Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 18. Sep. 2008 17:01

ŽuŽa napisal/-a:
MsN napisal/-a:Pa kakšni so to moški, da se tako zelo otepajo kondomov? Saj kondomi niso noben bav-bav :roll: :)

Ja to je pa to k smo jih tok razvadle z jemanjem KT. In so se čist navadl na seks brez kondoma.

Uf, to pa si pravilno napisala :)
Sam, pr meni sm se tudi sama navadla in bi mi blo "težko" in na kondome :P :twisted:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Sep. 2008 17:24

ŽuŽa napisal/-a:
MsN napisal/-a:Pa kakšni so to moški, da se tako zelo otepajo kondomov? Saj kondomi niso noben bav-bav :roll: :)

Ja to je pa to k smo jih tok razvadle z jemanjem KT. In so se čist navadl na seks brez kondoma.

Ne vem, če bo povsem držalo. So tudi primeri (in ni jih malo), kjer so pač punce toliko pod vplivom svojih partnerjev, da raje goltajo kemijo, ker fantič pač ne more s kondomom, revež. Veliko je v glavi - seveda je boljše brez, ampak če ne gre drugače, je tudi kondom super, ampak nekateri pač raje vztrajajo pri tem, da kondomi pa že niso zadnje. Dokler verjameš v to, tudi hidravlika ne more delovati normalno.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 18. Sep. 2008 21:17

Lepo MSN, da nisi pod vplivom svojga fanta, druge revice pa smo :wink:. Mene tip ni silu, da jemljem KT, ampak sm se sama odločla za to že na samem začetku veze, seveda pa je bila vrsta na pregled dolga, tako da imam nekaj izkušnj tudi s kondomi in ˝pazenjem˝.

Drugače pa se vrnimo na temo nosečnost...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Sep. 2008 21:24

moi T napisal/-a:Lepo MSN, da nisi pod vplivom svojga fanta, druge revice pa smo :wink:.

Vem, vsakič, ko berem forum me spreleti ta dober občutek :P

Glede 'pazenja' sem svoje mnenje verjetno že nazorno objasnila v vsaki drugi temi, kar se tiče kondomov pa dejansko pove veliko o partnerju, če slednji ni pripravljen na uporabo tovrstne zaščite, četudi si ne želi naraščaja.

Ampak hej, važno, da je hani v ostalih pogledih popoln :wink:

In tovrstne teme so še kako povezane z nosečnostjo.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 18. Sep. 2008 22:42

moi T napisal/-a:Ja midva sva na začetku probavala s kondomom in ko si ga je dal gor, mu je tkoj dol padel (ne kondom, ampak lulič :lach:), zgleda ma on neko blokado v glavi, kaj jez vem...

jao, midva sva imela enake probleme :? ko sem imela KT, je bilo potem vse kul (nikoli ni bilo problema z erekcijo), sedaj ko pa sem nehala, bova pa videla, kako bo sedaj s kondomi. pomoje imajo tipi res to v glavi, da jim potem kar dol pade.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 19. Sep. 2008 6:44

ja moj je isti, dokler so bile tabletke je bilo vse ok in to tri leta, zdej sm pa brez tabletk par mescev je pa sex prava mora zanga..sam da pride kondom gor je konc pri njemu, dol pade..bi najraj nehu sexat al pa sam nej js z usti dokončam in to je to...dejansko pol sexa ni več...in ja baba neumna sm pa rekla ok bova pa probala brez pa bova pazla...sej kaj mi druzga ostane....loh se kregam kokr hočm, sam dokler ne dobiva enih kondomov k mu bojo ok, je pazit al pa ne sexat...hmmmm :roll:
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: far away

Neprebrana objavaNapisal/-a black_bird » 19. Sep. 2008 9:03

Nekaj me zanima. Če ženska redno jemlje tabletke, jo na dan spolnega odnosa pozabi vzet, vendar naslednji dan vzame 2 in jih je naprej redno do naslednje sobote ko vzame zadnjo tabletko iz škatlce, vendar v petek še vedno nima menstruacije.Obstaja kaka možnost da je noseča? Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 19. Sep. 2008 9:09

ja zdej odvisno, kdaj jemleš ponavadi tabletke in koliko časa si zamudila oz. po kolikih urah si vzela naslednji dan 2? če je do 12 ur nimaš pomoje nič za skrbet, če si pa več k 12 ur zamujala, je pa zaščita zmanjšana. sam sej če si prvo sexala, pol pa npr. zvečer pozabla vzet tabletko bi mogla itak delovat še una prejšnja...to pomoje bol velja za naslednje spolne odnose. Se pravi, zdej bi mogla že spet začet jemat tabletke menstre pa še ni? kdaj si jo pa imela ponavadi? k men je naprimer menstra prišla šele 5-6 dan premora
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Sep. 2008 10:36

^^ Pa odvisn je tud v katerem tednu pozabiš vzet. V navodilih (usaj pr logestu) use lepo piše.
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a black_bird » 19. Sep. 2008 10:43

Drugače dobim 2 dan ko neham jemati.zdaj pa je že 5.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 19. Sep. 2008 10:45

black_bird napisal/-a:Drugače dobim 2 dan ko neham jemati.zdaj pa je že 5.

Pojdi po test.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Sep. 2008 11:35

MsN napisal/-a:
black_bird napisal/-a:Drugače dobim 2 dan ko neham jemati.zdaj pa je že 5.

Pojdi po test.

Ja res pejd po test, bolš da greš zdj kot kasnej a ne. Mogoče so samo živci in jo boš pol prec dubla.
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a black_bird » 19. Sep. 2008 12:58

Sem šla po test BabyCheck.Pa piše da je boljše, da uporabimo v jutranji urin.Če uporabim ob tej uri, mislite, da bo pokazalo rezultat, ker sem res v dvomih....
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 19. Sep. 2008 13:07

Počakaj na jutro. Oziroma sta v tem testu itak dva trakca, ne? Potem lahko enega narediš zdaj in enega jutri zjutraj - da boš res ziher.
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a black_bird » 19. Sep. 2008 13:10

hvala ti lepa.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov