
Tole svojo prijateljico prepričaj naj se spravi h ginekologu. Čimprej! Verjamem, da bo težko, ker predvidevam, da še nikoli ni bila. Toda, če ji je drug lahko gledal v luliko, ji lahko tudi ginekolog/inja. Tam ji bodo naredili test in ji pomagali naprej. Če je noseča ima pa itak samo dve možnosti.
Pa veliko sreče!
In javi kako in kaj!
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ja pazla je na ta način da je imela kondom.
nardila je test in je pokazu da je noseča,ampak je dons dubila menstruacijo in ni noseča(hvala bogu)
..
ja mladina,no nemorm glih rečt sej sm mladina.stara sm 14 in še ne razmišljam o tem..ker se mi zdi prezgodi in nočm si zasrat lajfa kot bi si ga skor moja prjatlca..
aja ona je že pri 12
nardila je test in je pokazu da je noseča,ampak je dons dubila menstruacijo in ni noseča(hvala bogu)
..
ja mladina,no nemorm glih rečt sej sm mladina.stara sm 14 in še ne razmišljam o tem..ker se mi zdi prezgodi in nočm si zasrat lajfa kot bi si ga skor moja prjatlca..
aja ona je že pri 12
umiram.</3
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
No hvala Bogu!
Zdaj pa pamet v roke punce porkomotorko! Časa za seks bo še dovolj, za brezskrbno mladost pa je le treba malo bolj poskrbeti! Pa tabletke nabavit, če se mislite igrat! In kondome v vsakem primeru!
Pa srečno Kekec!
Zdaj pa pamet v roke punce porkomotorko! Časa za seks bo še dovolj, za brezskrbno mladost pa je le treba malo bolj poskrbeti! Pa tabletke nabavit, če se mislite igrat! In kondome v vsakem primeru!
Pa srečno Kekec!
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
- bouhamala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
meni pa menstruacija zaostaja že 5 dni,,,nikoli prej mi ni zaostajala jo imam točno na 27 dni.
no in učeri sm naredila test nosečnosti in mi je pokazal da nisem noseča,,zdj me pa zanima če obstaja kakšna možnost da se je zmotu (v ponedeljek sm zmenjena z ginekologinjo )
ker mene žek kake 14 dni neprestano tišči lulat in mi je po cele dneve slabo.
a se je to že keri zgodilo da se je test zmotu?
no in učeri sm naredila test nosečnosti in mi je pokazal da nisem noseča,,zdj me pa zanima če obstaja kakšna možnost da se je zmotu (v ponedeljek sm zmenjena z ginekologinjo )
ker mene žek kake 14 dni neprestano tišči lulat in mi je po cele dneve slabo.
a se je to že keri zgodilo da se je test zmotu?
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
To da se poveča potreba za na wc se pojavi šele pri 6-8 tednov. Slabost se pojavi tudi tam nekje. zato bi te znake prej pripisala psihi.
Če si delala test včeraj to pomeni, da ti je zaostajala 4 dni pri tem izostanku se ponavadi že pokaže ali si ali ne.. ponovi test pa boš vidla a se je zmotil ali ne.
sicer pa samo še nekaj dni pa ti bo ginekologinja povedala Pa čim manj psihiranja.
PS: namesto treh vejic probaj pritisnit tri pike
Če si delala test včeraj to pomeni, da ti je zaostajala 4 dni pri tem izostanku se ponavadi že pokaže ali si ali ne.. ponovi test pa boš vidla a se je zmotil ali ne.
sicer pa samo še nekaj dni pa ti bo ginekologinja povedala Pa čim manj psihiranja.
PS: namesto treh vejic probaj pritisnit tri pike
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
bouhamala teb želim dab zanosla ko pa si želiš in kot lahk razberem komi čakaš.
drugim pa, nej sexajo z glavo. 13 let je občutno premau, nekdo bi se mogu poment z njo. jz sm takrat komi menzo dobla. pa ne predstavlam si dab pr 13 se mučla če sm noseča al ne.
drugim pa, nej sexajo z glavo. 13 let je občutno premau, nekdo bi se mogu poment z njo. jz sm takrat komi menzo dobla. pa ne predstavlam si dab pr 13 se mučla če sm noseča al ne.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ponovi test - jaz sem naredila 4, da sem bila ziher, pa mi je prvi tudi pokazal negativno (ker sem ga preveč zmočila), ostali pa +. Lahko greš pa tudi v zdravstveni dom in daš kri, ta test je pa ziher - pa veliko cenejši je kot ClearBlu
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Joj, bouhica, želim ti čim več sreče in veselja (pa čim manj psihiranja ), če praviš, da bi res bil zaželjen....
Prvi neprebran prispevek • 1500 prispevkov
• Stran 2 od 100
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 100
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov