Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 31. Avg. 2008 23:55

Sweetyka...
Iskrene čestitke tudi od mene :D
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 01. Sep. 2008 14:46

Sweetyka...
Se pridružujem ! Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuff » 01. Sep. 2008 16:01

Damyanchyka napisal/-a:Joooj jst pa kr ne morm vrjet,da se kljub rednemu jemanju tabletk lahk zgodi,da zanosš..fak no..kuk je parou,k si ful želijo otroka pa ga ne morjo met..medtem ko pa eni preprečujejo(preprečujemo),da bi spočel otročička se pa "zalom"..Kr ne dojemam dobr,sploh ker se je to zgodilo poznani osebi..pa še menstra normalnooo..Jst se kr psiheram doma zdej s tem.. :?

ofak, to se dejansko dogaja :eek: :eek: :eek:

btw, sweetyka, cestitke tut z moje strani! :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Sep. 2008 16:16

Čestitke vsem mamicam :)

K berem to temo, si še js zaželim enga :D
pol pa mojga strašim (zabavno).
Včasih sem bila trdno odločena, da otroki niso zame, še posebi ko vidla teto, kako je vsa živčna ob dveh majhnih.
Zdej me pa zmeri bolj mika- sam bo treba prej končat faks, pol pa na delo :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 01. Sep. 2008 20:44

čestitke novopečeni mamici :)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 02. Sep. 2008 7:23

Sweetyka, čestitke tudi z moje strani :)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 02. Sep. 2008 9:37

:? pred približno mescem dni sva z fantom imela spolni odnos. ampak najprej sva kondom narobe obrnila in ga dala gor, nato pa vzela dol in ga prav obrnila :? koliko je možnosti, da bi lahko od tistega zanosila, saj je fantu že prej enkrat prišlo in je mogoče še kaj ostalo gor?
Menstruacijo sem sicer po tem imela, naredila sem test, med 2-3 tedni po odnosu, kr enkrat, ne pa ko bi mi M zamujala in je pokazal negativno. Vseeno pa imam v trebuhu nonstop nek čuden občutek in ne vem kaj narediti. koliko je takrat bilo možnosti za zanositev? :?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 02. Sep. 2008 9:45

hvala vsem za čestitke. moi T rodila sem v slovenj gradcu. še moja porodna zgodba, zdaj ko imam par minutk časa ko moj srček spi. 8.8.08 sem bila sprejeta u bolnico zaradi prevelikega pritiska in otekanja. drugi dan so mi dali sadni dan in otekline so izginile. tako sem na opazovanju ostala do 12.8.08 in sploh nisem vedela kaj bo z mano, nakar so mi tisto jutro dali tableto za pospeševanje popadkov. cel dan se ni dogajalo nič, šele zvečer sem dobila popadke na 5min. celo noč so me opazovali in sem se odprla za samo 1cm. 13.8.08 so me poslali v porodni sobi, mi predrli mehur ter mi dali kapalno. prve dve uri me še ni tako hudo bolelo. naslednje dve uri sem pa mislila da me bo raztrgalo od bolečin. potem sem nekaj časa bila na postelji nekaj časa pa na napihlijivi žogi. ko že nisem imela več moči so mi babice rekle da vidijo glavico, kar pomeni da sm se v 2eh urah odprla za kar 8cm. po tistem je sledilo potiskanje, ki sploh ni hudo bolelo. parkrat sem potisnila, sestra se je obesila na moj trebuh in že je na svet prijokal najin 3230g težak in 51cm dolg fantek lukas. ko se je rodil sem isto minuto pozabile na vse bolečine. naslednjih par dni u bolnici sploh spala nisem ponoči, ker sem nonstop gledala svojega sina in se nisem mogla načudit njegovi lepoti :D
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 02. Sep. 2008 10:11

:) iskrene cestitke ob rojstvu sineka lukasa...lepa zgodbica...verjetno tudi prekrasni obcutki.... :) sm cist noter padla ko sem brala tvojo zgodbico... in sm si ze sebe predstvaljala v vsem tem... :) no kako leto bom se pocakala :)
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 02. Sep. 2008 10:31

Se pridružujem veselim in iskrenim čestitkam!! Veliko veselja z vajinim Lukasom! :tanz: Aja, saj res - lepo ime sta izbrala. :-)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 02. Sep. 2008 10:52

Tamarra* napisal/-a::? pred približno mescem dni sva z fantom imela spolni odnos. ampak najprej sva kondom narobe obrnila in ga dala gor, nato pa vzela dol in ga prav obrnila :? koliko je možnosti, da bi lahko od tistega zanosila, saj je fantu že prej enkrat prišlo in je mogoče še kaj ostalo gor?
Menstruacijo sem sicer po tem imela, naredila sem test, med 2-3 tedni po odnosu, kr enkrat, ne pa ko bi mi M zamujala in je pokazal negativno. Vseeno pa imam v trebuhu nonstop nek čuden občutek in ne vem kaj narediti. koliko je takrat bilo možnosti za zanositev? :?

jao punca,itak da lahko zanosiš,če je na kondomu sperma.vzemita drugič rajši nov kondom!
drugače pa če si že mela menstruacijo pa test ti je pokazal negativno te najbrž samo živci dajejo
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 02. Sep. 2008 10:53

softTouch napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a::? pred približno mescem dni sva z fantom imela spolni odnos. ampak najprej sva kondom narobe obrnila in ga dala gor, nato pa vzela dol in ga prav obrnila :? koliko je možnosti, da bi lahko od tistega zanosila, saj je fantu že prej enkrat prišlo in je mogoče še kaj ostalo gor?

jao punca,itak da lahko zanosiš,če je na kondomu sperma.vzemita drugič rajši nov kondom!
drugače pa če si že mela menstruacijo pa test ti je pokazal negativno te najbrž samo živci dajejo

Pa narobe obrenjenega kondoma sploh ne moreš natakniti, ker se ne odvija do konca :roll:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 02. Sep. 2008 11:01

MsN napisal/-a:Pa narobe obrenjenega kondoma sploh ne moreš natakniti, ker se ne odvija do konca :roll:

ja sej ga nisva do konca odvila ;) pa ne vem kaj mi je takrat bilo, da nisem vzela novega.. upam da so res samo živci, grem pa danes spet po novi test, pa upam na najboljše :/
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 02. Sep. 2008 11:02

ja,mene ob vsej poplavi informacij na internetu,televiziji in v tiskanih medijih o seksu in kontracepciji preseneča,kaj vse se dogaja
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 02. Sep. 2008 21:06

Ja tudi meni je ušeč ime Lukas :D. Kako to mislš, Sweetyka, da so ti predrli mehur? :eek: A šivana si bla kaj? Si imela tipa zravn al ne?
Just dance and everything it´s gonna be ok!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]