Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mehur menda predrejo, da sprožijo porod...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Am . . .. Kaj predrejo vedno mehur ? ? Ker jz nočem, da me kej špikajo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Sweetyka, iskrene čestitke ob rojstvu sinka! Želim vam čimveč cartanja in lepih, veselih trenutkov!
Lepo ime sta izbrala.
Lepo ime sta izbrala.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
moi T mehur ti predrejo da sprožijo porod, ker men so ga sprožili zaradi prevelikega pritiska v nosečnosti. šivana sem pa bila, ker so mi malo prerezali presredek..to je čist običajno. s tem olajšajo otroku pot skozi nožnico, hitrej otrok pride ven sej to so taki mali šivi, ki na koncu sami odpadejo in zdaj 22dni po porodu se skoraj ne opazijo več. moj fant pa ni bil zraven ker ga niso spustili iz službe, ma tako odgovorno službo in ne more kar sredi službe zapustit delovno mesto. je pa celo noč čakal da mu javim da pride, ker potem bi si on lahka za tist en dan dopust vzel. jaz pa sem glih začela zjutraj rojevat, ko je on že bil v službi. sva se pa skoz lahko po telefonu menla, so mi pustile babice met telefon zraven. sam ko si bli pa tisti tahudi popadki pa nisem več mogla govorit po mobitelu. je pa res da če bi fant bil zraven bi moj porod bil veliko lažji.
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
sweetyka, iskrene čestitke tudi od mene
bodite zdravi in imejte se radi
bodite zdravi in imejte se radi
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
Kako je fletn tvoj lukas! velik je.
ASHLEY, moj Matija je v redu. raste i ful je,tko da zdej ima že dva mesca in je velik 58cm(sva ga ravn včeraj z mojim zmerla ) in ima dobre 4kg. krčev pa je tudi vse manj,tako da je super. kaka t je tut že začel sam,mu ne dajem že 1 mescec več nobenih čajev. danes pa sem postala še #teta"- je rodial žena od brata od mojega. :9 [/img]
ASHLEY, moj Matija je v redu. raste i ful je,tko da zdej ima že dva mesca in je velik 58cm(sva ga ravn včeraj z mojim zmerla ) in ima dobre 4kg. krčev pa je tudi vse manj,tako da je super. kaka t je tut že začel sam,mu ne dajem že 1 mescec več nobenih čajev. danes pa sem postala še #teta"- je rodial žena od brata od mojega. :9 [/img]
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov