Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bejbika23 » 22. Maj. 2008 6:11

Če se parkticira kondom in umik preden mu pride, je sploha kakšna šansa za zanosit?
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 22. Maj. 2008 8:39

zelo majhna, skorej je ni :) če pogledaš, da je kondom 98%, pa še umakne ga...ma pomoje te nima bit kej strah
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 28. Maj. 2008 8:52

evo d vam mal poročam kako je kej z mano in mojim malim otročkom. :) Včeraj sem imela pregled in smo zmerli,da ima dete 2kg. tko da očitno bo to močan&zdrav otrok. :D Hrbtenička je v redu,glavica tudi. sej smo zmerli,sam sem pozabla kolk ima obseg glavice. ma dobr,glavn d je vse ok. tut obrnu se je že na glavo,tko d ginekolog je reku,d je dete pripravljeno na odhod. ampak nč bat,d ga postlca še lepo drži. tko d fajn. zdej pa je nastopu čas seksualne abstinence. :? mene pa hormoni tko razganjajo d bom kr znorela mnde! :D No,sej lahko sva aktivna sam ne preveč pa obvezna uporaba kondomov. bomo vidli. č ne pa bo treba kako drugač pomagat. hahahha v glavnem utt js se počutm super. energije mam še vedno polno. edino gležnji mi otekajo,tko d morm kr mal pazt d nism preveč na nogah pa d ne sedim preveč. vto mi gre mal na živce,ker n morm tele energije porabt ku bi jo lhku. pa dobr,bo že. tko,tolko na hitrco. vas lepo pozdravljam in želi en prekrasen dan!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 28. Maj. 2008 8:56

Oooo, ful lepo :). Energijo boš pa že potem porabla, ko bo prišla štručka na svet :wink:. A do zdaj sta normalno seksala, zdej pa je vse težje in težje al kako? Mal me fibrc matra...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Maj. 2008 9:19

Joj, jaz si sploh ne predstavljam, da bi noseca seksala. Saj vem, da je to splosna praksa, ce je vse ok v nosecnosti, ampak vseeno mi je tako cudno, ko na to pomislim ... bi me bilo kar malo strah :)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 28. Maj. 2008 9:52

Pupica zakaj ne smeta seksat?? Midva sva do konca in če po pravici povem, mi je blo med nosečnosto najboljš. Verjetno so bli hormoni krivi, ampak jst sem komi čakala mojga, da je prišu iz šihta :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Maj. 2008 9:54

mily napisal/-a:Pupica zakaj ne smeta seksat?? Midva sva do konca in če po pravici povem, mi je blo med nosečnosto najboljš. Verjetno so bli hormoni krivi, ampak jst sem komi čakala mojga, da je prišu iz šihta :D

Po moje je to cisto odvisno od nosecnosti, recimo moja mami je imela dve rizicni nosecnosti, celo nosecnost je prelezala, imela cirklazo ob koncu, torej predvidevam, da tudi ni smela imeti odnosov, ker so bile ze samo po sebi velike komplikacije.

Sicer pa je pupica ni napisala, da ne smeta imeti odnosov, le paziti morata bolj.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 28. Maj. 2008 10:09

Ja to itak, če je rizična nosečnost je stvar zase.

Sej, zanima me zakaj morata bolj pazit. Ker če je nosečnost BP, potem ni panike. POnavadi, če je nosečka čez rok, jih še priporočajo, ker sperma mehča materični vrat.
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 28. Maj. 2008 10:12

midva tudi imava normalno odnose, kot pred zanositvijo, edin kar paziva je da mi ne spusti notr, ker baje sperma mehča maternični vrat. tudi js sm kot pupica polna energije, sem pa že v 7mescu (28teden).
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 28. Maj. 2008 11:27

