Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
zazu - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
- Kraj: nova gorica
hej.js mam težavo.bom kar direkt povedala.prejšnji teden s petka na soboto sva imela spolne odnose s fantom.imela sva kondom, ampak enkrat ga je potegnilo dol in nisva takoj opazila ampak ko sva(kar kmalu), sva nataknila novega.in medtem ko je bil brez, mu ni prišlo.kolikšna je verjetnost, da gre pri kondomu kaj "mimo"?(nisem še vešča v tem )potem, za zihr, sm šla naslednji dan(oz. približno 36 ur po sexu)sej šla po rigevidon in jih vzela najprej 4, čez 12 ur pa še 4. vse je šlo po načrtih. in te tabletke naj bi bile 100%. AMPAK! ta teden, ki prihaja, bi morala dobiti menstruacijo(okoli 14.5.). in zaradi tabletk pravijo, da bi jo morala dobiti prej.a je kej narobe, če je še nisem?je možno, da je nebom pač prej dobila? noseča nisem, ne? tega me je najbolj strah, ker sem čist premlada za met malega.
hvala.
hvala.
- Gost
zazu napisal/-a:so 100%??
100 % je samo abstinenca. Ce si sledila navodilom ginekoloa oz. tiste, ki ti je predpisal urgentno kontracepcijo, potem je to to in bo vse ok.
- Gost
Glej, ni prislo do izliva v noznico, vzela si urgentno kontracepcijo - kaj bi se lahko storila? Nic. Torej pocakaj na m. in se ne sekiraj, ker zdaj je, kar je, tople vode ne bos odkrila, nihce od nas ti ne more 100 % zagotoviti, da bo vse ok, so pa zelo zelo majhne moznosti za to, da ne bi bilo.
S fantom pa najdita kondome, ki ne bodo lezli dol.
S fantom pa najdita kondome, ki ne bodo lezli dol.
- Gost
anoyel napisal/-a:MsN napisal/-a:S fantom pa najdita kondome, ki ne bodo lezli dol.
ali pa pojdi od ginekologinje po KT in ne bo več težav z kondomi, ki lezejo dol
KT niso za vsako zensko, skoraj bolj priporocam kondom ob pravilni uporabi seveda.
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
cukrck, še vedno smo tukaj jaz se počutim odlično, sam mal me je začel trebuh motit sem že v 6.mesecu in imam kar velikega. me pa tudi želodec matra, ko sem ful lačna ne morem veliko pojesti, ker se mi zdi kot da me bo razneslo. ja mene tudi zanima kje je naša druga srečka nosečka pupica20? mislim da ima enkrat junija rok... javi se nam pupica.
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Najbolj da ješ večkrat po mal, ker imaš želodec zdaj višje, in imaš ravno zato tak občutek. A te zgaga kej peče? Trebušček pa verjamem, da te moti, upam, da ti ne bo več veliko zrasel. Jst sem imela tacga, da sem prot konc nosečnosti hodila k račka. Kdaj imaš že rok?
Ja, pupica javi se še ti!
Ja, pupica javi se še ti!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
zgaga me nonstop peče, je zelo neprijetno. rok imam 21.8. pa ko sem bila na pregledu mi je ginekologinja rekla, da me zgaga peče ker sem se preveč zredila, pa sem se zredila "samo" 7kg, kar se meni ne zdi veliko. me je tako kregala zaradi kil, da še ceu dan nisem nič jedla
te smem vprašati koliko kil si se zredila ti v celi nosečnosti?
te smem vprašati koliko kil si se zredila ti v celi nosečnosti?
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Oo, boš mela levčka.
Men se to zdi mal 7kg, pa v šestem mescu si. V teh treh mescih k so še pred tabo se pa tut ne boš več velik zredila.
Evo, zdele gledam v mojo materinsko knjižico, in sem imela takle cajt k ti 8kg več, kot na začetku nosečnosti.
Jst sm se zredila za 14 kg, zdej po skorej devetih mescih, sem pa na isti teži kot pred zanositvijo.
Men se to zdi mal 7kg, pa v šestem mescu si. V teh treh mescih k so še pred tabo se pa tut ne boš več velik zredila.
Evo, zdele gledam v mojo materinsko knjižico, in sem imela takle cajt k ti 8kg več, kot na začetku nosečnosti.
Jst sm se zredila za 14 kg, zdej po skorej devetih mescih, sem pa na isti teži kot pred zanositvijo.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov