Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
zazu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007
Kraj: nova gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a zazu » 11. Maj. 2008 19:25

hej.js mam težavo.bom kar direkt povedala.prejšnji teden s petka na soboto sva imela spolne odnose s fantom.imela sva kondom, ampak enkrat ga je potegnilo dol in nisva takoj opazila ampak ko sva(kar kmalu), sva nataknila novega.in medtem ko je bil brez, mu ni prišlo.kolikšna je verjetnost, da gre pri kondomu kaj "mimo"?(nisem še vešča v tem ;) )potem, za zihr, sm šla naslednji dan(oz. približno 36 ur po sexu)sej šla po rigevidon in jih vzela najprej 4, čez 12 ur pa še 4. vse je šlo po načrtih. in te tabletke naj bi bile 100%. AMPAK! ta teden, ki prihaja, bi morala dobiti menstruacijo(okoli 14.5.). in zaradi tabletk pravijo, da bi jo morala dobiti prej.a je kej narobe, če je še nisem?je možno, da je nebom pač prej dobila? noseča nisem, ne? tega me je najbolj strah, ker sem čist premlada za met malega. :(
hvala.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 11. Maj. 2008 19:28

Ce si vzela tabletke, sigurno ni nic ;) Malo si zmesala hormnone, zato se se ni pojavila.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
zazu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zazu » 11. Maj. 2008 20:04

so 100%??
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Maj. 2008 20:06

zazu napisal/-a:so 100%??

100 % je samo abstinenca. Ce si sledila navodilom ginekoloa oz. tiste, ki ti je predpisal urgentno kontracepcijo, potem je to to in bo vse ok.
Uporabniški avatar
zazu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zazu » 11. Maj. 2008 20:08

ja, pojedla sem tablete, čez 12 ur bruhala, vzela nove, šla spat in čez 3 ure bruhgala, šla nazaj po tablete in so rekli, da je vse vredu, ker so se v pol ure že absorbirale tko da ni problema glede bruhanja.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Maj. 2008 20:14

Oni že vejo, ne?
Uporabniški avatar
zazu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zazu » 11. Maj. 2008 20:18

pa že.sam a ni nobene možnosti, da bi šlo vseen kej narobe?se oproščam ker sem najedliva.ampak sm u resnem šitu:(
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Maj. 2008 20:34

Glej, ni prislo do izliva v noznico, vzela si urgentno kontracepcijo - kaj bi se lahko storila? Nic. Torej pocakaj na m. in se ne sekiraj, ker zdaj je, kar je, tople vode ne bos odkrila, nihce od nas ti ne more 100 % zagotoviti, da bo vse ok, so pa zelo zelo majhne moznosti za to, da ne bi bilo.

S fantom pa najdita kondome, ki ne bodo lezli dol.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 11. Maj. 2008 21:01

MsN napisal/-a:S fantom pa najdita kondome, ki ne bodo lezli dol.

ali pa pojdi od ginekologinje po KT in ne bo več težav z kondomi, ki lezejo dol :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Maj. 2008 9:14

anoyel napisal/-a:
MsN napisal/-a:S fantom pa najdita kondome, ki ne bodo lezli dol.

ali pa pojdi od ginekologinje po KT in ne bo več težav z kondomi, ki lezejo dol :wink:

KT niso za vsako zensko, skoraj bolj priporocam kondom ob pravilni uporabi seveda.
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 12. Maj. 2008 9:23

cukrck, še vedno smo tukaj :D jaz se počutim odlično, sam mal me je začel trebuh motit :? sem že v 6.mesecu in imam kar velikega. me pa tudi želodec matra, ko sem ful lačna ne morem veliko pojesti, ker se mi zdi kot da me bo razneslo. ja mene tudi zanima kje je naša druga srečka nosečka pupica20? mislim da ima enkrat junija rok... javi se nam pupica.
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 12. Maj. 2008 10:20

Najbolj da ješ večkrat po mal, ker imaš želodec zdaj višje, in imaš ravno zato tak občutek. A te zgaga kej peče? Trebušček pa verjamem, da te moti, upam, da ti ne bo več veliko zrasel. Jst sem imela tacga, da sem prot konc nosečnosti hodila k račka. :lach: Kdaj imaš že rok?

Ja, pupica javi se še ti! :)
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 12. Maj. 2008 10:25

zgaga me nonstop peče, je zelo neprijetno. rok imam 21.8. pa ko sem bila na pregledu mi je ginekologinja rekla, da me zgaga peče ker sem se preveč zredila, pa sem se zredila "samo" 7kg, kar se meni ne zdi veliko. me je tako kregala zaradi kil, da še ceu dan nisem nič jedla :D

te smem vprašati koliko kil si se zredila ti v celi nosečnosti?
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 12. Maj. 2008 10:32

7 kil je res malo in ne vem, zakaj te je ginekologinja nadrla! Moja mama se je res ful zredila in kolegica tudi, pa se potem čist normalno shujšale!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 12. Maj. 2008 10:47

Oo, boš mela levčka. :wink:
Men se to zdi mal 7kg, pa v šestem mescu si. V teh treh mescih k so še pred tabo se pa tut ne boš več velik zredila.
Evo, zdele gledam v mojo materinsko knjižico, in sem imela takle cajt k ti 8kg več, kot na začetku nosečnosti.
Jst sm se zredila za 14 kg, zdej po skorej devetih mescih, sem pa na isti teži kot pred zanositvijo.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov