Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
powerpuff - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: lj
Damyanchyka napisal/-a:Joooj jst pa kr ne morm vrjet,da se kljub rednemu jemanju tabletk lahk zgodi,da zanosš..fak no..kuk je parou,k si ful želijo otroka pa ga ne morjo met..medtem ko pa eni preprečujejo(preprečujemo),da bi spočel otročička se pa "zalom"..Kr ne dojemam dobr,sploh ker se je to zgodilo poznani osebi..pa še menstra normalnooo..Jst se kr psiheram doma zdej s tem..
ofak, to se dejansko dogaja
btw, sweetyka, cestitke tut z moje strani!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Čestitke vsem mamicam
K berem to temo, si še js zaželim enga
pol pa mojga strašim (zabavno).
Včasih sem bila trdno odločena, da otroki niso zame, še posebi ko vidla teto, kako je vsa živčna ob dveh majhnih.
Zdej me pa zmeri bolj mika- sam bo treba prej končat faks, pol pa na delo
K berem to temo, si še js zaželim enga
pol pa mojga strašim (zabavno).
Včasih sem bila trdno odločena, da otroki niso zame, še posebi ko vidla teto, kako je vsa živčna ob dveh majhnih.
Zdej me pa zmeri bolj mika- sam bo treba prej končat faks, pol pa na delo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
pred približno mescem dni sva z fantom imela spolni odnos. ampak najprej sva kondom narobe obrnila in ga dala gor, nato pa vzela dol in ga prav obrnila koliko je možnosti, da bi lahko od tistega zanosila, saj je fantu že prej enkrat prišlo in je mogoče še kaj ostalo gor?
Menstruacijo sem sicer po tem imela, naredila sem test, med 2-3 tedni po odnosu, kr enkrat, ne pa ko bi mi M zamujala in je pokazal negativno. Vseeno pa imam v trebuhu nonstop nek čuden občutek in ne vem kaj narediti. koliko je takrat bilo možnosti za zanositev?
Menstruacijo sem sicer po tem imela, naredila sem test, med 2-3 tedni po odnosu, kr enkrat, ne pa ko bi mi M zamujala in je pokazal negativno. Vseeno pa imam v trebuhu nonstop nek čuden občutek in ne vem kaj narediti. koliko je takrat bilo možnosti za zanositev?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
hvala vsem za čestitke. moi T rodila sem v slovenj gradcu. še moja porodna zgodba, zdaj ko imam par minutk časa ko moj srček spi. 8.8.08 sem bila sprejeta u bolnico zaradi prevelikega pritiska in otekanja. drugi dan so mi dali sadni dan in otekline so izginile. tako sem na opazovanju ostala do 12.8.08 in sploh nisem vedela kaj bo z mano, nakar so mi tisto jutro dali tableto za pospeševanje popadkov. cel dan se ni dogajalo nič, šele zvečer sem dobila popadke na 5min. celo noč so me opazovali in sem se odprla za samo 1cm. 13.8.08 so me poslali v porodni sobi, mi predrli mehur ter mi dali kapalno. prve dve uri me še ni tako hudo bolelo. naslednje dve uri sem pa mislila da me bo raztrgalo od bolečin. potem sem nekaj časa bila na postelji nekaj časa pa na napihlijivi žogi. ko že nisem imela več moči so mi babice rekle da vidijo glavico, kar pomeni da sm se v 2eh urah odprla za kar 8cm. po tistem je sledilo potiskanje, ki sploh ni hudo bolelo. parkrat sem potisnila, sestra se je obesila na moj trebuh in že je na svet prijokal najin 3230g težak in 51cm dolg fantek lukas. ko se je rodil sem isto minuto pozabile na vse bolečine. naslednjih par dni u bolnici sploh spala nisem ponoči, ker sem nonstop gledala svojega sina in se nisem mogla načudit njegovi lepoti
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Tamarra* napisal/-a::? pred približno mescem dni sva z fantom imela spolni odnos. ampak najprej sva kondom narobe obrnila in ga dala gor, nato pa vzela dol in ga prav obrnila koliko je možnosti, da bi lahko od tistega zanosila, saj je fantu že prej enkrat prišlo in je mogoče še kaj ostalo gor?
jao punca,itak da lahko zanosiš,če je na kondomu sperma.vzemita drugič rajši nov kondom!
drugače pa če si že mela menstruacijo pa test ti je pokazal negativno te najbrž samo živci dajejo
- Gost
softTouch napisal/-a:Tamarra* napisal/-a::? pred približno mescem dni sva z fantom imela spolni odnos. ampak najprej sva kondom narobe obrnila in ga dala gor, nato pa vzela dol in ga prav obrnila koliko je možnosti, da bi lahko od tistega zanosila, saj je fantu že prej enkrat prišlo in je mogoče še kaj ostalo gor?
jao punca,itak da lahko zanosiš,če je na kondomu sperma.vzemita drugič rajši nov kondom!
drugače pa če si že mela menstruacijo pa test ti je pokazal negativno te najbrž samo živci dajejo
Pa narobe obrenjenega kondoma sploh ne moreš natakniti, ker se ne odvija do konca
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
MsN napisal/-a:Pa narobe obrenjenega kondoma sploh ne moreš natakniti, ker se ne odvija do konca
ja sej ga nisva do konca odvila pa ne vem kaj mi je takrat bilo, da nisem vzela novega.. upam da so res samo živci, grem pa danes spet po novi test, pa upam na najboljše
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]