ne da ne smeva, ampak morva pač mal pazit. ne sme it do konca notri, sperme ne sme spustit notri,ker pač lahko že zmehča maternični vrat in pol ni dobr. Sej drgač ravn tko seksava. sicer zlo poredko,k ga morm kr napast,ker pravi da se boji da bo otročičku kej naredu. :D Pa itak nonstop dela in je utrujen. mene pa hormoni mečejo 300 na uro! hja,si bo pač ttreba drgač pomagat! :D
moiT ma ni nč težje. No, mičknu morde ja,ampak zrd trebuha. drgač ne. ampak meni itak pašejo take poze,kjer trebuh nima veze( po pasje... :D ). tako da ni panike.
drgač pa Mily, morva bolj pazit po moje ravn zrd tega,ker sem že tolko blizu roka in da ne tvegava prezgodnje noasečnosti. N vem,men je ginekolog reku samo,da je treba pazit da sperma ne zaide notr,ker vemo kaj naredi in da pač ne pritiskava na trebuh in da ud ne sme do konca not-tut najbrž zrd kakega pritiska. drgač pa lahko vse normalno počneva. ker itak je vse ok, zdrava sva oba-no vs itrije :D tko d po moje čist tko.

uf,tolk se menmo o tem,zdej bojo pa hormoni začel delat!hahahaha
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 28. Maj. 2008 13:15

ja no, pol si bo pa res treba drgač pomagat :D Men je tut tuk na seks sekal, da konc. Se mi je tuk smešn zdel, ko nekatere pa čist mine in skoraj celo nosečnost ne seksajo. Se mi zdi pa, da imajo vsi moški neko prepreko oz. strah v glavi, da bodo poškodovali otročka. pa ga sploh ne morejo. Itak takrat ne seksaš nevem kuk divje, ker je že fizično nemogoče s tistim ogromnim trebuhom manevrerat in v bistvu full položajev odpade.
Drugač sem pa jst mela full krizo glede seksa pol po porodu. Sem rabla kr neki časa, da se mi je vse naglihal in da se je libido nazaj normaliziru. Ker nekatere pa takrat začne metat in komaj da počakajo do prvega gin. pregleda.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Maj. 2008 13:33

Uf, skoraj ne vem, kaj je boljse - da te trga med nosecnostjo, pa potem ne, ali da te po porodu ... Mah, saj nima veze, vazno, da je z otrokom vse vredu, pa da nimas vecjih komplikacij tam doli, ker nekatere imajo potem mukotrpne tezave z odnosi, ko jih boli ipd.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 28. Maj. 2008 14:29

Če druzga ne pa s prsti svojimi. hahaha :D drgač pa ja, moški majo res to nekak v sebi,da se bojijo za otročka. Sicer men prav,da se boji da ne bo otročku kej naredu al pa meni. ma mislim,d a mu je bl problem zrd otročka. čeprov sem mu že taužnkrat rekla,da je mala bubica zavarovana in d bi res men prej se kej zgodl. pa še dvakrat je bil z mano pr gineklogu in je sam g. reku,da lahko seksava normalno. sam kaj čš,on ima to v glavi in ne more preko tega. Upam pa d se n bo zgodlo tko k se tut dostkrat zgodi, d pol po porodu bo pa on kr naprej tel,meni pa sploh ne bo. :? bomo vidli. Odvisno kak bo porod in če bom mela ful težave po njem( se pravi hemeroidi, da bom raztrgana,no šivana...). sam js sem ziher,da hemeroidi bojo,tko d po moje en cajt po porodu ne bom tela nič. ma,pustmo se presenett. :) glavn d bo z otročkom vse v redu pa z mano. seksal pa bomo že ob času. :)
drgač pa sem zadnjič sanjala,da sem imela punčko. bog ve,če to zdej kej pomnei. :?: ampak mislim,da nič. bom povedala julija. hahha :D
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 29. Maj. 2008 12:04

pupica20, eno vprašanje zate :)

Mam prjatlco, ki je trenutno v 4. mescu, pa me/jo zanima, če je tečaj za nosečnice nujno potreben..
Če maš kakšne izkušnje s tem, bi bile zelo dobrodošle :)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 29. Maj. 2008 12:12

A hemoroide dobiš pri porodu?? :?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov